Befektetési termékek

befektetesi_alapok_440x286-private.jpg

Befektetési alapok

A Befektetési Alap olyan eszköz, amely azt teszi lehetővé, hogy az egyes befektetők megtakarításaikat egyszerű, biztonságos és költséghatékony módon, a kockázatok megosztásával fektethessék be az értékpapír - és ingatlanalapok esetében - az ingatlanpiacon.

kotvenyek_440x286-private.jpg

Kötvények

Magyarországi értékpapírpiacon a legfontosabb szerepe a kötvényeknek van, ezen belül is meghatározó az államkötvények piaca. A kötvények hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok, kibocsátójuk a kötvény tulajdonosa számára a kötvény ellenértékének visszafizetésén túlmenően meghatározott jövedelem (kamat) kifizetését ígéri.

reszvenyek_440x286-private.jpg

Részvények

A részvények gazdálkodó társaságokban lévő tulajdonosi jogokat megtestesítő értékpapírok. A tőzsdére bevezetett részvények esetén, a részvényvásárló befektetőnek tisztában kell lennie azzal, hogy a részvényárfolyamok érzékenyen reagálnak a piaci eseményekre, tehát kockázatot képviselnek.

allampapirok_440x286-private.jpg

Állampapírok

Az állampapír alacsony kockázatú, hitelviszonyt megtestesítő értékpapír, melyet a magyar állam a költségvetési hiány finanszírozására bocsát ki. Az állampapírok kibocsátását és a főforgalmazói rendszer működtetését az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) végzi.

strukturalt_befektetesek_440x286-private.jpg

Strukturált befektetések

Az MBH Bank az ügyfelei igényeit szem előtt tartva, külföldi strukturált kötvények és certifikátok forgalmazásával reagál a tartósan alacsony kamatkörnyezet kihívásaira. Ezzel egyedi, változatos, a kockázatmentes piaci kamatoknál magasabb hozamlehetőséggel bíró termékeket kínál ügyfeleinek a különféle piaci helyzetekre.

Kérjen visszahívást kollégáinktól!

Foglaljon időpontot!

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Kérdése van? Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)