Biztosítások

A CIG Pannónia Csoport és az MBH Bank stratégiai együttműködése révén a CIG Pannónia a jövőben legjobb szakmai tudása szerint támogatja az MBH Bank ügyfeleit vállalkozásuk biztosítási igényeinek vizsgálatában, valamint új biztosítási igényeik felmérésében és a szerződéskötésben. Így ezentúl Ön egy helyen intézheti pénzügyeit és biztosítását is.

Mit érdemes tudni a CIG Pannóniáról?

A CIG Pannónia az egyetlen magyar, tőzsdén jegyzett biztosító. Tizenöt éves hazai biztosítási piacon szerzett tapasztalata, valamint helyismerete garantálja a magyar vállalkozóknak a számukra optimális biztosítási megoldásokat.

A CIG Pannónia legfőbb előnyei

  • A kis- és középvállalkozások, illetve a nagyvállalati ügyfelek rugalmas, testreszabott kiszolgálása.
  • Gyors ajánlatadás, gördülékeny ügyintézés.
  • Termékportfóliójában megtalálható minden olyan biztosítási módozat, amely a vállalkozások biztonságos működéséhez szükséges.
  • Széles önrész választék, több termék esetén teljesen egyedi és személyre szabott önrész lehetősége.
  • Országos és megbízható kárrendező partneri hálózat.
  • MNB elvárás feletti, stabil tőkehelyzet.
  • Nagy múltú európai biztosítók által teljesen lefedett viszontbiztosítási háttér.

Mit kínál a CIG Pannónia?

Vagyon, felelősség és technikai biztosítások

Olyan biztosítások, amelyek védelmet nyújtanak a vállalkozás vagyontárgyaira. Vonatkozhat építés-szerelés kockázatokra vagy a vállalkozás tevékenységéből, szolgáltatásából eredő felelősségi károkra, valamint a vállalkozás munkavállalójának munkabalesetéből a munkáltatónál megjelenő kárigényekre munkáltatói felelősség esetén.

CIG Flotta Casco Biztosítás

A biztosító a flotta casco biztosítás meghatározott feltételei alapján megtéríti a biztosított gépjárműben, annak alkatrészeiben és tartozékaiban keletkezett károkat. Ezen felül további szolgáltatásokat nyújt a feltételekben meghatározott esetekben és mértékben.

Pannónia Elixír Csoportos Egészségbiztosítás

Munkáltató által köthető csoportos szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás, amely a szerződésben meghatározott egészségügyi ellátásokat és szolgáltatásokat tesz elérhetővé a biztosított munkavállalói kör számára. Ez növelheti a munkavállalói elégedettséget és segíti a betegségek időben történő felismerését, továbbá a dolgozók gyors felépülését.

A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.

Bízunk az agráriumban. Hosszú távú kapcsolatokat építünk.

Érdeklődjön az MBH Bank Agrárcentrumokban országszerte!

Segíthetünk?

Kérjen visszahívást!

Hívja a Videobankot!

Keressen Agrárcentrumot!

Hívjon minket!

06 80 350 350

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak. Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás kizárólag a fogyasztónak nem minősülő gazdálkodó szervezeteknek vagy egyéb, vállalkozási tevékenysége körében eljáró ügyfelünknek szóló és kizárólag vállalati körben igénybe vehető biztosítási szolgáltatásra vonatkozó információt tartalmaz.

A részletekkel kapcsolatban forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik Agrárcentrumot , vagy hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon!

Szakmai partner