VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Euronics Hitelkártya

0%-os részletfizetési lehetőség

Induló kedvezmények

1%-os visszatérítés vásárlásai után

Érdekel, visszahívást kérek!

Használd ki az MBH Euronics Hitelkártya előnyeit

Induló kedvezmények az aktiválást követő két hónapban!1

Érdekel az Euronics Hitelkártya?

Kérj visszahívást kollégáinktól!

Foglalj időpontot!

Nézd meg, hol van a hozzád legközelebbi bankfiók!

Kérdésed van? Hívj minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Ha most igényelsz Euronics Hitelkártyát, akkor adunk2:

MBH_Euronics_Credit_MC_front_back_440x286.png

1% visszatérítést minden vásárlás után2

Minden külföldi és hazai vásárlás – ideértve az internetes vásárlásokat is – után 1%-ot takaríthatsz meg, melyet az MBH Bank kedvezményként visszatérít neked. Sőt, közüzemi számláidat a hitelkártyádról is fizetheted, csoportos beszedési megbízáson keresztül, és a teljesült összegek után 1%-ot visszatérítünk!

Mastercard Touch Card funkció elsőként Magyarországon az MBH Banknál!

Az Euronics Hitelkártya már Touch Card funkcióval igényelhető! Az új, akadálymentesített kártyaszabvány a hitelkártya oldalán kialakított bevágással segíti a vakokat és gyengénlátókat abban, hogy érintéssel azonosíthassák hitelkártyájukat.

EURONICS_hitelkartya_tablet_768x680.jpg

Euronics Hitelkártya jellemzők

Érdekel az Euronics Hitelkártya?

Válaszd ki a számodra legkényelmesebb kapcsolatfelvételi lehetőséget.

THM: 49,98%

Az itt közzétett THM 375.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális - nem kedvezményes - díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget), illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM a szerződés alapján fizetendő aktuális díjak (ideértve a kamatot, díjat, jutalékot, költséget) változatlanságát, - a hitel a legkorábbi időpontban történő lehívását, - a futamidő alatt 12 egyenlő törlesztőrészlet és a futamidő végére a teljes tartozás megfizetését feltételezi. A hatályos szabályozás értelmében a THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembe vételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank az adott hitelkártya konstrukcióra vonatkozó hirdetményben teszi közzé. Az egyedi THM mértéke a jóváhagyott hitelkeret összegének, és a hitelkártya konstrukció díjainak függvénye.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: hitelkamat mértéke és típusa: évi 41,89%. A kamat típusa rögzített (a bank nem jogosult egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató: 49,98%. Törlesztőrészletek összege: 39 558 Ft, a hitel teljes díja: 99 694 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 474 694 Ft.

1Az a Főkártyabirtokos, aki a Vöröskő Kft. (cégjegyzékszám:19 09 513341) üzleteiben igényelt és jóváhagyott Euronics Hitelkártyájával annak aktiválását követő 60 napon belül két sikeres belföldi, külföldi vásárlást (online is) vagy készpénzfelvételt végez, a Bank 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Továbbá, ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya aktiválását követő 60 napon belül további három sikeres (tehát a hivatkozott 60 napon belül összesen öt darab) belföldi, külföldi vásárlást (online is) vagy készpénzfelvételt végez a Bank további 5.000 Ft-ot kedvezményként visszatérít a hitelszámláján. Ezt az összeget a Bank az egyes feltételek teljesítést követő hónap végéig bocsátja rendelkezésre a hitelkártya számlán. (Pl. első két vásárlás június 15-ig könyvelésre kerül, akkor július 31-ig.)

A jelen promócióba nem számítanak bele a kártyahasználati darabszámba azok a kártyahasználatok, amelyek a Hitelkártya Kedvezmény Szabályzatban az Euronics Hitelkártyára vonatkozó visszatérítésből kizárt MCC kóddal rendelkező kereskedőknél végzett tranzakciókhoz kapcsolódnak.

Nem kaphat visszatérítést az a kártyabirtokos, akinek a hitelkártya számláján a promóciós időszak alatt bármikor 30 napot meghaladó fizetési késedelem mutatkozik; akinek a hitelkártyáján csalás gyanúja merült fel, vagy a hitelkártya számlája felmondás alatt van. Promócióban való részvételre és a feltételek teljesítésére a hitelkártya szerződéskötést követő 6 hónap belül van lehetőség.

A kártyák kedvezményeinek további feltételeit a Hitelkártya Kedvezmény Szabályzat tartalmazza, amely a MBH Bank fiókjaiban, valamint a Bank honlapján (www.mbhbank.hu). található meg.

2Minden Euronics áruházon belül és azon kívül, belföldön és külföldön végrehajtott vásárlási tranzakció dombornyomott Euronics Hitelkártyával történő kiegyenlítése esetén az elköltött összeg 1%-nak egészértékét havi maximum 5 000 Ft-ot ad kedvezményként a Bank. A visszatérítést az MBH Bank havonta egyszer, egy összegben, minden hónap utolsó napjáig bocsátja rendelkezésre. /Pl.:- a kártyásvásárlás értéke: 5.690,-Ft; az elköltött összeg 1%-a= 56,9,-Ft; jóváírásra kerülő kedvezmény összege (elköltött összeg 1%-nak egészértéke)= 56,-Ft/. A visszatérítésről részletes leírást a Bank mindenkori, hatályban lévő Hitelkártya Kedvezmény Szabályzatában talál.

3Az MBH Bank a hitelkártyával történő vásárlásokért díjat nem számít fel. A kártyahasználat során a kereskedő vagy elfogadó bank további díjakat, költséget vagy egyéb fizetési kötelezettséget számíthat fel.

4A kamatmentesség csak vásárlási tranzakciókra vonatkozik, amennyiben teljes tartozásodat (beleértve a Hitelkártya kamatait, díjait stb.) visszafizeted esedékességkor. Az 53 napos kamatmentesség arra a vásárlási tranzakció(k)ra vonatkozik, amelye(ke)t a kártyabirtokos az elszámolási időszak első napján (hónap első napja) hajt végre, amennyiben az elszámolási hónap és az elszámolást követő hónap összesen 61 nap hosszú. Ettől kezdve az 53 napos periódus minden egyes további napon 1 nappal csökken. Készpénzfelvétel, illetve részletfizetés során a hitelszámlát a költések napjától számított hitelkamat terheli. Minimum visszafizetendő összeg a hóvégi elszámoláskor fennálló tartozás 5%-a.
A Vöröskő Kft. (8200 Veszprém, Pápai út 36.) az MBH Bank Nyrt. (1138 Budapest, Váci u. 38.) többes ügynöke (EN-I-1017/2011.).Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64 §-a szerinti ajánlattételnek. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra: kiberpajzs.hu!