VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok
1920x500_Rendszeres_megtakaritas.png

Indítson MBH Rendszeres Megtakarítási Programot (Korábban: MKB) forintban, euróban vagy dollárban már havi 10 000 Ft-tól!

VideoBankban igénylem

MBH Rendszeres Megtakarítási Program

Megtakarítási termékeink segítségével nemcsak a váratlan helyzetekre tehet félre, de könnyebben megvalósíthatja rövid és hosszabb távú céljait, és gondoskodhat családja és nyugdíjas évei anyagi biztonságáról is. Az elmúlt évek eseményei, tapasztalatai azt mutatják, hogy életkorunktól, anyagi helyzetünktől függetlenül bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor jövőnk azon múlik, rendelkezünk-e megtakarítással. Jó hír, az eddigieknél több lehetőségünk van a takarékoskodásra, hiszen a személyi jövedelemadó csökkenésének köszönhetően anélkül tudunk félretenni, hogy a megszokott életszínvonalunkról le kellene mondanunk.

A szolgáltatás rugalmas, hiszen a befektetés/megtakarítás részleteit (időpontját és a befektetési alapot) ki-ki igényei szerint, szabadon határozhatja meg.

  • Tranzakció időpontja
    A tranzakció időpontja szabadon választható, a hónap bármely napja lehet. Ha a választott időpont nem forgalmazási napra esik, akkor a tranzakciót a dátumot követő első munkanapon dolgozza fel a rendszer.
  • Tranzakció összege
    Ügyfeleink határozhatják meg azt az összeget, amit havonta félre kívánnak tenni.
  • Befektetési alap
    A Hazai alapkezelők befektetési alapjai közül ki-ki kockázatviselő képességének megfelelően választhat.

SOK KICSI SOKRA MEGY: TAKARÍTSON MEG ügyintézés nélkül!

Mennyi pénzt szeretne havonta megtakarítani?

Ft
min: 10 000 Ft

Becsült éves kamat (hozam):

%
min: 0%
max: 20%

Futamidő:

év
min: 1 év

A szolgáltatás előnyei

Egyszeri ügyintézés

A szolgáltatás rendszeres ügyintézést nem igényel, hiszen a megbízást elég egyszer megadni és mi azt minden hónapban automatikusan teljesítjük.

Rugalmasság

A konstrukció rendkívül rugalmas, minden eleme ügyfelünk által, a saját igényei szerint alakítható. A befektetési részletek a számla élettartama alatt tetszés szerint módosíthatók.

Likviditás

Nincs lekötési idő, ügyfeleink bármelyik banki munkanapon személyesen hozzájuthatnak pénzükhöz.

Adókedvezmény lehetősége

Adókedvezményt is igénybe vehet a befizetései után, és mentesülhet a kamat- és árfolyamnyereség-adó megfizetése alól, ha TBSZ vagy Nyugdíj-előtakarékossági Számlán helyezi el a befektetési jegyeit.

Megtakarítások védelme

OBA

OBA

Országos Betétbiztosítási Alap

BEVA

BEVA

Befektető-védelmi Alap

MiFID

MiFID

Tájékoztató a befektetési szolgáltatásról

MNB

MNB

Értékpapír egyenleg online lekérdezése

Szerződéstár

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, és nem minősül ajánlattételnek.

A Szerződéstárban megtalálja a szerződés részletes feltételeit tartalmazó kondíciós listákat és az üzletszabályzatot. A Hirdetmények, befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatások oldalon megtalálja a termékekhez kapcsolódó hirdetményeket, valamint egyéb tájékoztatásokat.