Banki termékek

Számlavezetés

Az MBH Private Banking ügyfeleinek egyedileg kialakított számlacsomag biztosítja a kedvezményes pénzügyi szolgáltatásokat.

A számlacsomag számos banki termékre kiterjedő egyedi kondíciókat nyújt, amelyek többek között érvényesek a számlavezetésre, számlaműveletekre, befektetési szolgáltatásokra, deviza konverziókra, hiteltermékekre, valamint a lekötött betét árazásra is.

Mindemellett Ügyfeleinknek biztosítjuk a deviza átváltást egyedi árfolyamon. Minimum 50.000 Euró-nak megfelelő összegű deviza átváltás esetén kérhető személyi bankárán keresztül az egyedi árfolyam.

Az egyedi árfolyam az aktuális devizapiaci árfolyamok alapján, a meghirdetett MBH devizaárfolyamnál szűkebb marzs alkalmazásával a Treasury üzletkötői által jegyzett eseti árfolyam. Az egyedi árfolyam alapja minden esetben a folyamatosan változó devizapiaci árfolyamok üzletkötéskor érvényben levő, éppen aktuális szintje.

Betéti-és hitelkártyák

A Private Banking számlacsomag részeként ügyfeleinknek magas presztízsű Mastercard betéti- és hitelkártyákat biztosítunk, kiemelt szintű utasbiztosítással, amely automatikusan és díjmentesen kapcsolódik a kártyákhoz, így gondtalanul élvezheti külföldi utazását. Emellett bankkártyáink számos kényelmi szolgáltatásokat is nyújtanak.

További információk