VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Meglévő hiteleidet kedvezőbbre cserélnéd?

THM: 9,28% - 11,52%

Adósságrendező kölcsön

Meglévő banki tartozásaidat, hiteleidet Bankunk kiváltja és egyetlen hitellé alakítja, így havi terheid is jelentősen csökkenhetnek.

MILYEN CÉLRA HASZNÁLHATOD ADÓSSÁGRENDEZŐ JELZÁLOGKÖLCSÖNEINKET?

Adósságrendező hitelünkkel összevonhatod meglévő tartozásaidat, ezzel elérheted, hogy a korábbinál alacsonyabb havi törlesztést kelljen a jövőben fizetned, és csak egy Bank felé tartozz.

A hitelek kiváltásával egyidejűleg szabad célra fordítható részt is igényelhet, így egyúttal következő tervei megvalósításához is rendelkezésre állhat a megfelelő anyagi fedezet.

Adósságrendező kölcsönünknél végig fix konstrukció is választható, amellyel a havi törlesztési kötelezettség kiszámíthatóvá válik, az a teljes futamidő alatt változatlan marad.

Reprezentatív példa: Adósságrendező kölcsön Standard konstrukció kamatkedvezmény nélkül: hitelösszeg 12 000 000 Ft, 240 hó futamidő, 10 éves kamatperiódus, 10,44%-os változó kamat és 119 376 Ft havi törlesztővel a visszafizetendő teljes összeg 28 650 240 Ft, a hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót 16 650 240 Ft, a kamat típusa változó, a THM: 10,95%. A törlesztőrészletek száma: 240.

A Teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális általános, illetve a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) Kormányrendeletben meghatározott feltételek szerint került megállapításra, ugyanakkor nem tartalmazza a fedezetül szolgáló ingatlanra vonatkozóan kötendő vagyonbiztosítás díját. A hitel igényléséhez a fedezeti ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás és MBH Bankos fizetési számla megléte vagy megkötése szükséges, valamint a jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra önálló zálogjog kerül bejegyzésre. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. Hitelező: MBH Bank Nyrt.

A kalkuláció eredményei kizárólag figyelemfelkeltés céljára szolgálnak, és nem minősülnek a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja.

10 éves kamatperiódusú hitelek esetén az első kamatperiódusra vonatkozó árazást a Hirdetmény tartalmazza. A Bank az ügyleti kamat mértékét kizárólag a Magyar Nemzeti Bank honlapján közzétett, 10 éves kamatperiódus esetén H3K10 számú kamatváltoztatási mutató alapján változtathatja az egyes kamatperiódusok lejártával.

THM Szabad felhasználású hitelek, Adósságrendező hitel, Kiváltó 2 hitel Külső esetén:

  • 10 éves kamatperiódussal: 9,28% - 11,52%

THM végig fix kamatozású szabad felhasználású hitel esetén:

  • 3 és 30 millió Ft között: 11,53%
  • 30 millió Ft-tól: 10,75%

* A teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM 12 millió forintra, 20 éves futamidejű hitelekre vonatkozik. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra zálogjog kerül bejegyzésre. Az Adósnak rendelkeznie kell az ingatlanra vonatkozó lakásbiztosítással és a banknál vezetett fizetési számlával. A kalkuláció eredményei kizárólag figyelemfelkeltés céljára szolgálnak, és nem minősülnek a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat feltételei alapján nyújtja.