Ugrás a tartalomhoz

MBH Agrártámogatások Faktoring

Személyre szabott megoldások mezőgazdasági támogatásra jogosultaknak

A hiteligénylésnél megszokottnál egyszerűbb, rugalmasabb megoldásokat kínálunk a Magyar Államkincstáron keresztül folyósított közvetett és közvetlen uniós támogatások előfinanszírozására.

Kiknek ajánljuk?

Mezőgazdasági támogatásra jogosultaknak, akik a jogszabályban meghatározott kifizetési határidő előtt is szeretnék biztosítani a gazdaságuk zökkenőmentes működését.

Mik az előnyei?

  • A hiteligénylésnél egyszerűbb, rugalmasabb.
  • Nem szükséges közokiratba foglalni a szerződéseket
  • Előre kalkulálható, kiszámítható.
  • Az előfinanszírozások lejárata igazodik a támogatás várható kifizetésének időpontjához.
  • Az 1 éves támogatások előfinanszírozása nem igényel tárgyi fedezetet.

Leggyakrabban előfinanszírozott támogatástípusok

  • Alap és kiegészítő jövedelem támogatás
  • Agrár Ökológiai Program
  • Termeléshez kötött támogatások
  • Agrár-környezetgazdálkodási és Ökológiai gazdálkodási támogatás

Faktoring területünk széles innovatív termékskáláján megtalálható a visszkeresetes faktoring, az áfa faktoring, a korlátozottan visszkeresetes faktoring – biztosítás, a visszkereset nélküli faktoring – követelésvásárlás, csak biztosítás és beszedés, követelésnyilvántartás, a beszállítói faktoring program (SCF) és a mérlegtisztítás. Ez a széles termékpaletta gyors segítséget jelenthet, ha más banki finanszírozási lehetőség éppen nem áll rendelkezésre.

Érdekli az agrártámogatások előfinanszírozása?

Érdeklődjön az MBH Bank Agrárcentrumokban országszerte!

A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.

Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

Segíthetünk?

Kérjen visszahívást!

Hívja a Videobankot!

Keressen Agrárcentrumot!

Hívjon minket!

06 80 350 350

Kiegészítő információk

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget.A részletekkel kapcsolatban forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik Agrárcentrumot, vagy hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon!

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.