Partnerségben az élelmiszer-gazdaság kiemelkedő szereplőivel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Agrár- és Élelmiszeripari Nagyvállalati Ügyfelek Igazgatóságunk, hazai és Magyarországon működő nemzetközi nagyvállalatok és vállalatcsoportok finanszírozását látja el az agrár- és élelmiszeripari termékpályák teljes egészén.

Szolgáltatásainkat a rendszerint központosított nagyvállalati finanszírozástól eltérően Budapest mellett országszerte további nyolc helyszínen biztosítjuk ügyfeleinknek, ezzel is garantálva a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kiemelt partnereink számára.

Személyre szabottan, teljes körű banki és finanszírozási szolgáltatásokat, gyors és hatékony megoldásokat kínálunk az agrár-élelmiszeripar és a terménykereskedelem Magyarországon meghatározó szereplőinek, amelyek értéket, hosszabb távon pedig nagyívű elképzelésből rendkívüli eredményt teremtenek. 

Régióinkban nem központi, egyéb iparágak érdekeit is képviselő elvekhez, hanem a helyi élelmiszer-gazdasági sajátosságokhoz igazodva építjük ügyfélkapcsolatainkat. Kiemelt Agrár- és Élelmiszeripari Nagyvállalati Ügyfelek Igazgatóságunk révén pedig a legnagyobb, országos feldolgozók és kereskedők kiszolgálása már nemzetgazdasági szinten is támogatja az ágazat fejlődését.

Nagyvállalati ügyfeleink számára komplett szolgáltatásstruktúrák érhetők el, amelynek a teljesen egyedi finanszírozási megoldások mellett része többek között a lízing, a faktoring, a biztosítás és a treasury. Ágazati háttérelemzéseinkkel is tudásunk legjavát nyújtjuk partnereinknek.