Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! Árfolyamok Elemzések Kapcsolat Volt Forrás Tksz kártérítés

Velünk sikert arat!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Érdekel

MBH Bank Agrárcentrum

Agrárcentrumok országszerte hat régióban

  • Az MBH Bank a magyar bankszektorban egyedüliként működtett önálló Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágat.
  • Az egyik legnagyobb magyar agrárportfolióval és -ügyfélkörrel rendelkező, teljes egészében hazai pénzintézetként országszerte 38 Agrárcentrumunkban közvetlenül szolgáljuk ki több mint 30 ezer ügyfelünket.
  • Több, mint 500 milliárd forint finanszírozást nyújtunk a magyar agrár- és élelmiszeripar számára.

Agrár kis-, közép- és nagyüzem értékesítési hálózat

Agrárrégiók

Keresse agrárfinanszírozási szakértő kollégáinkat országszerte!

Banki szolgáltatások őstermelőknek és nagyvállalatoknak is

Az MBH Banknál az őstermelőktől és a kisvállalkozásoktól kezdve a középvállalkozásokon át a nagyvállalatokig rálátásunk nyílik a teljes élelmiszer-termékpályára, minden szegmensben intenzíven jelen vagyunk. A „Termőföldtől az asztalig” szemléletben termékpályákban gondolkozunk, mert tudjuk: ahogy a 21. századi élelmiszer-gazdaságnak, úgy a szakértő finanszírozásnak is ez az alapja.

Az MBH Agrárcentrumokban egyedi finanszírozási kiszolgálást biztosítunk, ezáltal gyors és személyre szabott megoldásokat tudunk nyújtani.

Birtokmérettől függetlenül szolgáljuk ki a szántóföldi növénytermesztő, állattenyésztő, kertészeti, szőlész-borászati és élelmiszer-feldolgozó ügyfeleinket.

Elérhető szolgáltatások

Teljes körű finanszírozási megoldással állunk az agrárium és az élelmiszeripar rendelkezésére:

  • termőföldvásárláshoz,
  • beruházásokhoz,
  • forgóeszköz-finanszírozáshoz,
  • pályázatokhoz és átmeneti forrásigényekhez,
  • gépvásárlásokhoz.

Finanszírozás terén egyablakos kiszolgálással elérhető szolgáltatások:

Agrár szakértelem az MBH Banknál

Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

Bankunk – mely ezer szállal kötődik a vidékhez – méretének, évtizedes tudásának és tapasztalatának, likviditásának és tőkéjének, illetve infrastruktúrájának köszönhetően garantáltan stabil és megbízható üzleti partner. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is értékálló ajánlatokra és hagyományosan erős ügyfélkapcsolatra számíthatnak részünkről.

Az MBH Bank létrejöttével hosszú távú lehetőségek nyílnak meg a magyar élelmiszer-gazdaság számára: ezeket büszkén fordítjuk az Önök kiszolgálására és javára. Az ágazat legnagyobb finanszírozójaként közös érdekünk, hogy egymást erősítve fejlődjünk, és a magyar élelmiszer-gazdaság az adottságaihoz mérten a külföldi, globális versenyben is helyt tudjon állni.

Minden nap azért dolgozunk, hogy a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar okszerű, hatékony, fenntartható és környezetbarát legyen, és mindez a pénzügyekben is megmutatkozzon.

Strukturált agrár- és élelmiszeripari beruházásokban jártas agrárszakértőink finanszírozói tapasztalatukon túl ismerik és napi rendszerességgel nyomon követik a teljes termékpályát az egyes alágazatokban. Így a pénzügyi adatokon túl más szempontokat is figyelembe tudnak venni az Önök kéréseinek, igényeinek feldolgozása során, elősegítve ezzel a fejlesztések eredményes megvalósulását.

Segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot úgy, ahogy a legkényelmesebb!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére személyesen, online és telefonon is.

Telebank: +36 80 350 350