VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Magas presztízsű betéti bankkártya exkluzív prémium szolgáltatásokkal!

Érdekel a bankkártya

2023.05.01. előtt nyitott 101-es és 103-as, valamint 2023.05.01. után nyitott 101-es és 103-as banki azonosítóval kezdődő számlaszámú számlákhoz kapcsolódóan igényelhető!

Lakossági betétikártya-szolgáltatás

Mastercard World Elite betéti kártya

Milyen lehetőségeket biztosít a bankkártya?

Mobilfizetés

Az Apple Pay vagy Google Pay alkalmazásokhoz egyszerűen hozzáadhatod a digitalizált bankkártyádat és kényelmesen használhatod.

MBH exkluzív ügyfélszolgálat

Kártyabirtokosaink számára elsőbbségi telefonos kiszolgálást biztosítunk. Exkluzív telefonos ügyfélszolgálati vonalunk a hét minden napján a nap 24 órájában hívható!

Utasbiztosítás

A beépített Premium 50 egyéni utasbiztosítás mellé kedvezményesen igényelhető olyan opcionális utasbiztosítás, amely kiterjeszthető az egész családra.

Ismerd meg a Müpa exkluzív előnyeit!

Prémium Mastercard kártyáddal új élményeket fedezhetsz fel. Részletes tájékoztatást a Mastercard Müpa Prémium weboldalán találsz.

Mastercard Prémium Program Tagság

A csatlakozás 10% jegyvásárlási kedvezményre jogosít a Müpa saját produkcióira, meghívást a Müpa évadnyitó- és záró előadásaira. Ezen felül a mupa.hu oldalon megtekinthetők hang- és videóanyagok.

Müpa Concierge szolgáltatás

Telefonon vagy emailen vehető igénybe. A szolgáltatás keretein belül a Müpa kollégái bármilyen kérdés vagy jegyfoglalási kérés esetén rendelkezésre állnak.

Pezsgőbár

Előadásnapokon délután 5 órától az első szünet végéig a kártyabirtokost és egy kísérőt térítésmentes pohár pezsgővel és ropogtatnivalókkal várja a Müpa 3. emeletén található panoráma terasz.

VIP parkoló

World Elite prémium kártyával a Müpa mélygarázsában az előadás idejére a -1. szinten 10 dedikált, akár 29 napra előre lefoglalható parkolóhely is rendelkezésre áll.

Prémium Mastercard további szolgáltatások

Prémium Mastercard előnyök a budapesti Aquaworldben

Mastercard World Elite kártyáddal belépőjegyed megvásárlását követően igénybe veheted az Aquaworld pénztári gyorsítósávját 5 vendégeddel, valamint az öltözőben saját elkülönített részen készülhetsz fel a pihenésre. Az emeleten kialakított Lounge-ban különböző frissítőkkel csábítja az Aquaworld a feltöltődni vágyókat. A nyári hónapokban (júliusban és augusztusban) a szabadtéri Lounge-ot is választhatod pihenésed helyszínéül, valamint a Grill Teraszon 10%-os kedvezménnyel ebédelhetsz. Amennyiben igénybe vennéd a Szaunavilág szolgáltatásait, prémium kártya birtokosként a szaunalepedőt díjmentesen biztosítjuk a kártyabirtokosok és vendégeik részére.

A szolgáltatás 2024. január 1-től vehető igénybe, további részleteket a Mastercard Aquaworld oldalán találsz.

LoungeKeyTM prémium reptéri várók*

Világszerte várnak Téged a LoungeKey™ exkluzív reptéri várói, melyekbe évente 5 alkalommal díjmentesen léphetsz be. A belépés díját évi öt alkalommal bankunk biztosítja, az 5 darab ingyenes belépés terhére pedig vendégeidet is beviheted díjmentesen! Az 5 alkalom felhasználása után a belépés a kártyabirtokos és vendégei számára is 35 dollár fejenként. A szolgáltatás keretein belül igénybe vehető várókat keresd a LoungeKey™ oldalán!

*A szabályozási környezetben történt változásokhoz alkalmazkodva 2022. augusztus hónapjától kezdve a kártyához tartozó LoungeKey szolgáltatás igénybevételéhez erős ügyfélhitelesítés szükséges. Kérjük ügyfeleinket, frissítsék kártyaadataikat a felhasználói fiókjukban, vagy végezzék el az első regisztrációt az erős ügyfélhitelesítési folyamatnak megfelelően az alkalmazásban vagy a honlapon, hogy továbbra is élvezni tudják a prémium várók kényelmét a LoungeKey szolgáltatás keretében.

Budapest Airport Gyorsító Sáv

Utazz még kényelmesebben! Prémium Mastercard betéti kártyád felmutatásával gyorsabban juthatsz el a biztonsági ellenőrzéshez a budapesti reptéren.

  • A kártyabirtokosnak és 18 éven aluli gyermekei számára - létszámtól függetlenül - a belépés díjmentes.
  • Plusz 1 felnőtt korú kísérőnek a belépés díjmentes, a további kísérők számára az automatából váltható jegy.

A szolgáltatásról bővebben itt tájékozódhatsz.

Mastercard Airport Lounge a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren

Exkluzív váróteremben töltheted el a repülés előtti perceket, térítésmentes étel- és italfogyasztással.

  • A kártyabirtokosnak és 18 éven aluli gyermekei számára - létszámtól függetlenül - a belépés díjmentes.
  • Plusz 1 felnőtt korú kísérőnek a belépés díjmentes, a további kísérők számára 8000 Ft/fő.

A szolgáltatásról bővebben itt tájékozódhatsz.

Prémium szolgáltatások a Bécsi Repülőtéri várókban

Hozd ki a legtöbbet abból az időből, amit utazás előtt vagy átszállás közben a repülőtéren töltesz, és vedd igénybe a bécsi repülőtér kényelmes SKY Lounge és új VIENNA Lounge utasváróit!

  • A kártyabirtokosnak és 3 éven aluli gyermekei számára - létszámtól függetlenül - a belépés díjmentes.
  • Plusz 1 felnőtt korú kísérőnek a belépés díjmentes, további kísérő 29 euró/fő díj ellenében léphet be a SKY Lounge váróba és 39 euró/fő díj ellenében léphet be a VIENNA Lounge váróba.

A szolgáltatásról bővebben itt tájékozódhatsz.

PressReader szolgáltatás

Az alkalmazás segítségével, több mint 7000 nemzetközi napilapot és magazint olvashatsz bárhol, bármikor. Annak érdekében, hogy útközben is magaddal vihesd kedvenc újságaid, offline módban is olvashatod az előre letöltött tartalmakat. A szolgáltatás regisztráció köteles, amit a Banktól kapott e-mail-ben található egyedi linkkel tehetsz meg.

A szolgáltatásról bővebben itt tájékozódhatsz.

Online vásárlási biztosítás

Olyan elektronikai vagy háztartási termékre érvényes, amit a regisztrált Platinum Metal betéti bankkártyával online vásároltál bármelyik Európai Unióban (valamint az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svájcban) bejegyzett webáruházból – akár saját használatra, akár ajándékba. A szolgáltatás igénybevétele regisztrációhoz kötött! A szolgáltatásról bővebben itt tájékozódhatsz.
Az Online vásárlási biztosítási csomag háromféle védelmet nyújt:

Kiterjesztett garancia

Mastercard World Elite bankkártyáddal online megvásárolt háztartási vagy elektronikai készülékek (pl. okostelefonok vagy laptopok) meghibásodására szóló min. 2 éves gyári jótállást további egy évvel meghosszabbítjuk. A kárigény évente legfeljebb 2 alkalommal érvényesíthető, összesen 175.000 Ft összeghatárig.

Legjobb ár garancia

Amennyiben a termék megvásárlását követő 30 napon belül teljesen ugyanazt a terméket alacsonyabb áron megtalálod egy másik webáruházban, a két ár közötti különbözetet maximum 700.000 HUF értékben visszatérítjük (a termék minimális ára: 17.500 Ft, minimális árkülönbség: 17.500 HUF).

Termékbiztosítás

A vásárlást követő 30 napon belüli lopás vagy a lakóhelyen véletlenül bekövetkező sérülés esetén a biztosító 700.000 Ft összeghatárig visszatéríti a biztosítás által fedezett termék javításának vagy cseréjének költségeit, vagy visszautalja a termék eredeti árát a kártyabirtokos részére.

Regisztrálom a kártyám

Bankkártya tudnivalók

Hasznos tudnivalók a bankkártyahasználattal kapcsolatban

Mobilfizetési lehetőségek, bankkártya limitek és azok módosítása, aktiválás, kártya kézhez vétele, külföldi bankkártyahasználat, internetes vásárlások jóváhagyása, ATM használat.

Nézd meg, bankkártyád milyen számokkal kezdődik, majd válaszd ki a bankkártyádra vonatkozó specifikus tudnivalókat!

Internetes vásárlással kapcsolatos tudnivalók

Hasznos tudnivalók az interneten végrehajtott bankkártyás vásárlásoknál alkalmazott erős ügyfél-hitelesítésről.

Nézd meg, bankkártyád milyen számokkal kezdődik, majd válaszd ki a bankkártyádra vonatkozó specifikus tudnivalókat!

Segíthetünk?

Bankkártyahasználathoz meglévő vagy új számlacsomag nyitása szükséges.
Látogass el valamelyik bankfiókunkba vagy intézd online az igénylést!

Kérdés esetén pedig vedd fel velünk a kapcsolatot úgy, ahogy a legkényelmesebb! Telebank: +36 80 350 350

Fizess okoseszközeiddel!

Bankkártyád helyett már mobiltelefonnal, tablettel és okosórával is fizethetsz!

Apple Pay

Fizess Apple eszközzel egyszerűen és biztonságosan az üzletekben, az appokban és online!

Google Pay

Fizess Google Pay-jel egyszerűen és biztonságosan az üzletekben, az appokban és online!

Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás

Digitális szolgáltatásaink

Online bankolás

Az MBH Netbank (korábban BB), az MBH Netbank (korábban MKB) és az MBH Netbank (korábban Takarék) segítségével egyszerűen és gyorsan lehet intézni a pénzügyeket.

Bankolás mobilról

Az MBH Bank Appal, MBH Bank Appal (korábban MKB) és az MBH Bank Appal (korábban Takarék) akár útközben, mobilról is lehet bankolni.

Videobank

Munkanapokon 9:00 és 17:00 között élő, videós ügyfélszolgálatunkon keresztül is intézheted banki ügyeid.

Kapcsolódó oldalak

Fogyasztóvédelmi iránymutatások

Figyelmedbe ajánljuk a MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi iránymutatásait, amelyek banki termékekkel kapcsolatos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat tartalmaznak.

MBH Bank Utasbiztosítás

Minden hasznos információt megtalálsz a bankkártyád mellé opcionálisan igényelhető és beépített utasbiztosításokról!

Online PIN beállítás

Amennyiben a kártyaszámod 533418, 540719, 540720, 542436 vagy 547337 számokkal kezdődik, állítsd be vagy módosítsd a bankkártyás internetes vásárlásaid során alkalmazott egyszer használatos Online PIN-kódod!

MNB tájékoztató a külföldi bankkártyahasználatról

Külföldi utazásod előtt mindenképpen tájékozódj a külföldi bankkártyahasználatról!

Hasznos dokumentumok

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!