VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Nyereménybetét

Minden hónap nyerő hónap

Mit kell tudni a Nyereménybetétről?

 • Már 10 000 Ft-os névértéken is megvásárolható!
 • A megvásárolható maximális összeg nem korlátozott.
 • Minél nagyobb összegért vásárol valaki Nyereménybetétet, annál nagyobb esélye van nyerni!
 • A rendszeres havi sorsolás időpontja minden hónap 8. napja1.
 • Ügyfeleink a nyereménybetét értékét névértéken visszaválthatják, bankfiókjainkban bármikor visszavásároljuk!

Állandó nyereményeink:

 • Két havonta legalább 1 (egy) Suzuki Vitara 1.4 Mild Hybrid GL+ 2WD 6MT típusú gépjármű,
 • Havonta legalább 1 (egy) db 300 000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártya.

Hogyan lehet hozzájutni a Nyereménybetéthez?

 • Személyesen a bankfiókjainkban, valamint a Magyar Posta kijelölt postahelyein megvásárolható.
 • Az MBH Netbank (korábban Takarék) szolgáltatáson keresztül.
 • Kollégáink segítségével a Telebank szolgáltatással rendelkező ügyfeleink telefonos Ügyfélszolgálatunkon (06 80 350 350) keresztül.

Hogyan lehet Nyereménybetétet ajándékozni?

 • Személyesen a bankfiókjainkban, a Nyereménybetét ajándékozására vonatkozó megállapodás megkötésével és a betét összegének elhelyezésével.
 • Ezt követően az ajándékozottnak 180 nap áll rendelkezésre, hogy bármely bankfiókunkban megkösse a Nyereménybetét-szerződést
 • Amennyiben az ajándékozott a fenti ideig nem jelentkezik, vagy az ajándékozott beazonosítása sikertelen, abban az esetben az ajándékozás meghiúsul.2

Nyereménybetét kereső

⁣Hogyan lehet ellenőrizni meglévő Nyereménybetét esetén, hogy kisorsolásra került-e?
⁣ Az alábbi gombra kattintva lehet megadni a betét azonosítóját, majd egy gombnyomással már látható is az eredmény!

Az Ellenőrző gombon kívül a Sorsolások eredményéről a meghirdetett Nyereményjegyzékekből lehet tájékozódni, amelyek visszamenőlegesen is elérhetőek a honlapunkon a „+” jelre kattintva:

Abban az esetben, ha egy Nyereménybetét valaha is nyert, ez nem évül el, a nyertes igényt tarthat az őt megillető nyereményre, ha csak később veszi észre a nyerés tényét. Minden hónapban frissülő és bővülő Hirdetményünkben a játékos megtalálhatja azon nyertes betétazonosítókat, amikkel nem jelentkeztek még a nyereményért. Az Át nem vett nyeremények jegyzékei a „+” jelre kattintva érhetők el:

1⁣A sorsolás a nyereményidőszak végét követő hónap 08. napján történik. Amennyiben ez a nap munkaszüneti napra esik, úgy a sorsolás az azt követő első munkanapon kerül lebonyolításra.

2⁣Az ajándékozás folyamatával kapcsolatos további részleteket és feltételeket a Nyereménybetétek Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a bankfiókokban, valamint a mbhbank.hu weboldalon.

A sorsoláson azok a Nyereménybetétek jogosultak részt venni, amelyek legalább a sorsolást közvetlenül megelőző teljes hónapban (a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig) megszakítás nélkül forgalomban voltak. A nyeremények tekintetében az MBH Bank Nyrt. a változtatás jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek.

A Nyereménybetét részletes feltételei megtalálhatók A Lakossági Nyereménybetétek Általános Szerződési Feltételeiben és Hirdetményében, valamint a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzatában.

⁣A Nyereménybetéteket, a bankfiókokon kívül a Magyar Posta Zrt. is értékesíti a kijelölt postahelyeken, amely postahelyek listája a posta.hu oldalon található. A Magyar Posta Zrt. az MBH Bank Nyrt. függő kiemelt közvetítője. Engedélyének száma: H-EN-I-56/2023.

A Nyereménybetétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.