VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

Forint- és devizaszámla

Számlavezetési szolgáltatásainkat forintban és devizában egyaránt!

Bízza az MBH Bankra vállalkozása pénzügyeinek kezelését, vegye igénybe sokoldalú, minden igényhez alkalmazkodó számlavezetési szolgáltatásainkat forintban és devizában egyaránt!

Forint- és devizaszámla előnyei

  • Teljes körű számlavezetési szolgáltatás
  • Sokoldalú, igényekhez alkalmazkodó szolgáltatások
  • A pénzügyek egyszerű és biztonságos kezelése
  • Minimális nyitóösszeg nélkül
  • Speciális szolgáltatáscsomagok

Milyen szolgáltatásokat vehet igénybe?

  • Egyszeri és állandó átutalások
  • Csoportos átutalás - azonos jogcímű átutalások teljesítése egyazon megbízás keretében több kedvezményezett részére, ajánljuk munkabérek kifizetésére
  • Azonnali és határidős beszedési megbízások
  • Csekkek
  • Készpénzkímélő fizetési lehetőségek széles skálájából választhat

Készpénzkímélő fizetési lehetőségek széles skálájából választhat.

Üzleti bankkártyák

A Mastercard® típusú MBH bankkártyák itthon és külföldön is elfogadott, magas színvonalú fizetési eszközök, amelyek kényelmet és biztonságot nyújtanak.

Elektronikus bankkapcsolat

MBH Netbank (korábban MKB) szolgáltatásunk elsősorban kis- és középvállalkozásoknak biztosítja az optimális távoli bankolás lehetőségét. Segítségével a bankfiókban történő ügyintézés helyett kényelmesen, irodájából vagy akár otthonról intézheti vállalkozása pénzügyeit az interneten keresztül.

Pénzeszközeinek praktikus és biztonságos kezelésére ajánlott megoldások

Amennyiben rendszeresen nagyobb mennyiségű készpénz kezelését kell megoldania, úgy szíves figyelmébe ajánljuk zsákos szolgáltatásunkat, továbbá a pénztári óráktól függetlenül, a nap bármely szakában, a hét bármely napján (hétvégén is) igénybe vehető éjszakai bedobó trezorunkat. Fiókbérlet és széf-bérlet lehetőségével is állunk rendelkezésére.

Amit a devizafizetési megbízások főbb típusairól érdemes tudnia

A devizafizetési megbízások teljes körét kínáljuk. Az MBH levelező bankkapcsolata nagymértékben hozzájárul bankügyei magas színvonalú kezeléséhez, mellyel egyrészt azok gyorsasága növelhető, másrészt bankköltségei csökkenthetők.

Okmányos beszedvény:⁣ Export-import ügyleteknél használt fizetési mód, mellyel a leszállított áru ellenértékét a Bank szedi be a vevőtől az eladó által előre meghatározott okmányok ellenében. Bizonyos típusai esetén a vevő csak fizetés ellenében jut az áruhoz, emiatt vállalkozása fizetési biztonsága megnő.

Okmányos meghitelezés (akkreditív):⁣ Az akkreditív a vevő bankjának fizetési ígérete. Előírásszerű okmánybenyújtás esetén a fizetést a vevő bankja a vevő jóváhagyása nélkül teljesíti. Amennyiben tárgyalásai során van rá módja, javasoljuk, hogy export esetén fizetési módnak az akkreditívet válassza. Javasoljuk, hogy export szerződéskötés előtt - a vevő bankjának megítélésében - kérje szakértőink segítségét. Import esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy az akkreditív vállalkozása forgalmából készpénzt vonhat el, hiszen az akkreditív megnyitásakor a fedezetet általában el kell különítenie, amely összeg zárolásra kerül. Eseti döntés alapján lehetséges a fedezet lekötése is.

Milyen speciális ajánlataink vannak?

Kis- és középvállalkozások részére Global, Balance, Lépték szolgáltatáscsomagjainkat ajánljuk, amelyek egyszerű, könnyen áttekinthető, piacképes pénzügyi szolgáltatásokat nyújtanak kényelmes, gazdaságos formában.

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listában. A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza.

Forint- és devizaszámla kondíciók

Tekintse meg a termékre vonatkozó kondíciós listát PDF formátumban.

MBH_MenedzserSzamla_2023jul_WeboldaliTermek_440x286.png

Cégvezetőként az MBH Banknál vezeted vállalkozásod számláját?

Válaszd saját, lakossági számládnak az MBH Menedzser Számlacsomagot elektronikus kivonattal 0 Ft havidíjért!

Group 5489

Kezeld egy helyen vállalkozásod pénzügyeit!

BUPA digitális pénzügyi asszisztens segít, hogy az adminisztráció helyett az üzletedre koncentrálj!

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!