VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

MBH Díjfaragó és Aktivitás bankszámlák

MBH Aktivitás Lakossági Bankszámla

Ha 180 000 Ft feletti havi nettó jövedelemmel rendelkezel és aktívan használod bankszámládat, előnyben részesíted az internetes bankolást és kedvezményes havidíjú bankszámlát keresel, az MBH Aktivitás Lakossági Bankszámlát a Te igényeidre szabtuk.


Az MBH Aktivitás Lakossági Bankszámla 0-Ft-os díjú szolgáltatásai:

 • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • Netbank8 szolgáltatáshoz való hozzáférés

Kedvezmények:

 • Kedvező díjjal teljesülnek csoportos beszedési megbízásaid, rendszeres átutalásaid, illetve elektronikus csatornán kedvező díjjal végezhetsz eseti forint átutalást.
 • Kedvezményes számlavezetésben részesülsz1, amennyiben az adott hónapban - a megfigyelési időszak alatt2 - a bankszámlára összesen legalább 180.000 Ft-os külső - jóváírás érkezik3 egy összegben és terhére minimum 5 db, összesen minimum 50 000 Ft értékű terheléses tranzakciót4 hajtasz végre.
 • 18 év alatti Gyermekednek MBH Családi Kedvezménnyel 0 Ft lehet a MBH Lakossági Bankszámla+ havi számlavezetési díja.

További szolgáltatások:

 • Az egész világon - a VISA vagy a Mastercard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhatsz és pénzt vehetsz fel bankkártyáddal, melyről az Üzenetküldő szolgáltatásnak9 köszönhetően azonnal értesülhetsz.
 • Megtakarításaidat lekötött betétben helyezheted el.

MBH Díjfaragó Lakossági Bankszámla

Szeretnél minél kevesebb időráfordítással, sorban állás nélkül, határidőre befizetni havi közüzemi számláidat?

Fizesd csoportos beszedési megbízással! Jó választás lehet számodra az MBH Díjfaragó Lakossági Bankszámla. Ezt a termékünket azon Ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek jövedelme bankszámlára érkezik, szívesen élnek az elektronikus szolgáltatások nyújtotta lehetőségekkel.


Az MBH Díjfaragó Lakossági Bankszámla 0 Ft-os díjú szolgáltatásai:

 • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • Netbank8 szolgáltatáshoz való hozzáférés

Kedvezmények:

 • Kedvező díjjal teljesülnek csoportos beszedési megbízásaid, rendszeres átutalásaid, illetve elektronikus csatornán kedvező díjjal végezhetsz eseti forint átutalást. Kedvezményes számlavezetésben részesülsz, amennyiben az adott hónapban - a megfigyelési időszak5 alatt- a bankszámládra összesen legalább 90.000 Ft-os külső jóváírás érkezik6 - akár több részletben - és minimum 5 db, összesen minimum 50 000 Ft értékű terheléses tranzakciót7 hajtasz végre.

További szolgáltatások:

 • Az egész világon - a VISA vagy a Mastercard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhatsz és pénzt vehetsz fel bankkártyáddal, melyről az Üzenetküldő szolgáltatásnak9 köszönhetően azonnal értesülhetsz.
 • Megtakarításaidat lekötött betétben helyezheted el.


További információk:
További részleteket és feltételeket, valamint a bankszámlák számlavezetési és tranzakciós díjaira vonatkozó információkat az MBH Bank Nyrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó Betétek Általános Szerződési Feltételei, a számlához igényelhető bankkártya és az elektronikus szolgáltatások részletes feltételeit a Lakossági és Vállalati Bankkártyák Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az MBH Bank Lakossági Fizetési Számlatermékek Hirdetménye, az MBH Bank Nyrt. Lakossági Bankkártya Szolgáltatás Hirdetménye, a hatályos Teljesítési rend tartalmazzák, amelyek elérhetőek az MBH Bank Nyrt. bankfiókjaiban, illetve az mbhbank.hu honlapján.

1A feltételek nem teljesítése esetén a havi számlavezetési díj e-számlakivonattal 2 569Ft, postai úton kiküldött számlakivonattal 2 825Ft. A feltételek teljesítése esetén a havi számlavezetési díj e-számlakivonattal 254 Ft, postai úton kiküldött számlakivonattal 511Ft.

2A kedvezményes számlavezetési díj havi forgalmi feltétel vizsgálata során a vizsgálati időszak a tárgyhónapot megelőző hónap 16. napjától a tárgyhónap 15. napjáig terjedő időszak.

3Jóváírásként, a Bankszámlán jóváírásra került más ügyfél számlájáról beérkező átutalás kerül figyelembevételre; a Hitelintézet nem veszi figyelembe a lakossági betét lejáratából, betét feltörésből, illetve betéti kamat jóváírásából származó jóváírásokat.

4A havi terhelés vizsgálatnál a Bankszámlán ügyfél által megadott megbízások (tartozik forgalom) kerülnek figyelembevételre, kivéve: pénztári, illetve bankkártyás készpénzfelvételek, kölcsöntörlesztés, betéti és befektetési tranzakciók, saját számlák közti átvezetések, jutalék-, kamatelszámolások, sztornírozott tételek (vagyis eseti és rendszeres átutalások, csoportos beszedési megbízások, bankkártyás vásárlások). Kártyás vásárlás esetén a Bankszámlához kapcsolt, bankkártyával történt sikeres tárgyhavi vásárlások összesen összege kerül figyelembevételre a vásárlás időpontja alapján.)

5A kedvezményes számlavezetési díj havi forgalmi feltétel vizsgálata során a vizsgálati időszak a tárgyhónapot megelőző hónap 16. napjától a tárgyhónap 15. napjáig terjedő időszak.

6Jóváírásként, a Bankszámlán jóváírásra került más ügyfél számlájáról beérkező átutalás kerül figyelembevételre; a Bank nem veszi figyelembe a lakossági betét lejáratából, betét feltörésből, illetve betéti kamat jóváírásából származó jóváírásokat.

7A havi terhelés vizsgálatnál a Bankszámlán ügyfél által megadott megbízások (tartozik forgalom) kerülnek figyelembevételre, kivéve: pénztári, illetve bankkártyás készpénzfelvételek, kölcsöntörlesztés, betéti és befektetési tranzakciók, saját számlák közti átvezetések, jutalék-, kamatelszámolások, sztornírozott tételek. (vagyis eseti és rendszeres átutalások, csoportos beszedési megbízások, bankkártyás vásárlások. Kártyás vásárlás esetén a Bankszámlához kapcsolt, bankkártyával történt sikeres tárgyhavi vásárlások összesen összege kerül figyelembevételre a vásárlás időpontja alapján.)

8Az 5 (kivéve 586), 6 (kivéve 612), 7, 8, 181 és a 182-vel kezdődő számlaszámú bank- és betétszámlával rendelkező ügyfelek számára a Netbank szolgáltatás, MBH Netbank (korábban Takarék) szolgáltatásnév alatt érhető el.

9Az 5 (kivéve 586), 6 (kivéve 612), 7, 8, 181 és a 182-vel kezdődő számlaszámú bank- és betétszámlával rendelkező ügyfelek számára az Üzenetküldő szolgáltatás, MBH Info (korábban Takarék SMS) szolgáltatásnév alatt érhető el.


Az MBH Bank bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek.

Hasznos dokumentumok