2020. éves hitel- és betétállomány egyenlegértesítők

Tájékoztató a hitel- vagy betéti termékkel rendelkező ügyfeleinknek a 2020. évi egyenlegértesítőkről

A 2020. évre vonatkozó – és ezen okból 2020. keltezéssel készült – éves hitel- és betétállomány egyenlegértesítőktekintetében az alábbiakról tájékoztatjuk Önt.

A 2019. tavaszán megkezdett és 2020. nyarán véget érő takarékszövetkezeti integrációsorán informatikai rendszereinketfokozatosan tudtuk összevonni. Emiatt 2020. évre vonatkozóanvoltak olyan ügyfeleink, akiknél a hitelekre és betétekre vonatkozó egyenlegértesítőket az összevonás előtti és utáni időszakra külön-külön tudtuk elkészíteni.

Ennek következtében a korábbi 3A MBH Bankszövetkezet, CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet, Fókusz MBH Bankszövetkezet, KORONA TAKARÉK MBH Bankszövetkezet , M7 TAKARÉK Szövetkezet , Békés MBH Bank Szövetkezet , Dél TAKARÉK Szövetkezet , Hungária MBH Bank MBH Bankszövetkezet , Nyugat MBH BankSzövetkezet, Pátria MBH Bankszövetkezet és TISZÁNTÚLI TAKARÉK MBH Bankszövetkezet ügyfelei két egyenlegértesítőt kapnaka 2020-as évre vonatkozóan.

A korábbi MTB Magyar MBH Bankszövetkezeti Bank Zrt. , a Pannon MBH Bank Bank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet , a Mohácsi MBH Bank Bank Zrt. és a MBH Bank Kereskedelmi Bank Zrt. ügyfelei egy értesítőtkapnak.

Az értesítők kapcsán az alábbi fontos információrahívjuk fel szíves figyelmét a hitelállomány egyenlegértesítők tekintetében:

  • Amennyiben 2021. június 15-ig nem kapja kézhezaz értesítőt, szíveskedjen honos bankfiókjátcímegyeztetés érdekében személyesen felkeresni.
  • Az értesítő záróegyenlege a 2020. december 31-én előjegyzett, de még nem esedékes kamatösszegét is tartalmazza, a nyitó értékek ezt nem tartalmazzák.
  • A január hónapban megszűnt hitelek esetén iskészültek értesítők, melyek 0-s adatokat tartalmaznak.
  • A kamatkedvezmény, illetve támogatás negatív előjelleljelenik meg az értesítőben.
  • Babaváró hitelesetén a bruttó kamatkerült feltüntetésre az értesítőkőn.

Kérdések esetén kérjük, hívja telefonos Ügyfélszolgálatunkat (+06 1311 3110) vagy keresse bankfiókjainkat ( https://takarekbank.hu/atm-fiok ).