VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Egyéni élet- és nyugdíjbiztosítások

Az MBH Bankban egy helyen kínálunk különböző megoldásokat banki pénzügyeidre és biztosítási-, megtakarítási igényeidre is. Biztosítási partnerünk, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. által széleskörű élet-, baleset-, nyugdíj-, és egészségbiztosítási szolgáltatások érhetők el Neked és családod biztonságos jövője érdekében.

Nyugdíjcélú előtakarékosság

Pannónia Nyugdíj KötvényE

Kényelmesen élni nyugdíjasként is lehet. Válaszd a Pannónia Nyugdíj KötvényE biztosítást, amely megoldást kínál többféle helyzetre az igényeidre szabva. Kihasználhatod az évi 20%-os, max. 130.000 Ft adóvisszatérítés lehetőségét, hogy ezzel is növeld a megtakarításaidat. A tartam során Nyugdíjcélú eseti befizetésekkel tovább gyarapíthatod előtakarékosságodat, amelyekre szintén igénybe veheted az adójóváírást. Sőt, bizalmadat hűségbónusszal jutalmazza a biztosító, amely tovább emeli a megtakarításodat.

A Pannónia Nyugdíj KötvényE nyugdíjbiztosítási termékben megtakarított összeg segít abban, hogy nyugdíjas éveid alatt is fenntarthasd korábban megszokott életszínvonaladat és nyugodt pihenéssel tölthesd a munka utáni éveidet.

Pannónia Értékmegőrző 2016 Nyugdíjbiztosítás

Ha kiegyensúlyozott hétköznapokat tervezel nyugdíjas éveidre, válaszd a biztonságos és kötvényben garantált megtakarítási lehetőséget, így lejáratkor a személyi jövedelemadó kedvezménynek (20%) és a többlethozamoknak köszönhetően a biztosítás összege csak növekedhet. Megtakaríthatsz, a megtakarításod pedig gondoskodik róla, hogy nyugdíjas éveidben is megvalósíthasd az álmaidat.

Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Nyugdíjbiztosítás

Ha már rendelkezel 250.000 Ft-os megtakarítással, amit egy összegben, költséghatékonyan szeretnél nyugdíjas éveidre félretenni, akkor a Pannónia GravisE Egyszeri Díjas Nyugdíjbiztosítást ajánljuk Neked. Díjnyertes nemzetközi és hazai eszközalapok széles választéka nyújt lehetőséget pénzed befektetésére, sőt bizalmadat hűségbónusszal jutalmazza a biztosító, amely tovább gyarapítja a megtakarításodat. Módodban áll nyugdíjcélú eseti díjakkal növelni befektetésedet, amelyekre szintén igénybe veheted az évi 20%-os, max. 130.000 Ft adóvisszatérítést.Megtakarítás, befektetés

Pannónia EsszenciaE Befektetési Életbiztosítás

Mindannyian rendelkezünk tervekkel a jövőnket illetően. Céljaid eléréséhez megtakarításra van szükséged, melyet éveken át gyarapíthatsz. Ebben segít a rendszeres díjfizetésű Pannónia EsszenciaE Befektetési Életbiztosítás. Megválaszthatod, hogy a biztosításban elhelyezett megtakarításod mely eszközalapokba kerüljön befektetésre. Nemzetközi vagy akár hazai piacokon is befektetheted pénzedet a díjnyertes eszközalapjainkba az MBH Alapkezelő Zrt. segítségével és támogatásával, melynek részleteit a feltételekben találod. 

Pannónia Ametiszt Egyszeri Díjas Életbiztosítás és Euró Alapú Ametiszt Egyszeri Díjas Életbiztosítás

Nagyobb összegű megtakarítással rendelkezel, de nem tudod mibe fektesd? Ha a Forint vagy Euró Alapú Ametiszt Egyszeri Díjas Életbiztosítás mellett döntesz, Te választhatod ki díjnyertes eszközalapjaink közül, hogy nemzetközi vagy hazai piacokon kerüljön befektetésre a pénzed. Ha legalább 250 000 Ft vagy 750 € megtakarítással rendelkezel, egyszerű és kényelmes megoldást nyújt Neked a biztosítás abban, hogy tovább gyarapíthasd meglévő megtakarításodat céljaid eléréséhez.Kockázati életbiztosítások

Pannónia Bárka Élet-, Baleset-és Betegségbiztosítás

Ajánlatunk elsősorban az anyagi biztonságot fontosnak tartó családoknak és munkatársaikat megbecsülő kis- és középvállalatoknak szól. A Bárkára négyféle biztosítást pakolt fel a biztosító, így az élet tengerén hajózva a legnagyobb viharban is nyugodt maradhatsz, hiszen a legfontosabb rakományról gondoskodtál; szeretteid, önmagad vagy kollégáid biztonságáról. Moduláris és rugalmas, biztosítottanként eltérő szolgáltatásokkal és biztosítási összegekkel kötheted meg. Értékkövetési lehetőségünkkel évről évre növelheted a biztosítási összeget, hogy szeretteidről mindig megfelelő szinten tudj gondoskodni.

Pannónia BajTárs Balesetbiztosítás

Váratlan balesetek bármikor és bárhol előfordulhatnak, melyek teljesen felforgathatják megszokott életünket. Az addig biztonságosnak hitt világunkban meginoghat az alapvető hitünk, hogy minket nem érhet nagy baj.

A balesetek elszenvedőinek a teljes felépüléshez nagy szükségük van az orvosi segítségen túl a család és a barátok támogatására is. Bár nem tudunk megóvni Téged és családodat a balesetektől, de a balesetekkel járó anyagi terhek, veszteség minimalizálásában segítséget tud nyújtani a BajTárs balesetbiztosítás az egész család számára.

Családtagjaiddal háromféle csomagból választhatjátok ki a személyekre vonatkozó védelem szintjét, sőt gyermekeid biztonsága érdekében, kifejezetten gyermekek számára kialakított biztosítási csomag is hozzáadható a szerződéshez.

A szolgáltatási összegek évente indexálhatók (növelhetők), így biztosítási védelmed értékálló marad évek múlva is.

Kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat!

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszed a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárulsz az általad megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

cig-logo-szurke-hatteres.jpg


Biztosítási szolgáltatásokban stratégiai partnerünk a CIG Pannónia Csoport.

Kapcsolódó dokumentumok