VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

Visa Business Agrár Bankkártya

A bankkártya csak a jogelőd Takarékbanknál pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfelek számára érhető el.

Vállalkozása kényelmesen intézné vásárlásait bel- és külföldön? Külföldi utazások során is fontos a kényelmes, készpénzmentes vásárlás?

Igényeljen Visa Business Agrár dombornyomott bankkártyát az MBH Kisvállalati Agrár, vagy az MBH Agrár bankszámlához és használja mindennapi pénzügyeihez!


Mit is ajánlunk?

 • Díjmentes vásárlást belföldön és külföldön egyaránt.
 • Kedvező díjú ATM készpénzfelvételt, belföldi saját és idegen ATM-ekből egyaránt, az ATM díjak eltérhetnek a vonatkozó Hirdetmény szerint.
 • Egyszerű hozzáférést a vállalati bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
 • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot fizet.

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

 • igényelhető SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás – Ha rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását.
 • igényelhető Telebank és MBH Netbank (korábban Takarék) szolgáltatás – A szolgáltatás igénybe vételével bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével letilthatja kártyáját.
 • Partneri ajánlatok – Vállalati Visa Business Agrár dombornyomott bankkártyával rendelkező üzleti ügyfeleink a megújult Visa partner ajánlatok* keretében különböző kedvezményeket vehetnek igénybe térítésmentesen a Visa szerződött kiskereskedelmi és szolgáltató partnereinél.

  Az ajánlatok regisztrációt követően érhetőek el a kártyatársaság honlapján:

  Ajánlatok

  A weboldalon a “Visa Üzleti” kártya jelöléssel ellátott ajánlatok érhetők el a Visa Business Agrár kártyabirtokosok számára.

  * A kedvezményprogramot a Visa Europe Limited (1 Sheldon Square London, W2 6TT, nyilvántartási szám: Z8657396) szervezi és bonyolítja le. A tájékoztatás nem teljes körű, a program részletes feltételei regisztrációt követően a Visa weboldalán, a Vállalkozások/Visa partner ajánlatok és kedvezmények menüpont alatt, illetve közvetlenül a tájékoztatásban feltüntetett linken tekinthetők meg. Az MBH Bank Nyrt. a programnak nem szervezője, lebonyolítója és annak feltételei nem tekinthetők a Bank ajánlatának, ezért a Bank nem vállal felelősséget a programban szereplő kedvezményekért és ajánlatokért sem. A Bank kizárólag tájékoztatja ügyfeleit a Visa programjában való részvétel lehetőségéről.

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos vonatkozó Vállalati Bankkártya Szolgáltatás Hirdetménye szerinti költségeket és díjakat számítja fel.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletes feltételekről és a Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350 –es telefonszámon.

Kapcsolódó dokumentumok

Segíthetünk?

Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Kérjen visszahívást!

Keressen bankfiókot!

Még nem az MBH Bank ügyfele?

Válasszon számlacsomagot online egyszerűen, gyorsan, kényelmesen!

Kezdje meg a számlanyitást online!