EU szolgáltatások

Az MBH Csoport tagjaként az MBH Consulting Zrt. az európai uniós és hazai fejlesztési támogatások eredményes felhasználásához kapcsolódó tanácsadói szolgáltatások teljes palettáját kínálja kis-, közép- és nagyvállalati ügyfelei részére.

Célunk, hogy ügyfeleink részére a teljes projektciklus folyamán a projektötletek kidolgozásától a pályázatok összeállításán át az átfogó projektmenedzsmentig magas minőségű tanácsadói szolgáltatásokat és komplex megoldásokat nyújtsunk, így járulva hozzá a szakszerű, hatékony és szabályos forrásfelhasználáshoz. Palettánkat finanszírozási megoldásokkal és közbeszerzési eljárások lebonyolításával tesszük teljessé.

Újonnan alakult cégként mi is jól ismerjük a kezdő vállalkozások kihívásait, így testre szabott megoldásokkal támogatjuk őket fejlődésükben. Szolgáltatási portfóliónkban kiemelt szerepet kap a kutatás-fejlesztési és innovációs projektekhez kapcsolódó projektfejlesztés és pályázatkészítés.

Szolgáltatásaink

Projektfejlesztés

Ügyfeleink fejlesztési elképzelései, projektötletei alapján kidolgozzuk és továbbfejlesztjük a pályázati források elnyerésére alkalmas, megvalósítható és fenntartható projekteket. Ennek keretében nem csak forrástérképet készítünk a pályázati lehetőségek azonosítására és a projektötlet illesztésére, hanem elkészítjük a szükséges tanulmányokat, kutatásokat és elemzéseket is.

Pályázatkészítés

Sikerdíjas pályázatírási szolgáltatáscsomagunk magában foglalja a pályázat teljes körű elkészítését és a támogató szervezethez való benyújtását, ezen túl - partnerünk igényeit, illetve a pályázati felhívás előírásait figyelembe véve - segítséget nyújtunk egyéb, speciális feltételek teljesítéséhez, mint például partnerségek kiépítéséhez vagy akár konzorciumok létrehozásához. Sikerünk egyik kulcstényezője az ügyféllel való szoros együttműködés.

Projektmenedzsment

Gondoskodunk a nyertes pályázat professzionális lebonyolításáról. Igény szerint részben vagy teljes körűen elvégezzük a projektadminisztrációt; a kifizetési kérelmek és előrehaladási jelentések elkészítésének terhét is levesszük megbízónk válláról, és segítünk a helyszíni ellenőrzésekre való felkészülésben.

Finanszírozás

Az MBH Csoport tagjaként a stabil, közvetlen banki háttérnek köszönhetően egyedülállóan kedvező pénzügyi konstrukciókkal biztosítjuk a pályázáshoz szükséges önerőt és a projekt időtartama alatt ügyfeleink likviditását.

Kiemelt ajánlatunk

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében - többek között - a termelő, feldolgozó, gyártó és beszállító kis- és középvállalkozásokat, a logisztikai és kutatás-fejlesztési pályázatok esetén pedig a nagyvállalatokat is segítjük a forrásszerzésben. A Vidékfejlesztési Program (VP) a mezőgazdasági és élelmiszeripari termelők számára nyitott, szintén számos fejlesztési lehetőséggel.

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Segíthetünk?

Kérjen visszahívást kollégáinktól!

Foglaljon időpontot!

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Kérdése van? Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)