VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

A Széchenyi Kártya Program megújult

Visszahívást kérek

Széchenyi Kártya Program MAX+

Tájékoztatjuk, hogy a Széchenyi Kártya Program megújult.

A Széchenyi Kártya Programon belül öt új hiteltípus közül választhatnak a vállalkozások Max+ elnevezéssel. Az új program célja, hogy segítsen a Vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalásában. A konstrukcióhoz kapcsolódó állami támogatás segítségével kedvezményes hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen juthatnak elérhető forráshoz Ügyfeleink.A Széchenyi Kártya Program termékei a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének irodáiban, a területi kereskedelmi és iparkamaráknál, illetve a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban igényelhetőek.

Kinek ajánljuk a megújult Széchenyi Kártya Programot?

  • Olyan vállalkozásnak, amelynek nincs lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása, illetve

  • megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában szereplő feltételeknek.

Választható termékek

MBH_SZK_MAX_OPEN_440x600.png

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+

250 millió Ft összeghatárig igényelhető, 1, 2, vagy 3 éves futamidejű folyószámlahitel a vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására.

440x60-szkp-max.png

Széchenyi Turisztikai Kártya MAX+

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Max+ alkonstrukciójaként igényelhető Széchenyi Turisztika Kártya Max+ hitel segítséget nyújt mindazon vállalkozásoknak, amelyek likviditási problémákkal küzdenek a turisztikai ágazatokban.

MBH_SZKP_LikviditasiHitel_MAX_2023jul_WeboldaliSlide_768x460.png

Széchenyi Likviditási Hitel MAX+

250 millió Ft hitelösszegig igényelhető szabad felhasználású forgóeszközhitel a vállalkozások működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére.

mkb.hu-sw-static-pic-w-j-szechenyi-kartya-kartya.png

Széchenyi Beruházási Hitel MAX+

1400 millió Ft hitelösszegig igényelhető normál, ezen belül „ZÖLD”, energiahatékonyságjavítást és technológiaváltást, valamint állami támogatással biztosított alkonstrukcióval („GEKKO”) is.

mkb.hu-sw-static-pic-g-o-agrar__1_.png

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX+

1400 millió Ft hitelösszegig igényelhető normál, ezen belül „ZÖLD”, energiahatékonyságjavítást és technológiaváltást, valamint mezőgazdasági termeléshez vagy erdőgazdálkodáshoz kapcsolódó hitelcélokra.

2022. november 30-tól a fenti konstrukciók forgalmazásának idejére Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX, a Széchenyi Likviditási Hitel MAX, a Széchenyi Beruházási Hitel MAX és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX hitelkérelmek befogadása lezárult.
A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik, a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!, a Széchenyi Turisztikai Kártya és Széchenyi Turisztikai Kártya GO!, valamint a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX felülvizsgálatára vonatkozó hitelkérelmek benyújtása továbbra is lehetséges.

Meglévő hiteleivel kapcsolatban az mbhbank.hu/uzleti/kisvallalkozoknak/finanszirozas oldalon talál bővebb információkat.

Online hitel előminősítés vállalkozásoknak

Indítsa el hiteligénylését egyszerűen és kényelmesen, online hitelelőszűréssel!

Érdekel

Hogyan igényelhetőek a megújult Széchenyi hitel típusok?

  1. Keresse fel bármelyik bankfiókunkat, és szakértőink segítenek az igényléshez szükséges dokumentumok kitöltésében.
  2. Fáradjon be a kitöltött dokumentumokkal az Önhöz legközelebbi regisztráló irodába.
  3. Ezután hitelkérelmét megkapjuk a regisztráló irodától, és az eredményes hitelbírálatot követően megkötjük Önnel a szerződést.

Kiegészítő információk

  • A program részletes feltételrendszerével és a részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik bankfiókunkat, hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon, vagy tájékozódjon a KAVOSZ weboldalán.
  • Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak.

Segíthetünk?

Kérjen visszahívást kollégáinktól!

Foglaljon időpontot!

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Kérdése van? Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Hasznos dokumentumok