VideoBank Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írjon nekünk! Árfolyamok

MBH Privát Vagyonkezelési Szolgáltatás

Az MBH Privát Vagyonkezelési Szolgáltatás során az MBH Bank hozzáértő szakértelemmel, illetve diszkrécióval kezeli és gyarapítja ügyfeleinek vagyonát. A legnagyobb gondossággal és hozzáértéssel segít a befektetési portfólió kialakításában és rugalmas, személyre szabható megoldásokkal támogatja ügyfeleit pénzügyi céljaik elérése során.

Szolgáltatásunk előnyei az Ön számára:

A vagyonkezelés, a döntést megalapozó információk megszerzése, a befektetési stratégia megtervezése, végrehajtása és folyamatos finomhangolása rendkívül időigényes és komplex folyamat. Az MBH Bank szakértői átvállalják Öntől ennek terhét a tervezéstől a tranzakciók lebonyolításán át a portfólió eredményének nyomon követéséig, hogy idejét másra fordíthassa.

A vagyonkezelési tevékenységet a tőkepiacokon sok éves tapasztalattal rendelkező kollegáink végzik, akik munkáját széles látókörű elemzői csapat segíti. A szolgáltatás eredményességéről ügyfeleink rendszeres tájékoztatást kapnak, és az esetlegesen felmerülő kérdésekre kollégáink hiteles válaszokkal szolgálnak.

A portfólió aktív menedzselése a célunk, legyen szó felszabaduló kamatok- vagy osztalékok újra befektetéséről, a piaci félreárazásokból eredő lehetőségek kihasználásáról,vagy akár a veszteségek csökkentéséről egy nem várt, extrém piaci környezetben.

Portfóliókezelésünk befektetési stratégiája és teljesítménye:

Az MBH Privát Vagyonkezelési Szolgáltatás során aktív portfóliókezelési stratégiát alkalmazunk, ami azt jelenti, hogy a vagyonkezelő az adott portfólió összetételét a piaci helyzethez igazítja, annak érdekében, hogy teljesítménye meghaladja egyes nyilvános piaci (kötvény vagy részvény) indexekből összeállított referenciaportfólió hozamát. A vagyonkezelés során alkalmazott befektetési politika az ügyfél előzetesen felmért kockázatvállalási hajlandóságával összhangban, az előre meghatározott limitek betartása mellett, a befektetések időhorizontjának és a piaci ciklusoknak a figyelembevételével valósul meg.

Személyre szabott mintaportfólióink:

Amennyiben úgy dönt, hogy csatlakozna az MBH Privát Vagyonkezelési Szolgáltatásához, felmérjük az Ön pénzügyi helyzetét, befektetési ismereteit, igényeit és kockázatvállalási hajlandóságát. Ennek eredményeivel összhangban, előre meghatározott, eltérő befektetési kockázatokkal jellemezhető mintaportfóliók és a hozzájuk tartozó befektetési stratégiák közül választhat. A ránk bízott befektetéseket a szerződésben rögzített befektetési politika figyelembevételével kezeljük olyan módon, hogy az azonos befektetői kockázati kategóriába tartozó ügyfelek számára azonos összetételű portfóliók kerülnek kialakításra.

Szolgáltatásunk keretében a minimálisan befektethető összeg 30 millió forint. A befektetésekből eredő kockázatokat Ön közvetlenül viseli, az elért hozamból szintén közvetlenül részesedik. A vagyonkezelt portfólió tekintetében az MBH Bank a tőle elvárható szakmai gondossággal jár el, azonban tőkegaranciát nem vállal, tőke- és hozamvédelmet és hozamot nem ígér.

Jogi nyilatkozat:

Jelen ügyféltájékoztató anyag marketingközleménynek minősül. A tájékoztatás nem teljes körű, nem tartalmazza az összes szerződési feltételt. Jelen tájékoztatás nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A megalapozott befektetési döntés érdekében kérjük, hogy döntése előtt olvassa el figyelmesen a szolgáltatás részletes feltételeiről szóló tájékoztatókat és mérlegelje a lehetséges kockázatokat és költségeket!

Javasoljuk továbbá, hogy a befektetési döntés meghozatala előtt konzultáljon privátbankárával! Csak az említett dokumentumok és információk együttes ismeretében hozható tudatos döntés arról, hogy a szolgáltatás, illetve az abban szereplő befektetések összhangban állnak-e az Ön kockázattűrő képességével!

A kiadvány megjelenése (2023. május 1.) időpontjában érvényes. További részletek: www.mbhbank.hu, ügyletek előtti tájékoztatásról szóló Hirdetményben.A Bank nem vállal felelősséget a jelen dokumentumban szereplő információk alapján hozott befektetési döntésekért, és ezek következményeiért. A tájékoztató dokumentumok elérhetők az MBH Bank Nyrt fiókjaiban, valamint a www.mbhbank.hu és a honlapon. Jelen tájékoztatót az MBH Bank Nyrt. (tev eng sz III/ 41 005 3 2001, a Budapesti Értéktőzsde tagja) készítette.

Kérjen visszahívást kollégáinktól!

Foglaljon időpontot!

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Kérdése van? Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)