Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás ás az online áruhitel szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhetőek legyenek a szolgáltatások. Az átmeneti időben kérjük, számlanyitásért és áruhitel kapcsán keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat (https://www.mbhbank.hu/fiokkereso). Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt 2023.09.07. (csütörtök) 20:00 és 20:30 között az MBH Info (korábban MKB SMS) szolgáltatás nem lesz elérhető. A kiesés időtartama alatt végzett tranzakciókról a tranzakciós üzenetek a kiesési időszak után kerülnek kiküldésre. Kérdés esetén, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon! Üdvözlettel: MBH Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az MBH Direct Bank (korábban MKB) és a Vállalati Netbank (korábban MKB) szolgáltatások új verzió kiadása miatt 2023. 09. 28. (csütörtök) 20:00 és 21:00 között nem lesznek elérhetőek. További információért kérjük, keresse kapcsolattartóját, vagy hívja a Telebankot a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MBH Bank Nyrt.

Az átállás kapcsán felhívjuk figyelmét, hogy megnőhet az adathalász kísérletek száma. További hasznos információkért és tanácsokért, kérjük, látogasson el a bank honlapjára.

A fúzióval 2023. május 1-jén létrejött MBH Bank Nyrt. egyesülési folyamatának következő lépése a jogelőd Budapest Bank vállalati ügyfelei teljes portfóliójának átemelése (továbbiakban: Átállás) a volt Budapest Bank informatikai rendszeréből az MKB Bank informatikai rendszerébe. Az Átállás tervezetten 2023. szeptember 29. (péntek) 12:30 és október 3. (kedd) 12:00 óra között fog zajlani. Részletek

VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Elektronikus csatornák

2023. május 1-jétől Ügyfeleink változatlan szolgáltatásokkal, azonban új elnevezésekkel és arculattal használhatják tovább a megszokott banki elektronikus csatornákat az alábbiak szerint:

Egyéb elektronikus csatornák:

  • MKB SMS (BB Mobilbank): MBH Info (korábban MKB SMS)
  • MKB Mobilbankár: MBH Info (korábban MKB Mobilbankár)
  • MKB VideoBANK: MBH Videobank
  • MKB (exBB) OpenApi: MBH OpenApi (korábban BB)
  • MKB OpenApi: MBH OpenApi (korábban MKB)
  • MKB Netfaktor: MBH Netfaktor
  • MKB Online Trader: MBH Online Trader
  • MKB Mobilfizetés: Mobilfizetés (korábban BB)
  • Android Mobilfizetés: Mobilfizetés (korábban MKB)

A BusinessID, MultiCash, Üzleti Terminál változatlan néven érhető el, szintén megújult külsővel.

A név- és arculatváltás az MBH Bank applikációk esetében automatikusan megtörténik, amennyiben a készüléken automatikus frissítés beállítás van érvényben. Amennyiben az automatikus frissítés a készülékén nincs beállítva, úgy kérjük, ez esetben frissítse manuálisan az alkalmazást. Az applikációk új verziója elérhető 2023. május 1-től az alkalmazás áruházakban.

Az elektronikus csatornákkal kapcsolatos változásokról részletes információkat az egyes elektronikus felületeinken is közzéteszünk az egyesülést megelőzően.

Felhívjuk a szíves figyelmét arra, hogy az új márka bevezetése és az egyesülési folyamat előrehaladása következtében előfordulhat, hogy az elektronikus csatornákon, egyéb felületeken és dokumentumokon (honlapon, netbankban, mobilalkalmazásban, sms-szövegben, ATM-képernyőn stb.) már 2023. április 28. és április 30. között is az MBH Bank elnevezéssel és arculattal találkozhat.

Amennyiben Ön mindkét egyesülő bank ügyfele:

Az egyesített Banknál fennálló banki termékeit az egyesülést követően még nem látja egy felületen, továbbra is meglévő elektronikus csatornáit kell használnia.

Az elektronikus csatornákon elérhető termékek esetében beadott megbízásai bankon belüli átvezetésnek minősülnek, de ez a felületen átutalásként jelenik meg, így az átvezetés összege beleszámít az átutalási limitbe.

Technikai okokból az ügyfelek külön kérésére sem tudja az MBH Bank egy ügyfél egyik jogelőd bank elektronikus csatornájában található banki terméket áttenni a másik jogelődhöz tartozó elektronikus csatornába. Az elektronikus csatornák egységesítésén folyamatosan dolgoznak munkatársaink, e tekintetben kérjük ügyfeleink türelmét, és elnézésüket kérjük a két külön elektronikus csatorna használatának szükségessége által okozott kellemetlenségért.

A fúziót követően, 2023. május 1-jétől ügyfeleink az MBH Bank hivatalos honlapján, az mbhbank.hu oldalon, az „Online bankolás” gombra kattintva érhetik el az egyes jogelődökhöz kapcsolódó külön-külön internetbanki bejelentkezési felületeket.

Az elektronikus csatornák elérése esetében továbbra is azt kérjük, hogy a bank hivatalos weboldalán található hivatkozásokat használja, ezzel sokat tesz adatainak megóvása érdekében!