VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

MBH KAMATVÁGÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN

Kalkulálj, és cseréld le régebbi kölcsönödet!  

THM: 14,0%1

Érdekel

MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön

Kizárólag más pénzügyi intézménynél fennálló hiteltartozás kiváltására.

Ingatlanfedezet nélkül Hitelfedezeti biztosítással is köthető.

Számold ki a várható törlesztőrészletedet!

Kölcsönre van szükséged? Segítünk!

Kérj visszahívást és 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszem az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok a megadott személyes adataim fentiek szerinti kezeléséhez.

Igényeld bankfiókjainkban

1

Visszahíváskérés

Add meg a neved, a mobilszámod és az e-mail címed, és kérj visszahívást. 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

(E-mail címet azért kérünk, hogy a telefonos egyeztetés után el tudjuk küldeni a kalkuláció pontos részleteit, a bankfiókba egyeztetett időpontot és az igényléshez szükséges dokumentumokat.)

2

Telefonos egyeztetés

A visszahívás során egyeztetjük az adataid, és ellenőrizzük, hogy hitelképes vagy-e. Ha minden rendben, foglalunk egy időpontot az általad választott bankfiókba.

3

Bankfióki ügyintézés

A lefoglalt időpontban várunk a bankfiókunkban, ahol segítünk kitölteni a szükséges dokumentumokat. Ezután elindítjuk a hiteligénylést.

Fontos, hogy ne felejtsd el magaddal hozni azokat a dokumentumokat és iratokat, amiket a telefonos egyeztetés után kapott e-mailben megjelöltünk!

4

Folyósítás

A hiteligénylés jóváhagyása után folyósítjuk az összeget, és postán elküldjük a szerződéshez kapcsolódó dokumentumokat.

Ismerd meg az MBH Kamatvágó Személyi Kölcsönt!

Kamat: 12,99%

THM: 14,0%

Igényelhető hitelösszeg: 500 000 Ft - 10 000 000 Ft 

Minimum nettó havi jövedelem: 300 000 Ft 

MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön egyéb feltételei:

  • Az MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön igénylésének feltétele, hogy az ügyfél az igényelt kölcsön összegéből MBH Bankon kívüli pénzügyi intézménynél fennálló hitelének/hiteleinek kiváltását kezdeményezze
  • Rendszeres jóváírás vállalása az MBH Banknál vezetett forint fizetési számlára,
  • Törlesztés az MBH Banknál vezetett forint fizetési számláról a teljes futamidő alatt,
  • Minimum 3 hónapos folyamatos munkaviszony, nyugdíj vagy vállalkozó esetén 1 lezárt üzleti év.

Az MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön esetében halasztott törlesztés nem választható, valamint MBH Banknál fennálló hitelek kiváltása nem kezdeményezhető.

Az MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön nem igényelhető teljeskörű online folyamatban, illetve az MBH Bank Flotta Partner Program keretében.

Mik az igénylés feltételei?

Hasznos oldalak

Fizetési nehézségek kezelése

Nézd át fizetéskönnyítési megoldásainkat, és fordulj hozzánk bizalommal, ha nehézséget okoz hiteleid törlesztése.

Hitelfedezeti biztosítás

A személyi kölcsönhöz kiegészítő terméket is igényelhetsz. Köthetsz hitelfedezeti biztosítást, hogy munkanélküliség vagy más váratlan helyzet esetén se jelentsen gondot a törlesztőrészletek fizetése.

MNB Pénzügyi Navigátor

Hasznos információk, termékleírások és összehasonlító alkalmazások a banki hiteltermékekkel kapcsolatban a Magyar Nemzeti Bank weboldalán.

Érdekel a kölcsön?

Hívd munkatársunkat!
(hétköznap: 8:00-20:00, hétvégén: 10:00-18:00)

Vagy hívd a Telebank 0-24 elérhető számait!
Belföldről (díjmentesen): +36 80 350 350)
Külföldről: +36 1 373 33 99

Jogi információk

MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön reprezentatív példa

Konstrukció Hitelösszeg Futamidő  Éves kamat Kamat típusa Havi törlesztő részlet Teljes visszafizetendő összeg A hitel teljes díja THM
Kamatvágó 3 000 000 Ft  60 hó  12,99%  fix 69 253 Ft 4 155 180 Ft 1 155 180 Ft 14,0%
Konstrukció
Kamatvágó
Hitelösszeg
3 000 000 Ft 
Futamidő 
60 hó 
Éves kamat
12,99% 
Kamat típusa
fix
Havi törlesztő részlet
69 253 Ft
Teljes visszafizetendő összeg
4 155 180 Ft
A hitel teljes díja
1 155 180 Ft
THM
14,0%

A THM számítás alapja a fenti táblázatban rögzített hitelösszeg és futamidő. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

1A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM meghatározására forintban teljesített fizetések figyelembevételével került sor. A szerződésben rögzített THM mértéke függ a jóváhagyott hitel futamidejétől és a konstrukció díjaitól.

Az MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön konstrukció THM értékének meghatározása során az MBH Belépő H számlacsomag 0 Ft havi számlavezetési díjjal került figyelembe vételre. Az MBH Belépő H számlacsomag számlavezetési díja 0 Ft, ha az ügyfél:

  • jelzáloghitelt, áruhitelt vagy személyi kölcsönt igényel az MBH Banknál,
  • a forint fizetési számlát a felvett hitel mellé nyitja,
  • a hitel törlesztése erről a számláról történik, és elektronikus fizetési számlakivonatot kér. 

A további részleteket az MBH Bank lakossági forint számlavezetési hirdetményében találod. (EBKM: 0,01%)

Az MBH Kamatvágó Személyi Kölcsön elnevezésű, számlavezetés és rendszeres jóváírás vállalása mellett igényelhető konstrukció, igénylésének többletfeltételei:

A Kölcsönszerződés megkötésének időpontjában az ügyfél:

  • a Banknál vezetett lakossági forint fizetési számlával vagy Befektetési Kártyával (továbbiakban fizetési számla) rendelkezik, vagy a kölcsönszerződés megkötésével egy időben forint fizetési számlát nyit, és a kölcsön futamideje alatt vállalja, hogy ezen a számlán havonta jóváírásra kerül a rendszeres havi jövedelmével egyező mértékű összeg, de legalább a választott konstrukció szerint elvárt minimum összeg, és
  • a kölcsön törlesztését a Banknál meglévő, vagy az újonnan megnyitott fizetési számláról indított állandó átutalás vagy ugyanerre a fizetési számlára adott csoportos beszedési megbízás útján teljesíti.

A pontos törlesztőrészletet az MBH Bank a jóváhagyás napján határozza meg. A törlesztőrészlet nagysága a hitel jóváhagyásának időpontjától függően minimálisan változhat, ennek mértékéről előzetesen telefonon tájékoztatjuk ügyfeleinket.

A tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes feltételeket és kondíciókat a mindenkor hatályos Általános Üzletszabályzat, a Személyi Kölcsön Általános Szerződési Feltételek, az MBH Személyi Kölcsön Hirdetménye tartalmazza.

Az igénybe vett további szolgáltatásokat – pl. szolgáltatáscsomag, hitel vagy egyéb szolgáltatás – az adott szolgáltatásra érvényes feltételekkel, díjakkal és költségekkel nyújtjuk.