Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás ás az online áruhitel szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhetőek legyenek a szolgáltatások. Az átmeneti időben kérjük, számlanyitásért és áruhitel kapcsán keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat (https://www.mbhbank.hu/fiokkereso). Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt 2023.09.07. (csütörtök) 20:00 és 20:30 között az MBH Info (korábban MKB SMS) szolgáltatás nem lesz elérhető. A kiesés időtartama alatt végzett tranzakciókról a tranzakciós üzenetek a kiesési időszak után kerülnek kiküldésre. Kérdés esetén, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon! Üdvözlettel: MBH Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az MBH Direct Bank (korábban MKB) és a Vállalati Netbank (korábban MKB) szolgáltatások új verzió kiadása miatt 2023. 09. 28. (csütörtök) 20:00 és 21:00 között nem lesznek elérhetőek. További információért kérjük, keresse kapcsolattartóját, vagy hívja a Telebankot a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MBH Bank Nyrt.

Az átállás kapcsán felhívjuk figyelmét, hogy megnőhet az adathalász kísérletek száma. További hasznos információkért és tanácsokért, kérjük, látogasson el a bank honlapjára.

A fúzióval 2023. május 1-jén létrejött MBH Bank Nyrt. egyesülési folyamatának következő lépése a jogelőd Budapest Bank vállalati ügyfelei teljes portfóliójának átemelése (továbbiakban: Átállás) a volt Budapest Bank informatikai rendszeréből az MKB Bank informatikai rendszerébe. Az Átállás tervezetten 2023. szeptember 29. (péntek) 12:30 és október 3. (kedd) 12:00 óra között fog zajlani. Részletek

VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Tájékoztató az agrármoratóriumról

Általános tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya az arra jogosult agrárvállalkozások részére 2023. december 31-ig fizetési moratóriumot és felmondási tilalmat biztosít.

A fizetési moratórium és a felmondási tilalom a 2022. augusztus 31. napján fennálló szerződések alapján már folyósított kölcsönökre vonatkozik.

A fizetési moratóriumban erre irányuló írásbeli kérelem útján az az adós vehet részt, aki 2022. szeptember 15-ig belépési szándékáról nyilatkozott, valamint

  • akinek a növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás és kapcsolódó szolgáltatások (TEÁOR: 01 és ÖVTJ: 01), erdőgazdálkodás (TEÁOR: 02 és ÖVTJ: 02), halászat, halgazdálkodás (TEÁOR: 03 és ÖVTJ: 03) szakágazatból származó 2021. évi – az eladott áruk beszerzési értéke nélkül számított – nettó árbevétele eléri a 2021. évi nettó árbevételének 50%-át, vagy
  • akinél a hitel célja megfelel az a) pont szerinti valamely szakágazatnak.

Kilépés az agrármoratóriumból

Az agrármoratóriumba belépett ügyfelek bármikor dönthetnek úgy, hogy egyes vagy akár mindegyik hitelükkel kilépnek az moratóriumból.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön (már) nem vesz részt az agrármoratóriumban és esedékességkor a hiteltörlesztési számlán nem áll rendelkezésre a megfelelő fedezet a törlesztőrészlet megfizetésére, a Bank ismét jogosult alkalmazni a késedelem, illetve a nemfizetés következményeit (például késedelmi kamatot számolhat fel, bejelentést tehet a Központi Hitelinformációs Rendszer felé stb.).

Természetes személy ügyfelek (ide értendők az egyéni vállalkozónak, őstermelőnek minősülő ügyfelek is) a kilépésre vonatkozó nyilatkozatukat megtehetik bármelyik bankfiókunkban.

A vállalati ügyfelek kilépési igényüket a következő nyilatkozat kitöltésével kapcsolattartójukon vagy bármelyik bankfiókunkon keresztül jelezhetik:

A részletekről kérjük, érdeklődjön kapcsolattartójánál vagy bármely bankfiókunkban.

Felmondási tilalom

Az agrár moratóriumról szóló jogszabály alapján az agrár moratóriumra jogosult vállalkozások, illetve egyéni vállalkozások, őstermelők, egyéb természetes személyek részére a Bank által üzletszerűen nyújtott hitel- és kölcsönszerződést, illetve pénzügyi lízingszerződést az ügyfél tőke-, kamat-, illetve díjfizetési kötelezettsége nem teljesítése miatt 2023. december 31. napjáig a Bank felmondással nem szüntetheti meg.

A felmondási tilalom az agrár moratóriummal egyezően a 2022. augusztus 31-ig már folyósított kölcsönökre vonatkozik és 2023. december 31-ig tart.