EU szolgáltatások

Az MBH Csoport tagjaként az MBH Consulting Zrt. az európai uniós és hazai fejlesztési támogatások eredményes felhasználásához kapcsolódó tanácsadói szolgáltatások teljes palettáját kínálja kis-, közép- és nagyvállalati ügyfelei részére.

Célunk, hogy ügyfeleink részére a teljes projektciklus folyamán a projektötletek kidolgozásától a pályázatok összeállításán át az átfogó projektmenedzsmentig magas minőségű tanácsadói szolgáltatásokat és komplex megoldásokat nyújtsunk, így járulva hozzá a szakszerű, hatékony és szabályos forrásfelhasználáshoz. Palettánkat finanszírozási megoldásokkal és közbeszerzési eljárások lebonyolításával tesszük teljessé.

Újonnan alakult cégként mi is jól ismerjük a kezdő vállalkozások kihívásait, így testre szabott megoldásokkal támogatjuk őket fejlődésükben. Szolgáltatási portfóliónkban kiemelt szerepet kap a kutatás-fejlesztési és innovációs projektekhez kapcsolódó projektfejlesztés és pályázatkészítés.

Szolgáltatásaink

Projektfejlesztés

Ügyfeleink fejlesztési elképzelései, projektötletei alapján kidolgozzuk és továbbfejlesztjük a pályázati források elnyerésére alkalmas, megvalósítható és fenntartható projekteket. Ennek keretében nem csak forrástérképet készítünk a pályázati lehetőségek azonosítására és a projektötlet illesztésére, hanem elkészítjük a szükséges tanulmányokat, kutatásokat és elemzéseket is.

Pályázatkészítés

Sikerdíjas pályázatírási szolgáltatáscsomagunk magában foglalja a pályázat teljes körű elkészítését és a támogató szervezethez való benyújtását, ezen túl - partnerünk igényeit, illetve a pályázati felhívás előírásait figyelembe véve - segítséget nyújtunk egyéb, speciális feltételek teljesítéséhez, mint például partnerségek kiépítéséhez vagy akár konzorciumok létrehozásához. Sikerünk egyik kulcstényezője az ügyféllel való szoros együttműködés.

Projektmenedzsment

Gondoskodunk a nyertes pályázat professzionális lebonyolításáról. Igény szerint részben vagy teljes körűen elvégezzük a projektadminisztrációt; a kifizetési kérelmek és előrehaladási jelentések elkészítésének terhét is levesszük megbízónk válláról, és segítünk a helyszíni ellenőrzésekre való felkészülésben.

Finanszírozás

Az MBH Csoport tagjaként a stabil, közvetlen banki háttérnek köszönhetően egyedülállóan kedvező pénzügyi konstrukciókkal biztosítjuk a pályázáshoz szükséges önerőt és a projekt időtartama alatt ügyfeleink likviditását.

Kiemelt ajánlatunk

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében - többek között - a termelő, feldolgozó, gyártó és beszállító kis- és középvállalkozásokat, a logisztikai és kutatás-fejlesztési pályázatok esetén pedig a nagyvállalatokat is segítjük a forrásszerzésben. A Vidékfejlesztési Program (VP) a mezőgazdasági és élelmiszeripari termelők számára nyitott, szintén számos fejlesztési lehetőséggel.