Vállalati Visa Business Unembossed Agrár Bankkártya

Vállalkozása kényelmesen intézné vásárlásait bel- és külföldön? Külföldi utazások során is fontos a kényelmes, készpénzmentes vásárlás?

Igényeljen Visa Business Unembossed Agrár típusú vésett bankkártyát a MBH Bank Kisvállalati Agrár, vagy a MBH Bank Agrár bankszámlához és használja mindennapi pénzügyeihez!

Mit is ajánlunk?

 • Díjmentes vásárlást belföldön és külföldön egyaránt.
 • Kedvező díjú ATM készpénzfelvételt, belföldi saját és idegen ATM-ekből egyaránt.
 • Egyszerű hozzáférést a vállalati bankszámlájának látra szóló egyenlegéhez.
 • A készpénzben fel nem vett pénze nemcsak biztonságban van, hanem utána a Bank látra szóló kamatot fizet.

A bankkártyához kapcsolódó szolgáltatásaink

 • igényelhető SMS Kártyafigyelő Szolgáltatás– Ha Ön rendelkezik mobiltelefonnal, akkor SMS-ben értesülhet a bankkártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakcióiról, így folyamatosan nyomon követheti számlaegyenlegének alakulását.
 • igényelhető TeleBank és MBH Bank Netbank szolgáltatás– A szolgáltatás igénybe vételével Ön bármikor módosíthatja a kártyájához kapcsolódó használati limiteket, illetve telefonos ügyfélszolgálatunk segítségévelletilthatja kártyáját.
 • Partneri ajánlatok– Vállalati Visa Business Unembossed Agrár vésett bankkártyával rendelkező üzleti ügyfeleink a megújult Visa partner ajánlatok* keretében különböző kedvezményeket vehetnek igénybe térítésmentesen a Visa szerződött kiskereskedelmi és szolgáltató partnereinél.

Az ajánlatok regisztrációt követően érhetőek el a kártyatársaság honlapján:

AJÁNLATOK

A weboldalon a “Visa Üzleti” kártya jelöléssel ellátott ajánlatok érhetők el a Visa Business Unembossed Agrár kártyabirtokosok számára.

Bankkártyához kapcsolódó díjak, jutalékok

A bankkártyával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos MBH Bank Vállalati Bankkártya Szolgáltatás Hirdetménye szerintiköltségeket és díjakat számítja fel.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részletes feltételekről és a Bankszámlákhoz igényelhető bankkártyák típusáról érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja Telefonos Ügyfélszolgálatunkat a 06 1 3113 110 –es telefonszámon.

A Vállalati Visa Business Unembossed Agrár Bankkártyát az MTB Magyar MBH Bankszövetkezeti Bank Zrt. bocsátja ki és a MBH Bank Zrt. mint függő kiemelt közvetítő értékesíti.

*A kedvezményprogramot a Visa Europe Limited (1 Sheldon Square London, W2 6TT, nyilvántartási szám: Z8657396) szervezi és bonyolítja le. A tájékoztatás nem teljes körű, a program részletes feltételei regisztrációt követően a Visa weboldalán, a Vállalkozások/Visa partner ajánlatok és kedvezmények menüpont alatt, illetve közvetlenül a tájékoztatásban feltüntetett linken tekinthetők meg. A MBH Bank Zrt. a programnak nem szervezője, lebonyolítója és annak feltételei nem tekinthetők a Bank ajánlatának, ezért a Bank nem vállal felelősséget a programban szereplő kedvezményekért és ajánlatokért sem. A Bank kizárólag tájékoztatja ügyfeleit a Visa programjában való részvétel lehetőségéről.


  Kapcsolódó dokumentumok:

  Archív dokumentumok alábbi linken