VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

NHP Programok

Kiváltási lehetőség

Az MBH Bankban is elérhető a korábban más pénzintézetnél szerződött NHP (Növekedési Hitelprogram) ügyletek kiváltása a programon belül, továbbra is a kedvező NHP forrás biztosításával.

Az NHP programok célkitűzései - a gazdasági növekedés felgyorsítása, a kis - és középvállalati (KKV) szektor terheinek csökkentése, valamint a pénzügyi rendszer stabilitásának biztosítása - kiemelten fontosak az MBH Bank számára. Éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással vesz részt a Bank ezek megvalósításában.

Hogyan váltható ki a meglévő NHP hitele?

A kiváltás keretében kapott forint kölcsön kizárólag korábban más pénzintézetnél, NHP programok forint devizanemben igénybe vett hitelek kiváltására használható fel, legfeljebb a kiváltás napján fennálló tőketartozás összegében. Minden érintett ügylet azonos NHP szakaszban váltható ki. A kiváltás során a korábban szerződött hitel kondíciói részben módosíthatók, beleértve többek között a kamatot, az elvárt biztosítéki kört, a törlesztési ütemezést.

A hitel lehívása egy összegben lehetséges.

A kiváltás a következő NHP programok esetében érhető el az MBH Bankban:

  • NHP I.
  • NHP II.
  • NHP III. I. (forint) pillér
  • NHP Fix
  • NHP Hajrá

Kapcsolódó információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek. Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Bankfiókot keres?

Vagy csak egyszerűen otthonról a foteléből tájékozódna pénzügyi lehetőségeiről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, úgy, ahogy Önnek a legkényelmesebb!