A Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesülése után a Budapest Business Live oldal neve és arculata is megváltozott, és a továbbiakban MBH Bank Business Live néven szolgáltat érdekes vállalati tartalmakat. Köszönjük, hogy eddig is figyelemmel követte az oldalt, és arra bíztatjuk, hogy a továbbiakban is tartson velünk, hiszen folyamatosan friss tartalommal jelentkezünk!

Hallgassa meg legújabb podcastunkat!

BusinessLive_weboldali banner_440x207

Vállalkozásból vállalat - építési technikák

Legújabb adásunkban hallgatóink megismerkedhetnek a Palmsped Cargo 2009 Kft.-vel, egy logisztikai vállalkozással, amelynek sikeres növekedése példaként szolgálhat másoknak is. A cég rövid történetét és jelentős eredményeit bemutatva inspiráló történetekkel készültünk azzal kapcsolatban, hogy miként lehetséges hatékonyan lépésről lépésre növekedni a logisztikai iparágon belül.

Mihálovits András beszélgetőpartnere ezúttal Kiss Nikoletta a Palmsped Cargo Kft. ügyvezetője és Krausz Zoltán vállalatépítési szakértő volt.

Hírek

vezetői siker

2023.12.13.

Kulcskezelés mesterfokon

Az MBH Bank Példaképek című cikksorozatának újabb állomásaként Balogh Mátéval és Vichnál Zsolttal, a LoxTop Kft. tulajdonosaival beszélgettünk. A hazai és nemzetközi piacon egyaránt vezető szerepet betöltő vállalkozás kulcskezeléssel, biztonsági kulcstároló szekrények minőségi gyártásával foglalkozik. Interjúnkban szó esik az intelligens kulcskezelésről, a külföldi kiállításokról, a legújabb fejlesztésekről és a jövőbeli tervekről is. A beszélgetéshez ezúttal Molnár Zoltán, az MBH Bank középvállalati üzletág keleti divíziójának igazgatója csatlakozott.

thumbnail

2023.12.12.

MBH Corporate Konferencia - ForradalMI átalakulás a vállalati világban

Az MBH Bank hazánk egyik vezető hitelintézeteként és piacvezető vállalati finanszírozó bankként nagyszabású rendezvényt szervezett vállalati ügyfelei számára, amelyen neves hazai szakértők osztották meg véleményüket a hallgatósággal az egyik legaktuálisabb témáról, a mesterséges intelligenciáról.

fenntarthatóság

2023.12.05.

Mit nyerhetünk a fenntarthatóságra való átállással – és mit veszítünk, ha elmulasztjuk a zöldülést?

Az utóbbi időben egyre nagyobb szerepet kapnak az ESG törekvések az üzleti életben, a vállalatoktól pedig egyre inkább elvárható, hogy a környezetvédelmi kritériumoknak és szabályozásoknak megfelelően működjenek. Cikkünkben bemutatjuk, miért érdemes vezetői oldalról is megfelelni ezeknek az elvárásoknak.

Korábbi hírek

Ismerje meg további gazdasági tartalmainkat!

MKB_Business_live_Podcast_440x286.jpg

Podcastok

Makrogazdaság, digitalizáció, innováció, pályázatok és beruházások, finanszírozási kérdések és cégnövekedés szakértőktől.

MKB_Business_live_440x286-17

Webináriumok

Vállalati témájú online konferenciák hazai vállalatvezetőkkel és a témák elismert szakembereivel.

MKB_Business_live_440x286-9

Üzleti Példaképek

Inspiráló beszélgetések üzletemberekkel, akik értékteremtő megoldásaikkal hozzájárulnak a gazdaság növekedéshez.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a jövőben tájékoztatni tudjuk az MBH Bank Business Live oldalon megjelenő legfrissebb tartalmakról!

Visszanézhető webkonferenciák

Félelmeink a pénzügyi döntésekben: Stratégiák és Megoldások

Félelmeink a pénzügyi döntésekben: Stratégiák és Megoldások

Az MBH Bank Business Live decemberi online rendezvényén az előadók azokat a pénzügyi döntésekben felmerülő félelmeket és rizikókat járták körbe, amelyekkel a legtöbb vezető szembesül munkája során. A résztvevők a megoldási javaslatok és iránymutatások mellett megismerhették, hogy melyek a leggyakoribb „döntési-észlelési torzítások”, amelyek befolyásolhatják a döntéshozatalt.

HR trendek

HR Trendek: Globális kihívások és lokális megoldások

Az MBH Bank Business Live szeptemberi online eseményén résztvevő vállalatvezetők bepillanthattak a Deloitte legfrissebb 2023-as Globális Humán Erőforrás Trendek kutatásába, amelyben a hangsúly a közép-európai sajátosságokon volt. A webinárium öt előadását közel kétszázan követték figyelemmel. Bertalan Sándor, az MBH Bank középvállalati üzletágának ügyvezető igazgatójának köszöntőjét követően az előadók olyan lényeges kérdéseket feszegettek, minthogy „Mennyire tudnak lépést tartani a vállalatok a legújabb nemzetközi és hazai trendekkel a HR szakterületén? Milyen új kompetenciákra van szükség a munkaerőpiacon? Hogyan változtatja meg a mesterséges intelligencia az előkészítési, kiválasztási és döntéshozatali folyamatokat?

KKV beruházások kicsit másként

Többet, jobban,hatékonyabban – KKV beruházások kicsit másként – online konferencia

„Többet, jobban,hatékonyabban – KKV beruházások kicsit másként” – ez volt a mottója az év első Budapest Business Live online rendezvényének, ez egyben az első olyan alkalom volt, amire a Magyar Bankholding mindhárom tagbankjának ügyfelei meghívást kaptak. A vállalati témájú konferencián a beruházások, az innováció, a digitalizáció és automatizáció témakörén belül osztották meg ismereteiket hazai vállalatvezetők és a téma szakértői.

Korábbi webináriumok

Hallgasson minket a legnépszerűbb podcast felületeken!

SoundCloud

Apple Podcast

Google Podcast

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amennyiben szeretne:

  • értesülni és meghallgatni a legfrissebb MBH Bank Business Podcast sorozat adásait,
  • szakértőktől tájékozódni a vállalkozását érintő aktuális piaci, gazdasági helyzetről,
  • piaci trendeket látni KKV-kat vizsgáló, ágazati kutatásokból,
  • inspirálódni különböző fontos, cégvezetéshez szükséges témák kapcsán,
  • esetleg elsőként szeretne értesülni egy Ön számára érdekes szakmai rendezvényről

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat A "Feliratkozás" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.