VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

META Számlacsomag

1 évig 0 Ft-os havi díjjal 1

Kérjen visszahívást!

⁣A META számlacsomag számos hasznos díjmentes és kedvezményes számlavezetési és pénzforgalmi szolgáltatásokat tartalmaz a vállalkozások számára. Kedvező díjakkal ötvözi az elektronikus átutalásokat és a készpénzfelvételi tranzakciókat. Ha most igényel új ügyfélként META számlacsomagot, és Netbankját összeköti a BUPA online számlázóprogrammal, egy évig elengedjük a csomagdíjat! 1

A számlacsomag 1 évig díjmentesen1 vehető igénybe, ráadásul a jelzett NAV számlákra2 1 évig biztosítja a kedvezményes átutalást.

A META számlacsomag előnyei:

  • 0 Ft-os számlacsomag havi díj 1 évig1 , amennyiben összeköti Netbankját a BUPA online számlázóprogrammal
  • Kedvezményes NAV utalás a meghatározott költségvetési célszámlákra 1 évig2
  • Kedvező díjszabású forint átutalások az elektronikus csatornákon keresztül
  • Kedvezményes készpénzbefizetés pénztáron keresztül és készpénzfelvétel saját ATM-ből3

A BUPA online számlázóprogram Netbankkal való összekötése esetén, a program segítségével könnyedén áttekintheti pénzügyeit, nyomon követheti számlái státuszát. További részleteket a bupa.hu oldalon talál.

Mit tartalmaz a META számlacsomag?

Kedvezményes bankkártya

⁣1 db  Mastercard Business Unembossed forint alapú nemzetközi bankkártya 0 Ft éves díjért vagy 1 db  Mastercard Business Silver forint alapú nemzetközi bankkártya 50%-os kedvezményes éves díjért.5

Kedvezményes elektronikus csatornák

MBH Bank App (korábban MKB) díjmentesen. MBH Netbank (korábban MKB) vagy Vállalati Netbank (korábban MKB)   díjmentesen és szerződéskötési díj nélkül.4

Kedvezményes bankszámlavezetési díj

1 db (az elsőnek nyitott) forint pénzforgalmi bankszámlavezetés díját a csomag havidíj tartalmazza

Igényelje a META számlacsomagot az alábbi egyszerű igénybevételi feltételekkel:

  • Új ügyfél (a számlanyitási kérelem benyújtását megelőző 3 hónapban az MBH Banknál nem rendelkezett vállalkozói pénzforgalmi bankszámlával)
  • Forint pénzforgalmi bankszámla vezetése az MBH Banknál
  • A vállalkozás a tárgyévet megelőző nettó éves árbevétel nem haladja meg a 300 millió Ft-ot

Igényeljen Ön is Meta számlacsomagot!

Még nem az MBH Bank ügyfele?

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Már az MBH Bank ügyfele?

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350

MBH_MenedzserSzamla_2023jul_WeboldaliTermek_440x286.png

Cégvezetőként az MBH Banknál vezeted vállalkozásod számláját?

Válaszd saját, lakossági számládnak az MBH Menedzser Számlacsomagot elektronikus kivonattal 0 Ft havidíjért!

Kapcsolódó anyagok

Jelen tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. A számlacsomagról részletes tájékoztatást a jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek részére szóló „V2B Vállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások” és a „V7 Vállalati általános és speciális rendelkezések” kondíciós listák tartalmaznak. Új ügyfél, az a mikro szegmensben lévő ügyfél akik a banknál első, 103-as kezdetű pénzforgalmi számláját nyitja meg és az utolsó lezárt pénzügyi beszámolója alapján éves nettó árbevétele nem haladja meg a 300 millió forintot, vagy új alapítású vállalkozásként még nem rendelkezik lezárt üzleti évvel, és a számlanyitási kérelem benyújtásának hónapját megelőző 3 (három) naptári hónapban az MBH Banknál nem rendelkezett bankszámlával.

1 Az 1 évig 0 Ft-os számlacsomag havidíjat az Ügyfél részére a Bank akkor biztosítja, amennyiben az Ügyfél MBH Netbank (korábban MKB) / Vállalati Netbank (korábban MKB) szolgáltatást az összeköti az online számlázó- és online fizetési művelet indítását lehetővé tevő Budapest Pénzügyi Asszisztens (továbbiakban BUPA) (szolgáltatója a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. cégjegyzékszám: 01 10 041505, adószám: 10446173-4-41)) szolgáltatással és érvényes számlainformációkhoz való AISP nyilatkozattal (consent) rendelkezik. A Bank jogosult vizsgálni az összekötés, AISP nyilatkozat meglétét, amelynek legkésőbb a számlanyitást követő hónap végéig szükséges megtörténnie és az egy év alatt ügyfél fenn kell tartsa a kapcsolatot. Amennyiben az összekötés regisztráció a határidő végéig nem valósul meg, úgy a számlacsomag havidíja 699Ft/hó amelyet terhelésre kerül az ügyfél pénzforgalmi számláján. 1 éves díjmentes promóció lejárta után a META szolgáltatáscsomag díja a „V2B Vállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások” kondíciós listában foglaltak szerint alakul.. A havi díj tekintetében minden megkezdett hónap egész hónapnak számít.

2 A csomag igénybevételének első évében kedvezményes NAV utalás meghatározott költségvetési célszámlákra, amelynek díját a mindenkori hatályos ”V2B Vállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások” hirdetmény tartalmazza. A kedvezményes utalás csak az elektronikus csatornán –MBH Netbank (korábban MKB) / Vállalati Netbank (korábban MKB) / MBH Direct Bank (korábban MKB)- indított, kizárólag a hirdetményben felsorolt jogosulti célszámlák javára történő átutalások és azzal összefüggésben felszámított díjak kapcsán áll fenn.

3 Kedvezményes készpénzfelvétel saját ATM-ből: a kedvezmény az adott hónapban végrehajtott, a könyvelés dátuma szerinti első ATM készpénzfelvételre vonatkozik. Kedvezményes készpénzfelvétel díja: 0 Ft + (0,6%).

4 Akciós jelleggel a bank az MBH Netbank (korábban MKB) / Vállalati Netbank (korábban MKB) elektronikus csatorna szolgáltatás a META számlacsomagban 2 évig díjmentes. A díjmentes időszak lejártát követően a díj a ”V2B Vállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások” hirdetményben rögzített mindenkori díjazás szerint alakul.

5 A META számlacsomagba foglalt kedvezményes bankkártyák promóció nélküli éves díja: Mastercard Business Unembossed bankkártya esetén: 6.756 Ft, Mastercard Business Silver bankkártya esetén: 26.567 Ft.

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!