Ugrás a tartalomhoz

MBH Bank App (korábban MKB)

Tartsa kézben pénzügyeit!

Kényelmes ügyintézés bárhonnan, mobilról.

A leggyakrabban használt internetbanki funkciók.

Biztonságos belépés PIN kóddal, ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel.

Mire használhatja az MBH Bank App (korábban MKB) alkalmazást?

Számlainformációk

Néhány lépésben ellenőrizheti a számlaegyenlegét és a számlamozgásait.Átutalások

Egyszerűen, bármikor indíthat átutalást.Bankkártyával kapcsolatos műveletek

Módosíthatja a bankkártyáihoz tartozó limiteket, és internetes bankkártyás vásárlásait is hitelesítheti.Devizaváltás

Azonnal válthat devizát két különböző pénznemben vezetett számlája között, egyedi árfolyamon.Mobilfizetés

NFC-képes Android készülékén gyorsan és biztonságosan fizethet a mobilfizetés funkcióval. Ha Apple eszközt használ, könnyedén hozzáadhatja a bankkártyáját az Apple Wallethez, hogy biztonságosan és gyorsan fizethessen az Apple Payjel.QR kódos bejelentkezés az MBH Netbankba (korábban MKB)

Gyorsan és kényelmesen, a belépési azonosítója és a jelszava nélkül jelentkezhet be az MBH Netbankba (korábban MKB)Hogyan kezdheti el használni a mobilalkalmazást?

Igényeljen MBH Netbank (korábban MKB) szolgáltatást!

Ha még nincs MBH Netbank (korábban MKB) szerződése, igényelje a szolgáltatást Telebank ügyfélszolgálatunk 06 30 350 350-es számán, vagy munkanapokon 9 és 17 óra között az MBH Videobankban (korábban MKB)Töltse le és aktiválja az MBH Bank Appot (korábban MKB)!

Töltse le a mobilalkalmazást a Google Play Áruházból vagy az App Store-ból, majd aktiválja az MBH Netbankhoz (korábban MKB) tartozó azonosítójával és belépési jelszavával.Állítsa be a PIN kódját!

Állítson be egy PIN kódot, vagy a gyorsabb bejelentkezéshez és jóváhagyásokhoz válassza a biometrikus azonosítást (ujjlenyomat, arcfelismerés), ha mobiltelefonja erre alkalmas.Töltse le most az MBH Bank Appot (korábban MKB)!

Élvezze a szabadságot pénzügyei intézésekor is.

Van már MBH Netbank (korábban MKB) hozzáférése? Akkor az MBH Bank Appot (korábban MKB) is használhatja!

Hogyan aktiválhatja a mobilalkalmazást?

Az alkalmazást az MBH Netbank (korábban MKB) tartozó belépési azonosítójával, jelszavával és az SMS-ben küldött, egyszer használatos aktivációs kóddal aktiválhatja.

Az aktiváció megerősítéséhez olvassa le az MBH Bank Appal (korábban MKB) az MBH Netbank (korábban MKB)Ügyintézés/Mobilalkalmazás aktiválása menüpontban található QR kódot, vagy gépelje be a QR kód alatt található egyszer használatos jelszót.

Hol találja meg az MBH Netbankhoz (korábban MKB) tartozó belépési azonosítóját?

A legfeljebb 8 számjegyű azonosítóját megtalálja az MBH Netbank (korábban MKB) szerződéskötéskor kapott visszaigazoló lapon, Netbank felhasználói azonosító néven. Ha nem találja a visszaigazoló lapot, hívja munkatársainkat az MBH Videobankon (korábban MKB) keresztül!

Mit tegyen, ha elfelejtette a jelszavát?

Az MBH Netbank (korábban MKB) belépési oldalán kattintson az Elfelejtette a jelszavát? linkre, majd adja meg az MBH Netbank (korábban MKB) azonosítóját, születési dátumát, MBH bankkártyája utolsó 6 számjegyét és a bankkártyára nyomtatott nevet. Ezután SMS-ben elküldjük az ideiglenes jelszavát, amivel be tud lépni a szolgáltatásba, és ott megadhat egy új jelszót.

Ha nem kapja meg az SMS-t, ellenőrizze a telefonszámát az MBH Netbank (korábban MKB) szerződésében! Ha módosítania kell a telefonszámát, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon (külföldről a +36 1 373 3399-es számon), hívja az MBH Videobankot (korábban MKB) vagy látogasson el bármelyik bankfiókunkba .

Gyakran ismételt kérdések

Segíthetünk?

Kérjen visszahívást kollégáinktól!

Foglaljon időpontot!

Nézze meg, hol van az Önhöz legközelebbi bankfiók!

Kérdése van? Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 3399)