VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok
mkb.hu-sw-static-pic-a-9-Hero-bg__2_.jpg

Online Trader

Azonnali deviza adásvételi ügyletek közvetlen internetes hozzáféréssel

Az Online Trader rendszernél a JAVA verzióban felmerülhetnek böngészővel kapcsolatos problémák. A program elindulásakor a már megszokott Internet Explorer helyett az Edge böngésző nyílik meg. Az Internet Explorer visszaállításához a következő módosításokat javasoljuk. Az Edge ablakban a jobb oldalon lévő felső sarokban a 3 pontra kattintva a Beállítások menüre kattintva megjelenik a Beállítások profil. Itt a bal oldali menüsorból az Alapértelmezett böngésző menüpontot kiválasztva a Webhelyek Microsoft Edge-ben való megnyitásának engedélyezése az Internet Explorer számára részben a lenyílóból a Soha érték kiválasztásával kell beállítani a helyes lehetőséget. Ezzel a módosítással továbbra is lehet használni az Internet Explorer böngészőt.

Köszönjük a megértésüket!

Az Online Trader szolgáltatás olyan internet alapú devizakereskedési rendszer, amelynek segítségével Ön folyamatosan nyomon követheti a másodperces árfolyam-ingadozásokat, és azonnali deviza adásvételi ügyletek végrehajtására adhat megbízást az MBH Banknál vezetett saját bankszámlái vonatkozásában.

Belépés az Online Trader alkalmazásba:

MOT belépés JAVA

MOT belépés HTML

Az Online Trader szolgáltatás előnyei:

 • testre szabható, egyszerűen kezelhető rendszer,
 • az igényelt szolgáltatásokhoz az interneten keresztül bárhonnan és - a kondíciós listában meghirdetett nyitvatartási, elérési időn belül - bármikor hozzáférhet, tranzakcióit a fiókhálózat igénybevétele nélkül, otthonról, munkahelyéről, vagy a világ bármely tájáról könnyen intézheti,
 • közvetlen kapcsolat kialakításának lehetősége az MBH Bank Treasury Sales üzletkötőkkel,
 • real-time árak folyamatos követése, azonnali üzletkötés lehetősége,
 • az Online Trader szolgáltatás internet alapú igénybevétele díjmentes.

Az internet alapú Online Trader szolgáltatás tartalma

 • azonnali (on-line), valós idejű (real-time) árfolyamjegyzés nyomon követése: a Bank által folyamatosan jegyzett deviza vételi és eladási árfolyamok megtekintésének, követésének lehetősége,
 • azonnali konverziós megbízások adása elektronikus úton: az Ön által kiválasztott árfolyamon, internet szolgáltatás igénybevételével deviza vételi vagy eladási megbízás adása a Banknál vezetett, eltérő devizanemű saját bankszámlái közötti átvezetéssel,
 • azonnali konverziós megbízás teljesítése: szerződésben meghatározott feltételekkel és módon,
 • tranzakciók nyomon követése:a rendszerben adott megbízások visszakeresésének, lekérdezésének, megtekintésének lehetősége.

Az Online Trader-en keresztül elérhető devizapárok listája:

 • forint ellenében: EUR/HUF, USD/HUF, GBP/HUF, CHF/HUF, JPY/HUF, PLN/HUF
 • euró ellenében: EUR/USD, EUR/GBP, EUR/CHF, EUR/JPY

A szolgáltatás igénybevételének feltételei

 • az MBH Banknál vezetett forint és deviza bankszámlák,
 • az Online Trader rendszer igénybevételére vonatkozó szerződés, valamint az egyedi (azonnali) devizaügyletek lebonyolítására vonatkozó keretszerződés megkötése a Bankkal,
 • az Online Trader szolgáltatás igénybevételéhez szükséges technikai feltételek rendelkezésre állása, amelyeket a rendszer igénybevételére vonatkozó szerződés tartalmaz.

Részletek

Elérhető legújabb verzió ET 2.3

1.8-as Java verziókkal kompatibilis, és az alábbi internet böngészők bármelyikéből indítva használható:
-Internet Explorer: az IE 11-es böngésző verzióval elérhető
-Firefox: 48.0.2 verzióval támogatott;
-Chrome: 1.8 böngésző verziókkal használható

1.7-esnél korábbi Java verzió az elavult biztonsági beállításai miatt már nem támogatott, erről javasolt legalább az 1.7-es Java alkalmazásra váltani.

Amennyiben nem váltanak magasabb java verzióra, és az Online Trader alkalmazást 1.7-esnél korábbi java verzióval használják, előfordulhat, hogy az Online Trader felületen rögzített átváltandó összeg véletlenszerűen .01 , .02, vagy .03-as végű "fillérrel" egészül ki az ár.

A rendszeren keresztül már 10 000 euró összeghatártól adható üzleti időn belül egyedi árfolyamos, devizakonverziós megbízás T, T+1 vagy spot értéknapra.

Az Online Trader a következő linkeken érhető el:
Java verzió: https://mbhbankm.fx.com/client_hungarian.html
HTML verzió: https://mbhbankm.fx.com/clientm/#/login

Az Online Trader szolgáltatás bármely MBH bankfiókban igényelhető.

Az Online Trader szolgáltatás ügyfeleink számára megállapított üzemidejét és díjait a mindenkor érvényes XVI. Befektetési Szolgáltatások valamint kiegészítő szolgáltatások Kondíciós Lista tartalmazza.

Bankfiókot keres?

Vagy csak egyszerűen otthonról a foteléből tájékozódna pénzügyi lehetőségeiről?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, úgy, ahogy Önnek a legkényelmesebb!