Ingatlan értékbecslő és műszaki szakértő Pályázati felhívás

Pályázati felhívás

A Magyar Bankholding Zrt. (a továbbiakban: Pályáztató) pályázatot hirdet lakossági és vállalati értékbecslési és műszaki szakértői tevékenység elvégzésére országos és megyei szinten.

A pályázat célja:lakóingatlanok és nem lakó ingatlanok hitelbírálathoz szükséges forgalmi értékének a meghatározása, javaslattétel a hitelbiztosítéki értékre, a jogszabályokban – 25/1997. (VIII.1.) PM valamint 54/1997. (VIII.1.) FM rendeletben továbbá a Magyar Nemzeti Bank 15/2021. (X.29.) ajánlásában előírt szempontok figyelembevételével.

A Pályázóval szemben támasztott minimális követelmények:

Pályázóra vonatkozóan:

  • köztartozásmentes adózó, és nem szerepel negatív információval a KHR vállalkozói alrendszerében,
  • nem áll csőd-, felszámolás-, végelszámolás alatt
  • előny ha a vállalkozás minimum 2 lezárt üzleti évvel rendelkezik

Pályázó által foglalkoztatott személyre/személyekre vonatkozóan:

  • műszaki, agrár, jogi vagy közgazdasági végzettség
  • ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő végzettség
  • minimum 3 év szakmai tapasztalat
  • ingatlanközvetítői/ ingatlanvagyon- értékelő és közvetítői nyilvántartásban szereplés

A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseiket az alábbi e-mail címen tehetik fel:

magyarbankholding.palyazat@takarek.hu

A pályázat beadási határideje: 2022. február 25.

A Pályáztató kifejezetten fenntartja a jogot, hogy saját, kizárólagos döntésének megfelelően bármely ok vagy indoklás megadása nélkül bármikor és bármiféle előzetes értesítés nélkül, akár érdemben is megváltoztassa vagy megszüntesse a jelen pályázati kiírás alapján kezdeményezett folyamatot, függetlenül attól, hogy a Pályázó pályázati anyag benyújtásával vagy egyéb módon szándékát fejezte ki arra, hogy a jelen kiírás szerinti pályázaton részt vegyen vagy pályázati kiírás alapján ajánlatot adjon vagy akár nyertességét követően már egyeztetésbe is kezd a Pályázó.

A fentebb rögzítettekkel összhangban, hogy a jelen pályázati kiírás illetve a pályázaton való nyertesség szerződéskötési kötelezettséget nem keletkeztet a Pályáztató odalán. Ennek megfelelően jelen pályázati kiírás illetve a pályázaton való nyertesség alapján a Pályázó nem válik jogosulttá arra, hogy a Pályáztatótól a pályázati kiírás vagy az általa Pályáztató részére benyújtott pályázat vagy ajánlat alapján szerződés létrehozását követelje.

Magyar Bankholding Zrt.