Befektetési tanácsadás

Az Ön célkitűzéseinek megvalósítása során a növekedés, a hozam és a kockázat kiegyensúlyozott értékelésével hosszú távú, optimális tőkenövekedésre törekszünk. Tevékenységünk elengedhetetlen eleme a folyamatos, rugalmas alkalmazkodás a piac változásaihoz.

Gyakorlott, jól képzett személyi bankáraink folyamatosan figyelemmel kísérik az Ön befektetéseit, piacismeretük alapján rendszeres, szakszerű tájékoztatást nyújtanak. Személyes tanácsadóink folyamatosan az Ön rendelkezésére állnak pénzügyi kérdései, elképzelései megalapozásában.

Az Ön igényeihez igazodó, sikeres befektetési tanácsadás és az átfogó pénzügyi stratégia kialakításához fontos számunkra személyes célkitűzéseinek, kockázatvállalási szándékának és képességének pontos ismerete.

Igényei alapján határozzuk meg az Ön befektetési alapelveit, elvárásait, majd szakembereink kialakítják azokat az ismérveket, jellemzőket, amelyek a befektetési stratégia kereteit jelentik: befektetési időtáv, kockázatérzékenység, tőkenövekedés vagy rendszeres jövedelem iránti igény, diverzifikáció. A háttérben elemzők és vagyonkezelők csapata működik együtt, hogy megvalósítsák az Ön stratégiáját, és célkitűzéseivel összhangban álló teljesítményt nyújtsanak.

Az Ön személyes tanácsadóját támogatja az MBH professzionális szervezete Budapesten, ahol szükség esetén együttműködik házon belüli szakértőkkel vagy külső specialistákkal is.

A pénzügyi eszközök piacairól szóló Európai Uniós 2014/65/EU irányelv és 600/2014/EU rendelet (MiFID2) 2018. január 3-tól jelentősen módosította a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvényt.

A jogszabály rendelkezik a befektetési vállalkozások működéséről, a pénzügyi eszközökkel kapcsolatos tájékoztatási kötelezettségről, az ügyfelek befektető védelem szempontjából történő minősítéséről, az ügyfelek befektetési termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos megfelelésének és alkalmasságának vizsgálatáról, és az ügyletek végrehajtásáról, valamint az ügyfelek részére nyújtandó kötelező tájékoztatásokról.

További információkat olvashat az alábbi oldalainkon alakossági ügyfeleink részére nyújtott Befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatásokról és a vállalati ügyfeleink részére nyújtott Befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatásokról.

Kérjen visszahívást kollégáinktól!

Foglaljon időpontot!

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Kérdése van? Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)