Ugrás a tartalomhoz
Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! Árfolyamok Elemzések Kapcsolat Volt Forrás Tksz kártérítés

Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX+

A hitel célja a mezőgazdasági termék előállításával, mezőgazdasági, betakarítást követő szolgáltatás nyújtásával, valamint erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással és halgazdálkodással kapcsolatos tevékenységet végző vállalkozás fejlesztéseinek, beruházásainak hosszú távú finanszírozása, valamint többlettámogatott, energiahatékonyságjavítást és technológiaváltást segítő hitelcélok megvalósítása, illetve a vállalkozás versenyképességének fenntartása. A hitel a feltételeknek való megfelelés esetén felhasználható hitelkiváltás finanszírozására is. A hitel elősegíti az agrárvállalkozások fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását, legyen szó a meglevő kapacitások bővítéséről vagy új kapacitások kiépítésének finanszírozásról.

A hitel jellemzői1

  • Igényelhető hitelösszeg: maximum 500 millió Ft
  • Futamidő: 13 hónaptól akár 10 év
  • 80 %-os mértékű kezességvállalás az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány által.
  • Az állami kamattámogatásnak köszönhetően a vállalkozás által fizetendő nettó ügyleti kamat fix 5%/év.
  • A hitel futamideje alatt fizetendő nettó kezelési költség fix 0%/év.

Széles körben felhasználható agrár beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzésre. A hitel elősegíti az agrárvállalkozások fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását, így különösen a meglevő kapacitások bővítését, új kapacitások kiépítésének, valamint energiahatékonyság javítását és technológiaváltást segítő „Zöld” fejlesztések finanszírozását.

A hitel segítségével megvalósítható lehetséges hitelcélok például: immateriális javak beszerzése, ingatlan építése, vásárlása, – beleértve a termőföldvásárlást – fejlesztése, ültetvény telepítése, új vagy használt gép, berendezés, feltételeknek megfelelő kis- és nagyhaszongépjárművek (vontatmányaik) beszerzése, egyéb tárgyi eszköz beszerzése, fejlesztése tenyészállat beszerzése, tulajdonrész (üzletrész) vásárlása, energiahatékonyabb gépek, berendezések, technológiák vásárlása, cseréje, megújuló energiaforrások alkalmazására irányuló fejlesztések finanszírozása.

Hogyan igényelhető?

Agrárcentrumok felkeresése

Keresse fel bármelyik Agrárcentrumot, és szakértőink segítenek az igényléshez szükséges dokumentumok kitöltésében.

Hitelkérelem benyújtása

Fáradjon be a kitöltött dokumentumokkal az Önhöz legközelebbi regisztráló irodába .

Hitelbírálat és szerződéskötés

Hitelkérelmét megkapjuk a regisztráló irodától, és az eredményes hitelbírálatot követően megkötjük Önnel a szerződést.

A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.

Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

Segíthetünk?

Hívja az MBH Videobankot!

Keressen Agrárcentrumot!

Hívjon minket!

06 80 350 350

Kiegészítő információk

1 Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak. A program részletes feltételrendszerével és a részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik Agrárcentrumot hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon, vagy tájékozódjon a KAVOSZ weboldalán.

Szakmai partnerek

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Hasznos dokumentumok