VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

GO! Platinum Hitelkártya

Legyél részese a prémium élményeknek

THM: 49,98%

Érdekel, visszahívást kérek

Prémium szolgáltatások

BUD_LOUNGE_ALT_II_01_C03.jpg

Díjmentes exkluzív várók

Korlátlanul használhatod a budapesti repülőtér Mastercard® váróját, valamint a bécsi repülőtér SKY Lounge és VIENNA Lounge váróit.

 • A kártyatulajdonosnak és 18 éven aluli gyermekei számára - létszámtól függetlenül - a belépés díjmentes.
 • Plusz 1 felnőtt korú kísérőnek a belépés díjmentes, a további kísérők számára 8000 Ft/fő.

Mastercard® Fast Track

Elegendő kártyádat felmutatnod, és sorban állás nélkül juthatsz át a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a biztonsági ellenőrzéshez.

 • A kártyatulajdonosnak és 18 éven aluli gyermekei számára - létszámtól függetlenül - a belépés díjmentes.
 • Plusz 1 felnőtt korú kísérőnek a belépés díjmentes, a további kísérők számára a helyszíni automatából váltható jegy.
BUD_LOUNGE_ALT_II_01_C05.jpg
go_platinum_pressread_szolgaltatas.png

PressReader alkalmazás

Több, mint 7000 prémium online és offline magazinhoz és újsághoz férhetsz hozzá, bárhol és bármikor.

 • A regisztrációhoz szükséges linket a banknál megadott e-mail címedre juttatjuk el.

Utasbiztosítás

Hitelkártyádhoz a Prémium 50 külföldi útra szóló baleset-, poggyász- és utasbiztosítás jár, hogy a pénzed mellett Te is biztonságban legyél!

 • GO! Platinum hitelkártyád mellé éves díj ellenében, kiegészítő Családi utasbiztosítást is köthetsz.
go_platinum_utasbiztositas_szolgaltatas.png

Prémium Mastercard előnyök a budapesti Aquaworldben

A szolgáltatás 2024. január 1-től vehető igénybe, további részleteket a Mastercard Aquaworld oldalán találsz.

Gyorsítósáv és elkülönített öltöző

GO! Platinum hitelkártyáddal belépőjegyed megvásárlását követően igénybe veheted az Aquaworld pénztári gyorsítósávját 5 vendégeddel, valamint az öltözőben saját elkülönített részen készülhetsz fel a pihenésre.

Mastercard Lounge és Grill Terasz

Az emeleten kialakított Lounge-ban különböző frissítőkkel csábítja az Aquaworld a feltöltődni vágyókat. A nyári hónapokban (júliusban és augusztusban) a szabadtéri Lounge-ot is választhatod pihenésed helyszínéül, valamint a Grill Teraszon 10%-os kedvezménnyel ebédelhetsz.

Szaunavilág

Amennyiben igénybe vennéd a Szaunavilág szolgáltatásait, prémium kártya birtokosként a szaunalepedőt díjmentesen biztosítjuk a kártyabirtokosok és vendégeik részére.

Ismerd meg a Müpa exkluzív előnyeit!

Prémium Mastercard kártyáddal új élményeket fedezhetsz fel. Részletes tájékoztatást a Mastercard Müpa Prémium weboldalán találsz.

Mastercard Prémium Program Tagság

A csatlakozás 10% jegyvásárlási kedvezményre jogosít a Müpa saját produkcióira, meghívást a Müpa évadnyitó- és záró előadásaira. Ezen felül a mupa.hu oldalon megtekinthetők hang- és videóanyagok.

Müpa Concierge szolgáltatás

Telefonon vagy emailen vehető igénybe. A szolgáltatás keretein belül a Müpa kollégái bármilyen kérdés vagy jegyfoglalási kérés esetén rendelkezésre állnak.

Pezsgőbár

Előadásnapokon délután 5 órától az első szünet végéig a kártyabirtokost és egy kísérőt térítésmentes pohár pezsgővel és ropogtatnivalókkal várja a Müpa 3. emeletén található panoráma terasz.

Online vásárlási biztosítás

Olyan elektronikai vagy háztartási termékre érvényes, amit a regisztrált GO! Platinum hitelkártyával online vásároltál bármelyik Európai Unióban (valamint az Egyesült Királyságban, Norvégiában és Svájcban) bejegyzett webáruházból – akár saját használatra, akár ajándékba.

Az Online vásárlási biztosítási csomag háromféle védelmet nyújt.

Kiterjesztett garancia*

A GO! Platinum hitelkártyáddal online megvásárolt háztartási vagy elektronikai készülékek (pl. okostelefonok vagy laptopok) meghibásodására szóló min. 2 éves gyári jótállást további egy évvel meghosszabbítjuk. A kárigény évente legfeljebb 2 alkalommal érvényesíthető, összesen 175.000 Ft összeghatárig.

Legjobb ár garancia*

Amennyiben a termék megvásárlását követő 30 napon belül teljesen ugyanazt a terméket alacsonyabb áron megtalálod egy másik webáruházban, a két ár közötti különbözetet maximum 700.000 HUF értékben visszatérítjük (a termék minimális ára: 17.500 Ft, minimális árkülönbség: 17.500 HUF).

Termékbiztosítás*

A vásárlást követő 30 napon belüli lopás vagy a lakóhelyen véletlenül bekövetkező sérülés esetén a biztosító 700.000 Ft összeghatárig visszatéríti a biztosítás által fedezett termék javításának vagy cseréjének költségeit, vagy visszautalja a termék eredeti árát a kártyabirtokos részére.

*Látogass el a www.mastercard.hu/biztositas oldalra, és kattints az "Ellenőrzöm a kártyám és regisztrálok" gombra!
Az ajánlatra a biztosítás Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak. A feltételek tartalmazzák a biztosítás által fedezett, illetve nem fedezett termékek listáját is. Bővebb információt a biztosítási és igénybevételi feltételekről a www.mastercard.hu/biztositas oldalon találsz.

Érdekel a GO! Platinum Hitelkártya?

Kérj visszahívást kollégáinktól!

Foglalj időpontot!

Nézd meg, hol van hozzád a legközelebbi bankfiók!

Kérdésed van? Hívj minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Ha most igényelsz GO! Platinum Hitelkártyát⁣, akkor adunk1:

Go_Platinum_kiemelt_kep_desktop_432x290.png

1% visszatérítést minden vásárlás és csoportos beszedés után1

Minden külföldi és hazai vásárlásodra – ideértve az internetes vásárlásokat is – után 1%-ot takaríthatsz meg, melyet az MBH Bank kedvezményként visszatérít. Sőt, közüzemi számláidat a hitelkártyádról is fizetheted, csoportos beszedési megbízáson keresztül, és a teljesült összegek után 1%-ot visszatérítünk!

2% visszatérítést egy kedvezmény kategóriában1

Azon vásárlási tranzakciókra, ahol az adott hónapban a lent felsorolt kedvezmény kategóriák* közül a hitelkártyáddal a legmagasabb költést végzed, az elköltött összeg 2%-át az előző bekezdésben rögzített kedvezménnyel együtt összesen 3%-át visszatérítjük.

A fenti két kedvezmény esetén összesen max. 5 000 Ft/hó összeget térít vissza a Bank.

Go_Platinum_termekkartya_fekvo_440x286.png

Kedvezmény kategóriák*

 • Szórakozás
  Könyvesbolt, mozik, színházak, éttermek, édességboltok, gyorséttermek, bowling, vidámparkok, jegyirodás koncertjegyek
 • Tömegközlekedés
  Autóbérlés, vonatjegy, tömegközlekedés, taxik
 • Benzinkút
  Benzinkutak
 • Elektronikai áruházak
  Elektronikai áruházak
 • Ruházat
  Ruházati üzletek, sportruházat, cipőboltok
 • Nyaralás
  Repülőjegy, hotelek, utazási irodák
 • Drogériák
  Drogériák, parfümériák
 • Lakberendezés
  Lakberendezési áruházak, bútorboltok
 • Barkács, kert
  Barkácsáruházak, kertészetek

*Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az MBH Bank nem vállal felelősséget a hitelkártyát elfogadó bank kereskedelmi kategória kód (MCC kód) besorolásának helyességéért. A kedvezményekre vonatkozó részletes szabályozás a Hitelkártya Kedvezmény Szabályzat első oldalán olvasható.

GO! Platinum Hitelkártya jellemzők

Jóljáró csomagban még jobban megéri!3

Kedvezményes hitelkártya számlavezetési díj

A Jóljáró GO! Platinum hitelkártya számlavezetési díja az első 6 hónapban 0 Ft, azt követően 5.000 Ft havonta.

Érdekel a GO! Platinum Hitelkártya?

Válaszd ki a számodra legkényelmesebb kapcsolatfelvételi lehetőséget.

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatót megtalálod a https://www.mbhbank.hu/adatvedelem oldalon.

THM: 49,98%

Az itt közzétett THM 1.000.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: hitelkamat mértéke és típusa: évi 32,57%. A kamat típusa rögzített (a Bank nem jogosult egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 1 000 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató: 49,98%. Törlesztőrészletek összege: 105 488 Ft, a hitel teljes díja: 265 853 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 1 265 853 Ft.

A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozását (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizetésre kerül esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli.

Minden hazai vagy külföldi vásárlás után az elköltött összeg 1%-ának egészértékét minden hónap utolsó napjáig bocsátja rendelkezésre. A kedvezmény kategóriáknak megfelelő +2%-os kedvezményt, a Bank a vásárlás hónapját követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelszámlán.

Az üzlet típusát a Bank a hitelkártyát elfogadó bank által meghatározott kereskedelmi kategória kód (ún. MCC kód) alapján határozza meg. Az MBH Bank az alábbi MCC kóddal rendelkező kereskedők esetében biztosítja: - Szórakozás:5192, 5942 7829, 7832, 5441, 5811, 5812, 5813, 5814, 7933 7922, 7996, 7999 - Tömegközlekedés:4011, 4112, 4131, 4411, 4457, 4789 4111, 4121 - Benzinkút:5172, 5541, 5542, 5983, 9759- Elektronikai áruházak:5732, 5734, 5045- Ruházat:5651, 5691, 5641, 5621, 5699, 5611, 5199, 5137, 5131, 5661, 5139, 5655,5941,5631,5948 - Nyaralás:4511, 3501-3999, 3000-3350, 7011, 7012, 7033, 4722, 5962, 7512, 7519 - Drogériák:5977- Lakberendezés:5712, 5719, 5021, 5722 5713, 5714- Barkács,kert:5200, 5085 5261, 0780

Az MBH Bank nem vállal felelősséget a hitelkártyát elfogadó bank kereskedelmi kategória kód (MCC kód) besorolásának helyességéért.

A kedvezményekre vonatkozó további részletes szabályozás a Hitelkártya Kedvezmény Szabályzatban olvasható.

2Az MBH Bank a hitelkártyával történő vásárlásokért díjat nem számít fel. A kártyahasználat során a kereskedő vagy elfogadó bank további díjakat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget számíthat fel, vagy kedvezményt nyújthat, amelyekről a tranzakciót megelőzően kötelesek a Kártyabirtokost tájékoztatni.

36. hónapot követően a mindenkori Hirdetményben meghatározott összeg kerül beterhelésre a hitelszám­lán.

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!


Az MBH Bank számlái az OBA által biztosítottak. További részletek elérhetőek a www.oba.hu oldalon

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank⁣ ⁣a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. A kártyákhoz kapcsolódó kondíciókat, a hitelkártyák részletes leírását és teljes körű feltételeit a mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetmény, a Hitelkártya Kedvezmény Szabályzat, a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla, folyószámlahitel általános szerződési feltételek, a Hitelkártya általános szerződési feltételek és az Általános Üzletszabályzat tartalmazza.