Történetünk

Az MBH Bank 2003 -ban indította Private Banking üzletágát, létrehozva egy olyan területet, ami az ügyfelek kiemelt kiszolgálásához szükséges, mind hazai mind nemzetközi viszonylatban. Az MBH Private Banking szolgáltatása az MBH Bank több mint 65 éves pénzügyi tapasztalatára és nemzetközi kapcsolatrendszerére támaszkodik. Az üzletág létrehozásában valamint a szolgáltatások és a termékstruktúra kialakításában a svájci LB Swiss Private Bank AG, (Új nevén: Frankfurter Bankgesellschaft (Switzerland) nyújtott segítséget. 2022. március 31-én egyesült a Magyar Bankholding két tagbankja, a Budapest Bank és az MKB Bank, majd 2023. április 30-án, az MKB Bank és a Takarékbank fúziójával létrejött az MBH Bank. Célunk, hogy alapértékeinket maximálisan szem előtt tartva kiemelt ügyfeleink számára a jövőben is a legmagasabb szintű kiszolgálást nyújthassuk.

Célunk a magánszemélyek és társas vállalkozások egyedi igényekre épülő, személyes tanácsadón keresztül nyújtott teljes körű pénzügyi kiszolgálása-portfoliókezelés, befektetési tanácsadás, pénzügyi tervezés, számlavezetés, mely alapján Önnek időt megtakarítva, az Ön számára a lehető legkényelmesebb módon szakértőként kezeljük pénzét, vagyonát. Az MBH Private Banking szolgáltatás lényegét: az egymás iránti kölcsönös bizalmon, diszkréción alapuló, az egyéni igényekhez teljes mértékben igazodó, személyre szabott kiszolgálás jellemzi. A biztonság és a bizalom a Private Banking szolgáltatás két kiemelkedően fontos alappillére. Mint ügyfelünk bízhat abban, hogy eszközei a legjobb kezekben vannak. Ez a bizalom szükséges ahhoz, hogy az Ön partnereként személyre szóló tanácsokat és szolgáltatásokat nyújtsunk.

Az MBH Private Banking fejlődésének legfontosabb állomásai:

  • az MBH Private Banking közel 1000 milliárd feletti kezelt vagyonnal rendelkezik
  • 19 vidéki nagyvárosban hoztunk létre vezető tanácsadói hálózatot.
  • Bankunk budapesti és régiós központjaiban található elegáns, diszkrét környezetben, elkülönített tárgyalóban, nyugodtan és kényelmesen intézheti megbeszéléseit személyi bankárával.
  • Az MBH Private Banking központja Budapesten a Váci utca szívében, exkluzív körülmények között működik