VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Lakossági betétikártya-szolgáltatás

Mastercard Diákhitel Bankkártya

diak_desktop_432x284.png

Kizárólag Diákhitel Számlához igényelhető, lézergravírozott, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült betéti kártya.

Miért jó?

Használat

Széles körben elfogadott betéti kártya, amely gyors és kényelmes fizetést tesz lehetővé világszerte egyetlen érintéssel.
Digitalizálható betéti kártyával egyszerű és biztonságos mobilfizetés - Apple Pay4 és MBH Mobilfizetés (korábban BB)3.

Utasbiztosítás

A beépített Bázis 5 egyéni utasbiztosítás mellé kedvezményesen igényelhető olyan opcionális utasbiztosítás, amely kiterjeszthető az egész családra, így a külföldi utazások során nem csak a kártyabirtokos, hanem az egész család biztonságban érezheti magát.

Fenntarthatóság

Egy különleges betéti kártya, amely 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, ezzel is csökkentve a környezeti terhelést és a kibocsátott hulladék mennyiségét.

Lak_Debit_MC Lak_Credit_MC World_Elite_MC Lak_Debit_Platinum_MC_440x286.png

Hasznos tudnivalók a bankkártya használatához.

Online számlanyitás

Válaszd az MBH Diákhitel Számlát online egyszerűen, gyorsan, kényelmesen!

Kezdd meg a számlanyitást online!

Fizess egyszerűen!

Apple Pay4

Fizess Apple eszközzel egyszerűen és biztonságosan az üzletekben, az appokban és online!

Google Pay

Fizess Google Pay-jel egyszerűen és biztonságosan az üzletekben, az appokban és online!

Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás

Digitális Szolgáltatásaink

Online bankolás1

Az MBH Netbank (korábban BB) egyszerű és biztonságos online ügyintézést tesz lehetővé.

Bankolás mobilról2

Az MBH Bank App (korábban BB) segítségével bárhonnan, bármikor elérhető bankolást biztosítunk.

Mobilfizetés3

Android készülékkel a fizetés egyszerű, kényelmes és biztonságos!

Segíthetünk?

Telebank ügyfélszolgálat elérhetősége

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 3399)

Foglaljon időpontot!

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Panaszbejelentés

Amennyiben banki termékeinkkel / szolgáltatásainkkal kapcsolatos panaszt kívánsz tenni, írj nekünk!


1 Az MBH Netbank(korábban BB) szolgáltatás bankfiókban igényelhető. Részletek: Lakossági netbankok (mbhbank.hu)

2 Az MBH Bank App(korábban BB) szolgáltatás MBH Netbankkal rendelkező ügyfeleknek elérhető, havidíj mentes applikáció. Részletek: MBH Mobil App (korábban BB) (mbhbank.hu)

3 A Mobilfizetés igénybevételének feltétele az MBH által kibocsátott Mastercard Bankkártya, NFC képes Androidos készülék legalább 5.0 (Lollipop) vagy újabb operációs rendszerrel, valamint az MBH Bank App(korábban BB) (melynek feltétele az MBH Netbank(korábban BB) szolgáltatás) megléte. A bankkártyáról az applikációban létrehozott digitalizált másolattal online vásárlási tranzakció nem hajtható végre.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó általános szerződési feltételek különleges - plasztikkártyára vonatkozó feltételektől eltérő -rendelkezéseit, így különösen, de nem kizárólagosan a digitalizált kártya rendelkezésre bocsátására, használatbavételre, használatára, letiltására, törlésére, digitalizált kártyához rendelt készülékre (berendezésre) vonatkozó követelményekre vonatkozó előírásait, és tájékozódjon a digitalizált kártya szolgáltatásra vonatkozó feltételekről, és felelősségi szabályokról. Részletek: https://www.mbhbank.hu/digitalis-szolgaltatasok/mkb-mobilfizetes

4 Az Apple Pay igénybevételének feltétele az MBH Bank által kibocsátott Mastercard lakossági Bankkártya, valamint iOS operációs rendszerű készülék megléte. Az alkalmazásban létrehozott mobilfizetésre aktivált, és érintéses fizetésre kijelölt digitális Bankkártya minden olyan alkalmazáson belüli vagy online fizetésre használható, ahol feltüntetésre kerül az Apple Pay logója. Az Apple Pay-re digitalizált bankkártyával MBH Bank által üzemeltetett ATM-en tranzakció nem hajtható végre. Kérjük, tájékozódjon a szolgáltatásra vonatkozó feltételekről és felelősségi szabályokról! Részletek: Apple Pay (korábban BB) (mbhbank.hu)