Ugrás a tartalomhoz

Velünk sikert arat!

Lépjen velünk kapcsolatba!

MBH Bank Agrárcentrumok országszerte nyolc régióban

Az MBH Bank a magyar bankszektorban egyedüliként működtett önálló Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágat.

Az egyik legnagyobb magyar agrárportfolióval és -ügyfélkörrel rendelkező, teljes egészében hazai pénzintézetként, országszerte elérhető 38 Agrárcentrumunkban közvetlenül szolgáljuk ki több mint 30 ezer ügyfelünket.

Több mint 500 milliárd forint finanszírozást nyújtunk a magyar agrár- és élelmiszeripar számára.

Az MBH Banknál az őstermelőktől és a kisvállalkozásoktól kezdve a középvállalkozásokon át a nagyvállalatokig még nagyobb rálátásunk nyílik a teljes élelmiszer-termékpályára, minden szegmensben erősebb a jelenlétünk. A „Termőföldtől az asztalig” szemléletben termékpályákban gondolkozunk, mert tudjuk: ahogy a 21. századi élelmiszer-gazdaságnak, úgy a szakértő finanszírozásnak is ez az alapja.

Az MBH Agrárcentrumokban egyedi finanszírozási kiszolgálást biztosítunk, ezáltal gyorsabb és személyre szabottabb megoldásokat tudunk nyújtani. Birtokmérettől függetlenül szolgáljuk ki a szántóföldi növénytermesztő, állattenyésztő, kertészeti, szőlész-borászati és élelmiszer-feldolgozó ügyfeleinket.

Strukturált agrár- és élelmiszeripari beruházásokban jártas agrárszakértőink finanszírozói tapasztalatukon túl ismerik és napi rendszerességgel nyomon követik az egyes alágazatokban a teljes termékpályát. Ezáltal nem csupán pénzügyi adatok alapján értékeljük az Önök kéréseit, igényeit, elősegítve ezzel a fejlesztések eredményes megvalósulását.

Elemzőink és szakértőink folyamatosan nyomon követik a gazdasági és piaci folyamatokat, hogy még hatékonyabb szakmai támogatást és kiszolgálást biztosítsunk. Szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, teljes termékpályákat tudunk finanszírozni.

Bankunk – amely ezer szállal kötődik a vidékhez – a méret, a mögötte lévő több évtizedes tudás és tapasztalat, likviditás és tőke, infrastruktúra alapján a stabilitás és a megbízhatóság garanciáját jelenti az Önök számára. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is értékálló ajánlatokra és hagyományosan erős ügyfélkapcsolatokra számíthatnak részünkről.

Az MBH Bank létrejöttével a fejlődés olyan hosszú távú lehetőségei nyílnak meg a magyar élelmiszer-gazdaság számára, amelyeket büszkén tudunk az Önök kiszolgálására és javára fordítani. Az ágazat legnagyobb finanszírozójaként közös érdekünk, hogy egymást erősítve fejlődjünk, és a magyar élelmiszer-gazdaság az adottságaihoz mérten a külföldi, globális versenyben is hely tudjon állni.

Minden nap azért dolgozunk, hogy a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar okszerű, hatékony, fenntartható és környezetbarát legyen, mindez pedig a pénzügyekben is megmutatkozzon.

Az MBH Bankban ökoszisztémát építünk. Teljes körű finanszírozási megoldással állunk az agrárium és az élelmiszeripar rendelkezésére, termékpalettánkon megtalálható a termőföldvásárláshoz, beruházásokhoz, forgóeszköz-finanszírozáshoz, pályázatokhoz és átmeneti forrásigényekhez, gépvásárlásokhoz szükséges banki szolgáltatások széles köre. Finanszírozás terén egyablakos kiszolgálással elérhetők az Euroleasing, az MBH Consulting, a Faktoring, a Treasury és a CIG Pannónia Biztosító szolgáltatásai is.

Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

Keresse agrárfinanszírozási szakértő kollégáinkat országszerte!

Kérjük, válasszon az alábbiak közül: