VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

MBH Lakossági Bankszámla+

Ifjúsági kedvezménnyel (14-26 év közötti ügyfelek esetén)

Ha szükséged van egy teljes értékű, kedvező havidíjért elérhető bankszámlára – jövedelem jóváírási kötelezettség nélkül -, úgy Neked ajánljuk a MBH Lakossági Bankszámla+ Ifjúsági kedvezménnyel:


Az MBH Lakossági Bankszámla+ Ifjúsági kedvezmény 0-Ft-os díjú szolgáltatásai:

  • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
  • Netbank1 szolgáltatásokhoz való hozzáférés

Ajánljuk MBH Lakossági Bankszámla+ Ifjúsági kedvezménnyel (14-26 év közötti ügyfelek esetén) termékünket Ifjúsági kedvezménnyel

14 év felett 18 éves korig, illetve 18 év felett 26 éves korig, így gyermek- és fiatalkorban is kedvező számlavezetési díj mellett vezethetsz nálunk bankszámlát.

  • 14 - 18 éves kor között: 61 Ft
  • 18 - 26 éves kor között: 254 Ft

További szolgáltatások:

Az egész világon - a VISA vagy a Mastercard kártyatársaság logójával ellátott helyeken -biztonságosan vásárolhatsz és vehetsz fel pénzt bankkártyáddal, melyről az SMS szolgáltatásnak köszönhetően azonnal értesülhetsz.

Megtakarításaidat lekötött betétben helyezheted el.


További információk:
További részleteket és feltételeket, valamint a bankszámlák számlavezetési és tranzakciós díjaira vonatkozó információkat az MBH Bank Nyrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó Betétek Általános Szerződési Feltételei, a számlához igényelhető bankkártya és az elektronikus szolgáltatások részletes feltételeit a Lakossági és Vállalati Bankkártyák Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az MBH Bank Lakossági Fizetési Számlatermékek Hirdetménye, az MBH Bank Nyrt. Lakossági Bankkártya Szolgáltatás Hirdetménye, a hatályos Teljesítési rend tartalmazzák, amelyek elérhetőek az MBH Bank Nyrt. bankfiókjaiban, illetve az mbhbank.hu honlapján.

1Az 5 (kivéve 586), 6 (kivéve 612), 7, 8, 181 és a 182-vel kezdődő számlaszámú bank- és betétszámlával rendelkező ügyfelek számára a Netbank szolgáltatás, MBH Netbank (korábban Takarék) szolgáltatásnév alatt érhető el.


Az MBH Bank bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek.

Hasznos dokumentumok