Fontos tudnivalók a MBH Bank Netbankról

Tisztelt Ügyfeleink!

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a MBH Bank Netbankkal kapcsolatos változások csak a korábbi MBH Bank Kereskedelmi Bank Ügyfeleit érintik!

Részükre az alábbiakban foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat a MBH Bank Netbankról. Többi Ügyfelünk a korábbi felhasználó nevével és jelszavával tud belépni a MBH Bank Netbankba honlapunkról.

  1. MBH Bank Netbank bejelentkezés: MBH Bank Netbank bejelentkezés 2019. november 5-én SMS-ben küldött új jelszóval és a korábbi Netb@nkban használt felhasználó nevével (bizonyos ügyfeleink esetén ez is változott, melyről szintén november 5-én küldtünk SMS-t az érintetteknek)

  1. MBH Bank Netbank értékpapír modul bejelentkezés- ezt korábban is használó Ügyfelek részére: MBH Bank Netbank bejelentkezés

A rendszerben korábban is használt felhasználó nevével és jelszavával.

  1. 2019. november 1-je előtt tranzakciók, számlakivonatok lekérése(korábbi MBH Bank Kereskedelmi Bank Netb@nk): Archív Netb@nk bejelentkezés

A rendszerben korábban is használt felhasználó nevével és jelszavával. Itt kizárólag a 2019. november 1. előtti tranzakcióit és számlakivonatait látja. A november havi számlakivonata hamarosan elkészül.

Válaszok a leggyakoribb kérdésekre a MBH Bank Netbank kapcsán:

  • Az átutalási tételek ALÁÍRÁSA az első lépés az utalások teljesítésére. Aláírás után még van lehetőség a tételek módosítására, törlésére. A „ Csomag beküldése” gomb a berögzített utalási megbízások teljesítését jelenti, azaz ennek megnyomásával tudja beküldeni teljesítésre a tételeket. Ezt követően már nincs mód a tételek módosítására, visszavonására.
  • Bankszámlák elnevezése:a számla becenevek nem kerültek bevezetésre a MBH Bank Netbankban, a korábban megadottak nem kerültek át. A Betéti típusú termékek az Áttekintő képernyő Lekötések menüpontja alatt találhatók, mint például a Nyereménybetét és MBH Bankszámla.
  • MBH Bank Kereskedelmi Bank hitelszámlák:a hitelszámláit a korábban megszokott „Hiteláttekintő” helyett külön igény és szerződés nélkül valamennyi ügyfelünknek megjelenítjük az Áttekintő Folyószámlák fülön. Itt a hitelkártya kivételével a hitelszámla számát és aktuális egyenlegét látja, ezeken tranzakciót végezni nem tud.

Mint teljesen új rendszerhez és felhasználói felülethez, szeretnénk segítséget nyújtani a használathoz.

A felület megismeréséhez, a funkciók áttekintéséhez kérjük, tekintse meg:

A felhasználói kézikönyvet: Felhasználói kézikönyv illetve

A használatot támogató videókat: Videók a használatról

Támogató videó MBH Bank Netbank Forintátutalás és Átutalás forintban belföldön menüpontokhoz:

Videók az átutaláshoz

Üdvözlettel:

MBH Bank Zrt.