VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Nyiss bankszámlát

MBH Jóljáró csomagban!

Takaríts meg akár évi több tízezer forintot!1

Érdekel

Tisztelt Ügyfelünk! A megjelenített oldalon a számlacsomagokat, bankkártyákat érintő díjak 2024. április 28-ig (101-es banki azonosítóval rendelkező ügyfelek esetén), valamint 2024. április 29-ig (103-as, valamint 5 (kivéve 586), 6 (kivéve 612), 7, 8, 181 és a 182-es banki azonosítóval rendelkező ügyfelek esetén) érvényesek. Ezen időpontokat díjak a KSH által publikált 2023. éves fogyasztói árindex mértékével, +17,60%-kal megemelésre kerülnek. További tájékoztatás a díjváltozást illetően a vonatkozó Hirdetményekben elérhető.

MBH Jóljáró csomag

Nyiss számlát MBH Jóljáró csomagban2, ami a számlavezetés mellett további banki termékekre és szolgáltatásokra kínál kedvezményes megoldást!

Az MBH Jóljáró csomag előnyei

Egy szerződéskötéssel egy helyen, gyorsan és egyszerűen intézheted mindennapi pénzügyeid

Már az első évben több tízezer forint kedvezményhez1⁣ juthatsz!

A legtöbb számlacsomagunkban elérhető*

* MBH Jóljáró csomag a Hirdetmény az MBH Bank MBH Díjtörlő és MBH Jóljáró csomag ajánlatairól hirdetményben felsorolt számlacsomagokban igényelhető.

Munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!

A "Visszahívást kérek" gombra kattintva, hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel céljából az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint megfelelően kezeljék.

Mit tartalmaz az MBH Jóljáró csomag?

Igényelj MBH Jóljáró csomagot

Hívj minket!

⁣ 06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99⁣)

Kérj visszahívást!

Jelen tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az MBH Jóljáró csomagban foglalt szolgáltatások részletes leírását és teljes körű feltételeit a Hirdetmény az MBH Bank MBH Díjtörlő és MBH Jóljáró csomag ajánlatairól, a Lakossági számlavezetési hirdetmény, az MBH Lakossági Folyószámlahitel hirdetmény, a Hitelkártya hirdetmény és a Hitelkártya Kedvezményszabályzat, valamint Lakossági Általános Szerződési Feltételek Forint vagy Deviza Fizetési Számla nyitására és vezetésére, Bankkártya szolgáltatásokra, valamint Folyószámlahitelre (Lakossági Pénzforgalmi ÁSZF), MBH Bank Lakossági Folyószámlahitel ÁSZF, MBH Bank Nyrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek ÁSZF, a Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek, az Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei és az MBH Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata és annak függelékei tartalmazzák.

A következő pontokban az MBH Jóljáró csomag megismeréséhez elengedhetetlen szükséges feltételek leírása olvasható, de teljeskörű tájékoztatás a fenti hirdetményekben vagy szerződési feltételekben található, az ott leírtak az irányadók.

A fent megjelölt hirdetményeket, üzletszabályzatokat és az általános szerződési feltételeket, valamint az egyéb dokumentumokat a 2023.05.01 után MBH Bank Nyrt.-vel megkötött szerződések között találod, melyeket a vonatkozó dokumentumok gombra történő kattintással rögtön elérheted.

1Referencia megtakarítás az első évben

44 715 Ft, a kedvezmény összege tájékoztató jellegű. A megtakarítás az MBH Jóljáró csomag igénylésével elérhető kedvezményt jelenti a nem Jóljáró csomagban történő fizetési számlanyitással elérhető kedvezményhez képest, a következő használatot feltételezve.

GO! Hitelkártya választása és az azzal végrehajtott havi költések: 100 000 Ft vásárlás, amiből 30 000 Ft egy kategóriában történt, melyben az ügyfél a legtöbbet költötte adott hónapban. Extra Megtakarítási Számlán elhelyezett összeg egy év alatt: 600 000 Ft. Fizetési számla esetén a MasterCard Standard bankkártya választása szerepel a kalkulációban, ha a számlát MBH Partner, MBH Partner Plusz számlacsomagban nyitja.

2MBH Jóljáró csomag igénylése az abban foglalt szolgáltatások igénylését jelenti

 • Forint fizetési számla.
 • Lakossági folyószámlahitel minimum 150 000 Ft-os hitelkerettel.
 • GO! hitelkártya igénylése, vagy meglévő hitelkártya bevonása az MBH Jóljáró csomagba.
 • Elektronikus számlakivonat fizetési számlán és hitelkártyán egyaránt.
 • Netbank11⁣ / Mobilalkamazás12⁣.
 • Üzenetküldő szolgáltatás13.
 • Másodlagos azonosító sikeres regisztrálása.
 • Ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megadása.
 • Extra Megtakarítási számla (nyitása opcionális).
 • Csoportos Élet-, Baleset-, Extra- Hitelkártya hitelfedezeti- és Utasbiztosítások (igénylése opcionális).

Az MBH Díjtörlő- és Jóljáró csomagajánlat a 101-es és és 103-as banki azonosítóval kezdődő számlaszámmal rendelkező ügyfelek esetében, valamint jogelőd Takarékbankos – Eurobankban vezetett – fizetési számlákhoz érhető el. Az MBH Jóljáró csomagban található szolgáltatások megigénylése, 6 hónapon belüli fenntartása, illetve a Netbank11, vagy Mobilalkalmazás12⁣ 30 napon belüli belépés szükséges ahhoz, hogy az adott számlacsomagban meghirdetett csomagbeállítás, vagy plasztik kártya Kártyakibocsátási díj (melynek összege maximum 11 450 Ft) elengedésre kerüljön. Igényléstől számított 6 hónapon belül bármely csomagelem megszüntetése, vagy a hiteligényléstől való visszalépés, a hitelbírálat akadályoztatása (hiánypótlás bekérés esetén annak nem teljesítése) a kapott kedvezmények visszavonását, utólagos beterhelését vonja magával, melyet a Bank jogosult 6 hónapon belül az ügyfél külön értesítése nélkül megtenni.

3EBKM: 0,01%

A 11 450 Ft-os csomagbeállítási és Kártyakibocsátási díj a Plasztikkártya kibocsátási díja.

MBH Jóljáró csomag minden a Hirdetmény az MBH Bank Díjtörlő és Jóljáró csomag ajánlatairól szerint meghirdetett számlacsomagban igényelhető, de MBH Kedvezmény, MBH Kedvezmény Plusz, MBH Partner, MBH Partner Plusz, számlacsomagokban első éves kártyadíj kedvezményt is biztosítunk. Ezen számlacsomagokban az MBH Bank Díjtörlő és MBH Jóljáró csomag ajánlatairól hirdetményben meghatározott bankkártyák első éves díja 0 Ft. A legtöbb számlacsomag esetében a Bank minimum jóváírás teljesítését várja el a fizetési számlán, mely nem teljesítése esetén további díjat számol fel, melynek mértékét szintén a hirdetmény tartalmazza az adott számlacsomag Korrekciós díj sorában.

4Ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat

A jogszabályban meghatározott két ingyenes készpénzfelvételt a Bank a számlanyitást követően a jogszabályban szereplő 150 000 Ft-ig biztosítja bankautomatából (ATM), ha az ügyfél erről szóló nyilatkozatot ad. Ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem vonódik össze, a kettőnél több, vagy 150 000 Ft-ot meghaladó készpénzfelvétel esetén a Hirdetményben meghatározott díjazás az irányadó.

5Lakossági Folyószámlahitel: THM: 41,73%

Reprezentatív példa: Hitelkamat mértéke és típusa: BUBOR referencia-kamatláb és 25,26% kamatfelár együttes összege: 34,90%. A hitelkamat típusa: referencia-kamatlábhoz kötött kamatozás. A hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót: 132 693 Ft. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 507 693 Ft, a törlesztőrészletek összege: A folyószámlahitelkerethez kapcsolódó fizetési számlára érkező jóváírásoknak a tárgynapon történő terhelések összegét meghaladó része, legfeljebb a felhasznált hitelkeret összegével egyező összeg. A THM számítása az MBH - Belépő H számlacsomagban igényelt 0 Ft-os számlavezetési díj figyelembevételével történik. A THM meghatározása 375 000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az MBH Bank a hatósági átutalást és az átutalási végzés alapján történő utalást a 103-mal, valamint az 5-tel (kivéve 586), 6-tal (kivéve 612), 7-tel, 8-cal, 181-gyel és a 182-vel kezdődő GIRO számlaszámmal rendelkezők esetében teljesíti a folyószámlahitel terhére, a 101-gyel kezdődő GIRO számlaszámmal rendelkezők esetében nem teljesíti folyószámlahitel terhére.

6GO! hitelkártya: THM: 47,01%

Reprezentatív példa: Hitelkamat mértéke és típusa: évi 37,24%, hitel teljes összege: 375 000 Ft, hitel futamideje: 1 év, hitel teljes díja: 94 335 Ft, törlesztőrészletek összege: 39 111 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 469 335 Ft, Teljes Hiteldíj Mutató: 47,01%.

MBH Jóljáró csomag szerződések esetén GO! Hitelkártya és GO! Platinum Hitelkártya igényelhető.

 • új GO! hitelkártya esetén elérhető kedvezmények a hitelkártya aktiválástól, számított első 2 teljes hónapban
 • az első 5 db, minimum összesen 50 000 Ft értékű kártyás vásárlás esetén 5 000 Ft kedvezmény biztosítása a hitelkártyán,
 • az első 5 db hitelkártyás mobilfizetés után további 5 000 Ft kedvezmény,
 • a fenti két pontban leírt 5 000 Ft-os kedvezménnyel összevonható,
 • a kedvezmény rendelkezésre bocsátása a feltétel teljesülését követő hónapban történik.

7Extra Megtakarítási Számla EBKM: 0,25%

Kizárólag 101-es banki azonosítóval igényelhető az Extra Megtakarítási számla. A megtakarítási számla éves kamata 0,25%. A kamatjóváírás évente történik.

8⁣Jelen tájékoztató a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza, nem minősül ajánlattételi felhívásnak vagy tanácsadásnak.

9Elektronikus szolgáltatások

Az elektronikus szolgáltatásokra vonatkozó feltételeket a vonatkozó hirdetmények tartalmazzák. Az elektronikus számlakivonatot mind a fizetési számlára, mind hitelkártyára beállítjuk az MBH Jóljáró csomag igénylés részeként. A szolgáltatások igénylése része a szerződésnek és az MBH Jóljáró csomagban elérhető, fizetési számlára vonatkozó kedvezmények feltétele a szolgáltatások fenntartása az MBH Jóljáró csomag igénylésétől számított 6 hónapig, valamint Netbank szolgáltatás11, vagy Mobilalkalmazás szolgáltatás12 használatának megkezdése az igényléstől számított 30 napon belül.

10Biztosításokhoz kapcsolódó információk

A különböző biztosítások részletes feltételeiről, a Biztosító mentesüléseinek eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást az adott biztosítási termékhez kapcsolódó Általános Biztosítási Feltételekben talál. A biztosítások igénylése opcionális. A Bank a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. függő biztosítás közvetítőjeként jár el, amely tevékenységért javadalmazásban részesül. Jelen rövidített tájékoztató nem teljes körű, a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató továbbá nem minősül ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak.

Az Élet-, Baleset- és Extra biztosítások kizárólag hitelkártya számlához köthetők.

GO! Platinum Hitelkártya esetén a Prémium 50 egyéni beépített utasbiztosítás díját a Bank fizeti meg a biztosító felé, az ügyfeleknek nincs díjfizetési kötelezettsége. GO! Hitelkártyát igénylő ügyfeleink a www.mbhbank.hu/lakossagi/biztositasok/utasbiztositas ⁣ oldalunkon feltüntetett utasbiztosítások közül választhatnak.

Hitelkártya Hitelfedezeti Biztosítás Plusz esetén 12 hónapos díjvisszatérítést követően a biztosítás díja a hó végén fennálló tartozás 1%-a lesz. Az ingyenes időszak után a biztosítási díjat az elszámolási időszak utolsó napján a hitelszámlán a Bank beterheli. A biztosítási díj magában foglalja a Bank, mint biztosításközvetítő javadalmazását is.

11Netbank szolgáltatáshoz kapcsolódó információk

A 101-es banki azonosítóval rendelkező ügyfelek számára a Netbank szolgáltatás, MBH Netbank (korábban BB) szolgáltatásnév alatt érhető el. A 103-as banki azonosítóval rendelkező ügyfelek számára a Netbank szolgáltatás, MBH Netbank (korábban MKB) szolgáltatásnév alatt érhető el.

12Mobilalkalmazáshoz kapcsolódó információk

A 101-es banki azonosítóval rendelkező ügyfelek számára a Mobilalkalmazás szolgáltatás, MBH Bank App (korábban BB) szolgáltatásnév alatt érhető el. A 103-as banki azonosítóval rendelkező ügyfelek számára a Mobilalkalmazás szolgáltatás, MBH Bank App (korábban MKB) szolgáltatásnév alatt érhető el.

13Üzenetküldő szolgáltatáshoz kapcsolódó információk

A 101-es banki azonosítóval rendelkező ügyfelek számára az Üzenetküldő szolgáltatás, MBH Info (korábban MKB SMS) szolgáltatásnév alatt érhető el. A 103-as banki azonosítóval rendelkező ügyfelek számára az Üzenetküldő szolgáltatás, MBH Info (korábban MKB Mobilbankár) szolgáltatásnév alatt érhető el.

Az MBH Bank bankszámlái és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu⁣ oldalon találhatóak.

Hasznos dokumentumok

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!