NetBANKár

További befektetési termékek prémium ügyfeleknek

Prémium ügyfeleink részére egyedi, változatos, a kockázatmentes piaci kamatoknál magasabb hozamlehetőséggel bíró termékeket kínálunk különféle piaci helyzetekre. Az MBH Bank által forgalmazott külföldi certifikátok és strukturált kötvények olyan értékpapírok, melyek hozamai bizonyos mögöttes termékek (pl. index, részvény) teljesítményétől függnek.

Prémium szolgáltatás

Prémium szolgáltatás

Díjmentes befektetési tanácsadással és portfóliótervezéssel, valamint elsőbbségi kiszolgálással és kedvezményes ajánlatokkal várjuk, ha minimum 8 millió Ft megtakarítást helyez el nálunk.

Külföldi strukturált kötvények és certifikátok

Az MBH Bank szerződött magyarországi forgalmazója a Raiffeisen Centrobank AG, a Citigroup Global Markets Holdings Inc. és Commerzbank AG által kibocsátott bizonyos certifikátoknak és strukturált kötvényeknek.

Tovább

Megtakarítások védelme

OBA

OBA

Országos Betétbiztosítási Alap

BEVA

BEVA

Befektető-védelmi Alap

MiFID

MiFID

Tájékoztató a befektetési szolgáltatásokról

MNB

MNB

Értékpapír egyenleg online lekérdezése

Szerződéstár

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, és nem minősül ajánlattételnek.

A Szerződéstárban megtalálja a szerződés részletes feltételeit tartalmazó kondíciós listákat és az üzletszabályzatot. A Hirdetmények, befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatások oldalon megtalálja a termékekhez kapcsolódó hirdetményeket, valamint egyéb tájékoztatásokat.