VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Elektronikus csatornák

2023. május 1-jétől ügyfeleink változatlan szolgáltatási tartalommal, azonban új elnevezésekkel és arculattal használhatják tovább a megszokott banki elektronikus csatornákat az alábbiak szerint:

Jelenlegi elnevezés: Új elnevezés

Egyéb elektronikus csatornák:

  • Strázsa: MBH Info (korábban Takarék Strázsa)
  • Hírnök: MBH Info (korábban Takarék Hírnök)
  • Takarék VideoBank: MBH Videobank
  • Takarék VICA: MBH Bank (korábban Takarék)
  • Takarék OpenApi: MBH OpenApi (korábban Takarék)

A MultiCash változatlan néven érhető el, szintén megújult külsővel.

A név- és arculatváltás a Takarékbank applikációk esetében automatikusan megtörténik, amennyiben a készüléken automatikus frissítés beállítás van érvényben. Amennyiben az automatikus frissítés a készülékén nincs beállítva, úgy kérjük, manuálisan frissítse az új verzióra. Az applikációk új verziója elérhető 2023. május 1-től az alkalmazás áruházakban.

Az elektronikus csatornákkal kapcsolatos változásokról részletes információkat az egyes elektronikus felületeinken is közzéteszünk az egyesülést megelőzően.

Felhívjuk a szíves figyelmét arra, hogy az új márka bevezetése és az egyesülési folyamat előrehaladása következtében előfordulhat, hogy az elektronikus csatornákon, egyéb felületeken és dokumentumokon (honlapon, netbankban, mobilalkalmazásban, sms-szövegben, ATM-képernyőn stb.) már 2023. április 28. és április 30. között is az MBH Bank elnevezéssel és arculattal találkozhat.

Amennyiben Ön mindkét egyesülő bank ügyfele:
Az egyesített Banknál fennálló banki termékeit az egyesülést követően még nem látja majd egy felületen, továbbra is a jelenleg is meglévő elektronikus csatornáit kell használnia külön-külön.

Az elektronikus csatornákon elérhető termékek esetében beadott megbízásai bankon belüli átvezetésnek minősülnek, de ez a felületen átutalásként jelenik meg, így az átvezetés összege beleszámít az átutalási limitbe.

Az elektronikus csatornákon a meglévő partnerek áthelyezése a csatornák között nem lehetséges. Ennek oka, hogy a csatornákon eltérő felépítésben szerepelnek a partnerek adatai. A fúziót követően, 2023. május 1-jétől ügyfeleink az MBH Bank új hivatalos honlapján, az mbhbank.hu oldalon, az „Online bankolás” gombra kattintva érhetik el az egyes jogelődökhöz kapcsolódó külön-külön internetbanki bejelentkezési felületeket.

Az elektronikus csatornák elérése esetében továbbra is azt kérjük, hogy a bank hivatalos weboldalán található hivatkozásokat használja, ezzel sokat tesz az adatai biztonságának megóvása érdekében!