Vállalati MasterCard Gold Bankkártya

Azon vállalkozások számára ajánlott, akik minden MasterCard elfogadó helyen és elektronikus csatornán belföldön és külföldön is egyaránt egy magas presztízs értékű bankkártyát használnának.

Fedezze fel a megújult budapesti Mastercard® Airport Lounge-ot!

Prémium Mastercard® kártyájával február 1-jétől újra élvezheti a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt emeletén található Mastercard Airport Lounge-ot. Tudjon meg többet a megújult szolgáltatásról, az exkluzív kínálatról és az aktuális belépési feltételekről!

Megnézem

Mit is ajánlunk?

Az egész világon népszerű, széles körben elfogadott dombornyomott presztízskártyát.

 • Díjmentes, értéknövelt utasbiztosítási szolgáltatást.
 • Díjmentes vásárlást belföldön és külföldön egyaránt.
 • Kedvező díjú ATM készpénzfelvételt, belföldi saját és idegen ATM-ekből egyaránt.
 • Egyszerű hozzáférést a vállalati bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
 • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot is fizet.

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

 • Külföldi utasbiztosítás – A kártyához külföldre szóló baleset és poggyász biztosítás kapcsolódik, amelynek díját az éves kártyadíj tartalmazza.
 • Sürgősségi készpénzfelvétel– Amennyiben Ön bankkártyáját külföldön elveszíti, vagy ellopják, esetleg otthon felejti, akkor 2 munkanapon belül készpénzhez juthat.
 • SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás– Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával elvégzett tranzakciókról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását.
 • TeleBank és MBH Bank NetBank szolgáltatás– A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével letilthatja kártyáját.

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos MBH Bank Vállalati Fizetési Számlatermékek Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

A Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a 06 1 3113 110 –es telefonszámon.

A(z) Vállalati MasterCard Gold Bankkártyát az MTB Magyar MBH Bankszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a MBH Bank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.


  Kapcsolódó dokumentumok:

  Archív dokumentumok alábbi linken