VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Számlavezetés – Betétikártya szolgáltatás - Átutalás belföldön forintban (Eseti elektronikus átutalás bankon belül és kívül) - Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás - Vásárlás (Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön - vásárlás bankkártyájával)

Prémium banki szolgáltatás

Kényelem, gyarapodás, biztonság

MBH_BankGarancia_WeboldaliTermek_2023maj_440x286.png

Ingyenes számlavezetés

MBH Prémium ügyfélként vagyoni feltétel teljesítése esetén számlavezetési díj nélkül veheti igénybe az MBH Prémium Számlacsomagot.

megtakaritasok.png

Megtakarítások

Prémium tanácsadóink segítenek az Önhöz illő, diverzifikált befektetési portfólió összeállításában.

MBH_Premium_Szolgaltatas_WeboldaliTermek_2023maj_440x286.png

Prémium banki élmény

Prémium ügyfélként élvezze Ön is kényelmi szolgáltatásainkat!

MBH Prémium Számlacsomag

 • 0 Ft a havi számlavezetési díj1 a számlacsomagban foglalt feltételek teljesítése mellett
 • 0 Ft a Mastercard Platinum bankkártya első éves díja
 • Belföldi, bankon belüli, kívüli, eseti és rendszeres elektronikus forint átutalások esetén csupán a tranzakciós illetéket kell megfizetnie (0,30 % max. 6 000 Ft)
 • Díjmentes az MBH Netbank (korábban MKB, korábban BB, korábban Takarék) és az MBH Bank App (korábban MKB, korábban BB, korábban Takarék) Mobilalkalmazás havi díja
 • Díjmentesen vásárolhat bankkártyájával

1Legalább 8 millió Ft megtakarítás és elektronikus számlakivonat választása esetén. Ha nem teljesíti a megtakarításra vonatkozó feltételt, korrekciós díj kerül felszámításra havonta, melynek mértéke a mindenkori minimál bér 3 %-a, aktuálisan 6000 Ft.

A számlacsomag a számlanyitástól (csomagváltástól) számított 2 évig él, de az igénylési feltételek folytatólagos vállalása esetén a mindenkor hatályos hirdetményi kondíciókkal meghosszabbítható. A számlacsomag lejáratát követően az MBH Belépő számlacsomag kondíciói az irányadóak.

További részletek

Prémium bankkártyák

MBH_platinum_MC_metal_tablet_768x420_.png

Különleges, fém, betéti kártya

Igényeljen havi díjas Platinum Metál betéti kártyát és élvezze az exkluzív szolgáltatásokat!

GO! Platinum Hitelkártya

Prémium szolgáltatásai kiemelik a többi kártya közül. Ideális megoldás a hétköznapokban vagy utazáshoz. THM: 49,98%2

Go_Platinum_termekkartya_desktop_432x284

2Az itt közétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez. Lakossági fizetési számla EBKM: 0,01%

Hozzon ki többet megtakarításaiból!

Prémium tanácsadója segít megtalálni az igényeinek és céljainak leginkább megfelelő pénzügyi megoldásokat.

Miben számíthat a prémium tanácsadójára?

 • Prémium tanácsadója ismeri és figyelemmel kíséri az Ön pénzügyi helyzetét, céljait, kockázatvállalási hajlandóságát.
 • Követi befektetési portfóliója alakulását, és rendszeresen tájékoztatja Önt az elért eredményekről.
 • Tanácsadóját személyesen vagy telefonon is keresheti, ha banki ügyet intézne. Ha pedig valamilyen speciális ügyben kérne segítséget, tanácsadója összeköti Önt bankunk szakértőivel.

Prémium tanácsadóink segítenek az Önhöz illő, diverzifikált befektetési portfólió összeállításában.

 • Szakértő befektetési tanácsadással és portfóliótervezéssel várjuk Önt.
 • A tanácsadás során felmérjük befektetési céljait, pénzügyi ismereteit és kockázatviselési hajlandóságát, és ennek megfelelő mintaportfóliót állítunk össze Önnek.
 • Portfóliója alakulásáról rendszeresen tájékoztatjuk.
MBH_Premium_Oldal_02_WeboldaliSlide_2023maj_768x460.png

Kaput nyitunk a globális befektetési piacokra

Saját alapkezelőnk közel 90 befektetési alapján túl ügyfelelink a globális befektetőházak (Fidelity, Allianz, Franklin Templeton, PIMCO stb.), valamint más hazai alapkezelők befektetési alapjait is elérhetik.

MBH_Premium_Oldal_01_WeboldaliSlide_2023maj_768x460.png

Strukturált termékek

Az átlagos kötvényeknél valamivel kockázatosabb, de magasabb hozam lehetőséget biztosít valamilyen tőkepiaci eszközön keresztül. Indexált lekötések, tőkevédett kötvények és egyéb certifikátok.

rendszeres_haiv_megtakaritasok.png

Rendszeres havi megtakarítások

Megtakarítás már havi 10 000 Ft-tól.
Növelje vagyonát kockázatviselési hajlandóságának megfelelően! Bankunknál számos lehetőség áll rendelkezésére.

Élvezze a prémium ügyfeleknek járó szolgáltatásokat!

Kifejezetten az Ön számára dedikált prémium tanácsadó segíti pénzügyeinek kezelésében. Bankfiókjainkban3 és telefonos ügyfélszolgálatunkon pedig elsőbbségi kiszolgálással, valamint kedvezményes hitelekkel, vagyoni feltétel teljesítése és elektronikus kivonat választása esetén 0 Ft számlavezetési díjjal várjuk.

3 Prémium elsőbbségi ügyfélszolgálat csak az ügyfélhívóval ellátott bankfiókokban érhető el.

Milyen kényelmi szolgáltatásokat biztosít a Prémium számla?

 • Állandó, prémium befektetési tanácsadó, aki megteremti Ön számára a pénzügyi növekedés lehetőségét.
 • Elsőbbségi bankfióki kiszolgálás3.
 • Kiemelt telefonos ügyfélszolgálat.
 • Ingyenes exkluzív szakmai webináriumok, melyek közérthető módon bemutatják Önnek a pénzügyek, befektetések aktuális kérdéseit.

Tekintse meg korábbi webináriumainkat, az alábbi gombra kattintva!

Minőségi szabadidős programok

Hűséges Prémium ügyfeleinket időről időre igényes kulturális programlehetőségekkel ajándékozzuk meg. Zenei fesztiválok, operaelőadások, múzeumi tárlatvezetések szerepelnek Prémium ügyfélprogramjaink között.

Érdekel a Prémium számlacsomag, visszahívást kérek!


A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, és nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

1A 0 Ft havi számlavezetési díj feltétele a legalább 8 millió Ft megtakarítás és elektronikus számlakivonat választása. Ha nem teljesíti a megtakarításra vonatkozó feltételt, korrekciós díj kerül felszámításra havonta, melynek mértéke a mindenkori bruttó minimálbér 3%-a (2023-ban 6 960 Ft).

2Az itt közétett THM 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez. Lakossági fizetési számla EBKM: 0,01%

3⁣ Prémium elsőbbségi ügyfélszolgálat csak az ügyfélhívóval ellátott bankfiókokban érhető el.

Az MBH Prémium Számlacsomag részletes leírását és az igénybevétel feltételeit a Lakossági számlavezetési hirdetmény és a Lakossági forint vagy deviza fizetési számla általános szerződési feltételek, valamint az MBH Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata és azok függelékei tartalmazzák. Az érvényességi idő lejáratát követően (2 év), csomagváltás vagy a számlacsomagra történő újraszerződés hiányában a Lakossági számlavezetési hirdetményben foglalt MBH Belépő Számlacsomag kondíciói lesznek az irányadóak.

Az érvényességi idő lejáratát követően (2 év), csomagváltás vagy a számlacsomagra történő újraszerződés hiányában a Lakossági számlavezetési hirdetményben foglalt MBH Belépő Számlacsomag kondíciói lesznek az irányadóak.

A vagyoni feltétel vizsgálata a 103-as banki azonosító esetében a tárgyhónapot megelőző hónap 20-tól a tárgyhónap 19-ig terjedő időszak. Megtakarítás az ügyfél Banknál vezetett bankszámláin kezelt állomány. Az átlagállomány a nap végi záró egyenlegek átlaga, deviza számla esetén a konverziót MNB közép árfolyammal kerül figyelembe vételre, a részletes leírást a Kondíciós lista magánszemélyek részére - Általános és speciális rendelkezések 2022. április 1-jét követően igényelt szolgáltatáscsomagokra vonatkozó rendelkezések pontja tartalmazza.

A vagyoni feltétel vizsgálata 101-es banki azonosító esetében a számla hóvégi záróegyenlegének vizsgálatát jelenti, a részletes leírást a LAKOSSÁGI PÉNZFORGALMI ÁSZF rendelkezései tartalmazzák

Hasznos dokumentumok

Korábban MKB Bank dokumentumok:

Korábban Budapest Bank Befektetési Szolgáltatás Hirdetmény

Korábban Takarékbank dokumentumok:

Az MBH Bank bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

Hasznos linkek

MNB Bankszámlaválasztó a legmegfelelőbb számlatermék kiválasztására

MNB Bankszámlaválasztó a legjellemzőbb díjak összehasonlítására

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Információs buborék

Díjjegyzék fogalomtárbeli egységesített elnevezések a fizetési számlákhoz kapcsolódó díjak könnyebb összehasonlíthatósága miatt került feltüntetésre.