Befektetési szolgáltatások

befektetesi_tanacsadas_440x286-private.jpg

Befektetési tanácsadás

Az Ön célkitűzéseinek megvalósítása során a növekedés, a hozam és a kockázat kiegyensúlyozott értékelésével hosszú távú, optimális tőkenövekedésre törekszünk. Tevékenységünk elengedhetetlen eleme a folyamatos, rugalmas alkalmazkodás a piac változásaihoz.

portfoliokezeles_440x286-private.jpg

Portfóliókezelés

Az utóbbi években a portfóliókezelés alapvetően megváltozott. Különböző forrásokból származó, folyamatosan növekvő mennyiségű információtömeg áll rendelkezésre, szinte korlátlan hozzáféréssel. Ezzel párhuzamosan egyre dinamikusabbá válik a piac, ezért csak a befektetések állandó figyelemmel kísérése, elemzése lehet a siker kulcsa.

vagyonkezeles_440x286-private.jpg

Vagyonkezelés

Vagyonkezelési szolgáltatásunk segítségével időt és energiát takaríthatnak meg, mindemellett továbbra is élvezhetik a privátbanki státusszal járó kényelmi szolgáltatásokat. Privát bankáraink folyamatosan nyomon követik a portfóliókezelésben lévő vagyonrész alakulását, és ügyfeleink részére tájékoztatást nyújtanak ezen vagyonrész tekintetében is.

befektetesi_termekek_440x286-private.jpg

Befektetési termékek

Befektetési termékeink segítségével nemcsak a váratlan helyzetekre tehet félre, de könnyebben megvalósíthatja rövid és hosszabb távú céljait, és gondoskodhat családja és nyugdíjas évei anyagi biztonságáról is.

Írjon nekünk

Fiók- és ATM kereső

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Kapcsolat

MBH Bank Private Banking

1056 Budapest, Váci u. 38.

+36 1 268 7257

privatebanking@mbhbank.hu