VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Gyorsan pénzre lenne szükséged?

Hitelkártyával is lehetséges!
Igényeld a Telehitelt bírálat nélkül, 1 napon belüli utalással!

Visszahívás kérése

TeleHitel

Ne várj holnapig, érd el célod azonnal, és fizess részletekben később!

A TeleHitel1 lehetővé teszi, hogy hitelkártyád keretének terhére, extra költségek nélkül juss készpénzhez, csupán egy telefonhívással.


Azonnali igényléshez hívd a 06 80 350 350
telefonszámot! Vagy kérj visszahívást!

A TeleHitel előnyei:

  • Egyszerűen, telefonon, hitelbírálat nélkül igényelhető.
  • Te határozod meg a futamidőt és ezzel a havi törlesztőrészlet mértékét is.
  • Az összeget az általad megadott bármilyen fizetési számlára kiutaljuk.*
  • A tranzakció vásárlásnak minősül, így nem kell plusz költségeket fizetned.
  • Az összeget 1 napon belül1 folyósítjuk.

Kérjük, olvasd el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással tudomásul veszed a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárulsz az általad megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

* Kötelezően kitöltendő mezők.

Részletformáló THM: 28,39%3
Hitelkártya THM: 28,2-61,5%

Az itt közzétett teljes hiteldíj mutató (THM) meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb THM-t eredményez.

1 1 nap alatt 1 banki munkanapot értünk.A „TeleHitel” a hitelkártyához kapcsolódó, kizárólag telefonon keresztül elérhető, kiegészítő szolgáltatás, amely a Főkártya birtokosnak nyújt lehetőséget arra, hogy kifejezett kérelmére, a fel nem használt hitelkeretének egészét vagy egy részét egy összegben, egy, az általa telefon keresztül megadott, a saját nevére szóló bankszámlaszámra az adott napon 20.00 óráig berögzített kérések esetén a Bank kifolyósítsa az adatok rögzítését követő 1 banki munkanapon, értéknapos művelet útján. Folyósítási célszámlaként bármilyen, az ügyfél saját nevére szóló bankszámlaszám megadható, kivéve MBH Bankos hitelkártya-számlaszámot. A Bank kizárja a felelősségét az Ügyfél által hibásan közölt bankszámla miatti téves folyósításból származó károk és költségek tekintetében. Az itt nem szabályozott kérdésekben változatlanul a Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek szerinti Szerződésben rögzítettek az irányadók. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

2 „TeleHitel” szolgáltatás kizárólag a Bank Részletformáló szolgáltatásával együttesen igényelhető. A „Részletformáló Szolgáltatás” olyan - hitelkártyához kapcsolódó - kiegészítő szolgáltatás, amely alapján a fizetési hátralékkal nem rendelkező Főkártya-birtokosnak lehetősége van arra, hogy az élő hitelkártya szerződése alapján fennálló hitelkártya tartozását vagy annak egy részét több egyenlő részletben, fix futamidő alatt fizesse vissza. A Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó részletes szabályozást a mindenkor hatályos Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan részét képező mindenkor hatályos Hitelkártya Hirdetmény tartalmazza, amely elérhető az MBH Bank fiókjaiban, valamint a www.mbhbank.hu/telehitel honlapon.

„TeleHitel” és „Részletformáló Szolgáltatás” együttes ajánlata esetén, éves kamata: 24,9%**. A Bank fenntartja a jogot, hogy az egyes ügyletekre eltérő kamatlábat határozzon meg, és ennek megfelelően kössön szerződést az Ügyféllel történt előzetes egyeztetés alapján.

3 A feltüntetett THM a hitelkártyához kapcsolódó Részletformáló szolgáltatásra vonatkozik.

Reprezentatív példa: Részletformálóba helyezett hitelösszeg kamatának mértéke: évi 24,9% és típusa: rögzített. Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 36 hó. Teljes hiteldíjmutató: 28,39% Törlesztőrészletek összege: 14.995 Ft, a hitel teljes díja: 164.820Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 539.820 Ft.

A tájékoztatás nem teljes körű, részletekért hívd az Telebankot a 06 80 350 350-es számon.

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!

Hasznos dokumentumok