Ugrás a tartalomhoz

Egyedi

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás, az MBH Bank App alkalmazkodik az életstílusodhoz és a ritmusodhoz, funkcióit és az értesítéseket testre szabhatod.

Kényelmes

Pénzügyeid intézéséhez nem kell többé alkalmazkodnod a fióki nyitvatartáshoz, csupán egy okostelefonra és internetre van szükséged.

Biztonságos

Egyedi azonosítódnak, az mPIN-nek és a biometrikus azonosításnak köszönhetően pénzügyeidet biztonságban tudhatod.

A számodra legfontosabb funkciók egyetlen érintésre vannak

Az MBH Bank App főoldala teljesen személyre szabható. Minden egyes számládhoz tetszőleges sorrendbe helyezheted az okos kártyákat, melyekkel a legfontosabb és leggyakrabban használt funkciókat éred el, közvetlenül a főoldalról.

Készülj fel a váratlan helyzetekre!

A kártyás és internetes vásárlási limiteket, az engedélyezett tranzakciók napi számát, valamint a készpénzfelvételi limitet egyszerűen módosíthatod az egységes MBH Bank App-on belül. Ha nem találod a fizikai bankkártyádat, a visszaélések megelőzése érdekében az applikáción belül rögtön felfüggesztheted, ha pedig újból előkerül, egyszerűen reaktiválhatod az adott kártyát.

Tedd személyessé az élményt!

Adj meg saját felhasználódhoz vagy partnereidhez profilképet, fotót vagy hangulatjelet, így az ismerős arcok minden utadra elkísérnek majd. Az egyedi profilképeknek köszönhetően könnyen felismerheted partnereidet, ami az utalást személyesebbé, a mindennapjaidat pedig szórakoztatóbbá teszi.

Három lépésre a biztonságos bankolástól

Online számlanyitás

Még nem rendelkezel MBH Bank számlával? Nyiss számlát egyszerűen, gyorsan, kényelmesen az online számlanyitási szolgáltatásunk segítségével! Ezt akár otthonról is megteheted, így elkerülheted a sorban állást.


Számlát nyitok

Alkalmazás letöltése

Töltsd le az egységes MBH Bank App-ot IOS vagy Android eszközre!

Alkalmazás aktiválása

Indítsd el az alkalmazást, és kövesd végig lépésről lépésre a folyamatot! Regisztrálj, lépj be, állíts be egy 6 számjegyből álló mPIN-t, és bankolj úgy, ahogy a legkényelmesebb!

Tudj meg többet az MBH Bank App működéséről és funkcióiról!

Belépés_Thumbnail
Regisztráció_Thumbnail
Főoldal_Thumbnail
Utalás_Thumbnail

Felhasználói kézikönyv letöltése

MBH Bank App Adatkezelési Tájékoztató

Tartsd egy kézben a pénzügyeidet!

Online bankolás

Az MBH Netbank, a Vállalati Netbank és a Digitális fiók segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheted a pénzügyeket.

Apple Pay

Digitalizált kártyádat használhatod azokban az üzletekben, ahol lehet érintéssel fizetni, és az alkalmazásokban, vagy akár online, ahol látod az Apple Pay logóját.

Google Pay

Fizess Google Pay-jel egyszerűen és biztonságosan az üzletekben, az appokban és online!

Kapcsolódó digitális szolgáltatások

Biztonsági tanácsok

biztonsag.png

Az okostelefonod védelme

  • Manapság az okostelefonok elterjedésének köszönhetően minden interneteléréssel rendelkező eszköz ki van téve támadásoknak. Készüléked védelme rendkívül fontos, ezért javasoljuk, hogy használj képernyőzárat, lehetőleg biometrikus vagy jelszó azonosítás formájában!
  • Alkalmazásokat csak biztonságos forrásból telepíts, ezek a készülékhez tartozó áruházban találhatóak meg: Google Play Store, Apple Store, Huawei AppGallery.
  • Amennyiben bizonyos kapcsolatokat nem használsz (Bluetooth, Wi-Fi), kapcsold ki ezeket!
  • Az alkalmazást lehetőleg ne használd nyilvános helyen, és figyelj a kapcsolat biztonságára (mobilinternet vagy megbízható Wi-Fi kapcsolat)!

Kérjük, töltsd ki űrlapunkat, és oszd meg velünk kérdeseidet és észrevételeid az oldallal és az applikációval kapcsolatban! A beérkezett visszajelzések alapján folyamatosan bővítjük a Gyakran Ismételt Kérdések körét. Köszönjük a segítséged, mellyel hozzájárulsz szolgáltatásunk javításához!

E-mail címed az adatkezelési irányelveinknek megfelelően kezeljük.

1 2023. 05.01. előtt nyitott 5 (kivéve 586), 6 (kivéve 612), 7, 8, 181 és 182-es, valamint 2023. 05. 01. után nyitott 5 (kivéve 586), 6 (kivéve 612), 7, 8, 181 és 182-es banki azonosítóval kezdődő számlaszámú számlákhoz kapcsolódóan igényelhető! Magyar Posta hálózatában értékesített bankszámlákhoz kapcsolódóan 2023. május 01. után is igényelhető.