Szabad felhasználású hitelek

Szabad felhasználású hiteleket a hitelcél megkötése nélkül vehet igénybe, melyek ezáltal rugalmas megoldást jelentenek vállalkozása számára.

Hogyan igényelheti hiteleinket?

  1. Böngésszen ajánlataink között.
  2. Kérdéseivel vagy igénylésével kapcsolatban forduljon kollégáinkhoz a VideóBankban, telefonon, vagy bankfiókjainban, ahol szakértőink segítségére lesznek az ügyintézésben.

Agrár Széchenyi Kártya

Mezőgazdasági vállalkozások számára elérhető folyószámlahitel.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel MAX+

250 millió Ft összeghatárig igényelhető, 1, 2, vagy 3 éves futamidejű folyószámlahitel a vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására.

Széchenyi Likviditási Hitel MAX+

250 millió Ft hitelösszegig igényelhető szabad felhasználású forgóeszközhitel a vállalkozások működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére.

Általános banki hiteltermékek

Az MBH Banknál elérhetőek azon klasszikus finanszírozási formák, amelyek gyors, hatékony és rugalmas megoldást jelentenek a vállalatok különböző életciklusaiban általánosan felmerülő finanszírozási igények kezelésére, legyen szó folyószámlahitelről, forgóeszközhitelről vagy beruházások finanszírozásáról.

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Bankfiókot keres?

Vagy csak egyszerűen otthonról a foteléből tájékozódna pénzügyi lehetőségeiről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, úgy, ahogy Önnek a legkényelmesebb!