Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás ás az online áruhitel szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhetőek legyenek a szolgáltatások. Az átmeneti időben kérjük, számlanyitásért és áruhitel kapcsán keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat (https://www.mbhbank.hu/fiokkereso). Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt 2023.09.07. (csütörtök) 20:00 és 20:30 között az MBH Info (korábban MKB SMS) szolgáltatás nem lesz elérhető. A kiesés időtartama alatt végzett tranzakciókról a tranzakciós üzenetek a kiesési időszak után kerülnek kiküldésre. Kérdés esetén, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon! Üdvözlettel: MBH Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az MBH Direct Bank (korábban MKB) és a Vállalati Netbank (korábban MKB) szolgáltatások új verzió kiadása miatt 2023. 09. 28. (csütörtök) 20:00 és 21:00 között nem lesznek elérhetőek. További információért kérjük, keresse kapcsolattartóját, vagy hívja a Telebankot a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MBH Bank Nyrt.

Az átállás kapcsán felhívjuk figyelmét, hogy megnőhet az adathalász kísérletek száma. További hasznos információkért és tanácsokért, kérjük, látogasson el a bank honlapjára.

A fúzióval 2023. május 1-jén létrejött MBH Bank Nyrt. egyesülési folyamatának következő lépése a jogelőd Budapest Bank vállalati ügyfelei teljes portfóliójának átemelése (továbbiakban: Átállás) a volt Budapest Bank informatikai rendszeréből az MKB Bank informatikai rendszerébe. Az Átállás tervezetten 2023. szeptember 29. (péntek) 12:30 és október 3. (kedd) 12:00 óra között fog zajlani.Részletek

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a 2023. szeptember 29. és október 3. közötti időszakra meghirdetett informatikai átállás sikeresen lezajlott. Túlterheltség miatt azonban jelenleg fennakadásokat tapasztalhat az elektronikus csatornáinkra való belépéskor. Kollégáink nagy erőkkel dolgoznak a hiba elhárításán, hogy az ügyfelek mielőbb újra fennakadások nélkül használhassák ezeket a felületeket. További információért hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető, belföldről díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatát a 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! Üdvözlettel: MBH Bank Nyrt.

VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Üdvözöljük az MBH Banknál!

Mindig közel Önhöz.

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel üdvözöljük az egyesült MBH Bank ügyfelei között! Április 30-án lezárult az a közel három éve tartó egyesülési folyamat, amely eredményeként létrejött Magyarország második legnagyobb, magyar tulajdonú hitelintézete. Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával, és nálunk intézi bankügyeit!

Korábban már tájékoztattuk Önt az egyesülés utáni változásokról, amelyeket az alábbiakban ismételten szeretnénk összefoglalni Önnek.

Új márkanév és egységes arculat

Egyesült hitelintézetünk május 1-jével egységes márkanevet és arculatot kapott: új MBH Bank márkánk szándékunk szerint azt tükrözi, hogy az ügyfélélményt még magasabb szintre kívánjuk emelni, ugyanakkor a korábbi tagbankok értékeit és örökségét is tovább visszük.

Az egyesülés révén lehetőségünk lesz létrehozni egy modern, több szakértőt alkalmazó, országszerte egységesen magas színvonalat biztosító, elsősorban tanácsadásra épülő fiókhálózatot. Ennek jegyében az év során fokozatosan, több lépcsőben megújítjuk a korábbi MKB Bank ésTakarékbank fiókokat, amelyek az MBH Bank arculatával működnek majd tovább. Az új arculattal valamennyi ügyintézési és kommunikációs csatornán – az internetbankban, a mobilapplikációban, a számlakivonatokon, a postai és elektronikus leveleken – is találkozhat majd. A 2023. május 1. napját követően kibocsátott betéti- és hitelkártyákon ismár az MBH Bank logója és elérhetőségei jelennek meg, és egyes bankkártyák esetében megváltozik a kártyadizájn és a termék elnevezése is.

Mi nem változott?

Az egyesülés következtében az Ön fizetési számla-, bankkártya-, hitelkártya- és hitelszámlaszáma nem változott, és érvényes bankkártyáját is ugyanúgy használhatja.

Amennyiben Önnek az érintett bankoknál személyi kölcsöne, jelzáloghitele, folyószámlahitele vagy Babaváró hitelszerződése van, úgy ezzel kapcsolatban sincsen teendője, a megkötött szerződések az eredeti szerződési feltételek mellett, változatlan formában élnek tovább 2023. május 1-jét követően is. Az ezekkel kapcsolatos minden típusú ügyintézés a továbbiakban is a megszokott csatornákon elérhető.

Bankfiókok és ATM hálózat

Az egyesülést követően az MBH Bank rendelkezik az egyik legkiterjedtebb hazai ATM-hálózattal. Kibővült hálózatunkon így ügyfeleink országszerte már 800 ATM-et használhatnak készpénzfelvételre. Az ATM-ek funkcionalitásával, szolgáltatásával kapcsolatban kérjük, hogy az egyesülést követően tájékozódjon az mbhbank.hu honlapon az ATM keresőben, továbbá az ATM-re kihelyezett matricák alapján.

Az egyesülést követően a napi pénzügyei intézésével kapcsolatos, készpénzmentes szolgáltatásokat kibővült fiókhálózatunkban, azaz a korábbi MKB Bank fiókokban és a korábbi Takarékbank fiókokban egyaránt igénybe tudja venni. Ugyanakkor kérjük, hogy készpénz műveletet igénylő ügyintézéssel továbbra is honos (korábbi tagbanki) bankfiókjához forduljon. Az egyes bankfiókokban igénybe vehető szolgáltatások köréről az mbhbank.hu oldalon tájékozódhat az egyesülést követően.

Elektronikus csatornák

Az egyesülést követően elektronikus csatornáinkat változatlan szolgáltatásokkal, azonban új elnevezésekkel és arculattal használhatja tovább. Az új elnevezésekről, kérjük, tájékozódjon a honlapunkon az mbhbank.hu/fuzios-hirek-ecsatornak-mkb és az mbhbank.hu/fuzios-hirek-ecsatornak-takarekbank oldalakon.

Az MBH Bank elérhetőségei

Az MBH Bank hivatalos honlapja 2023. május 1-e óta az mbhbank.hu címen érhető el, ahol többek között:

 • megismerheti az egyesült MBH Bank termékeit, szolgáltatásait,
 • hozzáférhet a jogelőd bankok internetbanki bejelentkezési felületeihez (az „Online bankolás” gombra kattintva),
 • rákereshet az Ön közelében lévő bankfiókokra és ATM-ekre,
 • tájékozódhat az egyes bankfiókokban igénybe vehető szolgáltatások köréről,
 • illetve megtalálhat minden, egyesüléssel kapcsolatos információt és dokumentumot.

További kérdések esetén állunk rendelkezésére:

 • központi ügyfélszolgálati telefonszámunkon:06 80 350 350,

 • külföldről hívható telefonszámunkon:+36 1 373 3399,
 • levelezési címünkön: 5601 Békéscsaba, Postafiók 521.,
 • központi e-mail címünkön: ugyfelszolgalat@mbhbank.hu,
 • illetve bankfiókjainkban személyesen.

Adathalászattal kapcsolatos tájékoztatás

Az adathalász kísérletek során leggyakrabban megtévesztő e-mail, telefonhívás vagy SMS segítségével próbálnak a csalók információt kicsalni áldozatuktól, jellemzően felhasználónevet, jelszót, bankkártya adatokat. Amennyiben banki jelszavai és kódjai csalók birtokába kerülnek, azt felhasználhatják banki tranzakciók kezdeményezéséhez.

Az MKB Bank és a Takarékbank egyesülése kapcsán felhívjuk figyelmét, hogy megnőhet az adathalász kísérletek száma. Az alábbiakban néhány hasznos tanáccsal segítünk Önnek, hogy ne essen áldozatául egy ilyen támadásnak.

 • A bankok soha nem küldenek olyan e-mailt, amely azonnali bejelentkezésre ösztönzi az ügyfeleket vagy sürgős intézkedést követel, például számla vagy elektronikus csatornák zárolásával valófenyegetés.
 • A bankok sosem kérik arra, hogy telepítsen bármilyen programot vagy alkalmazást (például víruskeresőt) készülékére.
 • A bankok sosem kérik sem elektronikus csatornán, sem telefonos ügyfélszolgálatukon keresztül az ügyfelek bankkártya adatait és internetes banki azonosítóit.

Mit tehet Ön a saját biztonsága érdekében?

 1. Soha ne a böngésző keresőjén (pl. Google, Bing) keresztül keressen rá a bank oldalára. Minden esetben Ön írja be a bank internetes címét a böngészőbe.
 2. Ellenőrizze a böngészője címsorában szereplő címet, és amennyiben nem „.hu”-ra végződik a cím, azonnal zárja be a böngészőt.
 3. Minden esetben olvassa el a kapott, jóváhagyó kódot tartalmazó SMS üzenetet, és ellenőrizze, mihez adja meg a jóváhagyását.
 4. Applikációval történő jóváhagyás esetén is mindig ellenőrizze az aláírandó tranzakciót vagy módosítást.
 5. Amennyiben bizonytalan a banktól kapott üzeneteket illetően (nem Ön indította a tranzakciót vagy az applikáció telepítést), azonnal hívja a bank telefonos ügyfélszolgálatát.

Végezetül szeretnénk újra megköszönni Önnek bankunk irányában tanúsított töretlen és megtisztelő bizalmát. Reméljük, hogy az MBH Bank rugalmasan fejlődő, korszerű pénzügyi szolgáltatásainak, valamint folyamatosan bővülő termékpalettájának köszönhetően a jövőben is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Üdvözlettel,

MBH Bank Nyrt.