VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

Itt az újabb lehetőség vállalkozásával kapcsolatos céljai elérésére!

Ismerje meg MFB Pont Plusz hálózatunkat!

Érdekel

MFB Pont Plusz 2021-2027

Itt az újabb lehetőség vállalkozásával kapcsolatos céljai eléréséhez!

A 2016-ban indult MFB Pont programon keresztül már közel 600 milliárd Ft értékben ügyfeleink ezreinek nyújtottunk szakszerű segítséget pénzügyeikben, európai uniós forrásból finanszírozott, vissza nem térítendő támogatással kombinált, kedvezményes hitelekkel és 0%-os hitelprogramokkal.

A 2021-2027-es uniós pénzügyi ciklusban az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül juthatnak a vállalkozások visszatérítendő, európai uniós forrásokhoz.

Mint az MFB hivatalos közvetítője, országszerte 154 darab MFB Pont Plusz bankfiókunkban állunk rendelkezésére, kedvező feltételű hitelprogramok közvetítésével.

Célunk a jövőre vonatkozóan is az Ügyfelek igényeihez igazodó, hatékony és könnyen hozzáférhető hitelprogramok nyújtása és professzionális ügyintézése.

A részletes tájékoztatás érdekében, kérjük, keresse az Önhöz legközelebb eső MFB Pont Plusz bankfiókunkat!

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a 2014-2020-as finanszírozási ciklus lezárult, a hitelprogramokban már nem teljesíthető kifizetés. Amennyiben már meglévő, szerződött ügyletével kapcsolatban kérdése van, kérjük, keresse az ügyletét kezelő MFB Pontot, vagy kérjen visszahívást honlapunkon!

Hitelprogramok1

440x286px_1

KKV Technológia Plusz Hitelprogram
GINOP Plusz-1.4.3-24

Min. 10 – max. 100 millió Ft hitelösszeggel igényelhető 0%-os kamatozású beruházási kölcsön a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára.

Célja: a KKV-k termelékenységének növelése a technológiai és szervezeti megújítás támogatásán keresztül. Korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képesség megteremtése, bővítésének támogatása, lehetővé téve megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására vonatkozó energiahatékonysági beruházásokat is.

MFB Pont Plusz fiókok az MBH Bankban