Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás ás az online áruhitel szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhetőek legyenek a szolgáltatások. Az átmeneti időben kérjük, számlanyitásért és áruhitel kapcsán keresse fel az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat (https://www.mbhbank.hu/fiokkereso). Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az MBH Videobankban az online számlanyitás szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy mielőbb újra elérhető legyen a szolgáltatás. Kérdés esetén hívja az MBH Bank 0-24 órában elérhető TeleBank ügyfélszolgálatát a belföldről díjmentesen hívható 06 80 350 350-es telefonszámon. Türelmét és megértését köszönjük! MBH Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett rendszerfrissítési munkálatok miatt 2023.09.07. (csütörtök) 20:00 és 20:30 között az MBH Info (korábban MKB SMS) szolgáltatás nem lesz elérhető. A kiesés időtartama alatt végzett tranzakciókról a tranzakciós üzenetek a kiesési időszak után kerülnek kiküldésre. Kérdés esetén, kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es telefonszámon! Üdvözlettel: MBH Bank

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az MBH Direct Bank (korábban MKB) és a Vállalati Netbank (korábban MKB) szolgáltatások új verzió kiadása miatt 2023. 09. 28. (csütörtök) 20:00 és 21:00 között nem lesznek elérhetőek. További információért kérjük, keresse kapcsolattartóját, vagy hívja a Telebankot a 06 80 350 350-es telefonszámon. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MBH Bank Nyrt.

Az átállás kapcsán felhívjuk figyelmét, hogy megnőhet az adathalász kísérletek száma. További hasznos információkért és tanácsokért, kérjük, látogasson el a bank honlapjára.

A fúzióval 2023. május 1-jén létrejött MBH Bank Nyrt. egyesülési folyamatának következő lépése a jogelőd Budapest Bank vállalati ügyfelei teljes portfóliójának átemelése (továbbiakban: Átállás) a volt Budapest Bank informatikai rendszeréből az MKB Bank informatikai rendszerébe. Az Átállás tervezetten 2023. szeptember 29. (péntek) 12:30 és október 3. (kedd) 12:00 óra között fog zajlani. Részletek

VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok
HR_START+_weboldali fejlec_1920x500px_MKB_desktop.jpg

START+

Startoljon velünk a karriered!

Jelentkezz frissdiplomás programunkra még ma!

Határidő: május 14.

Jelentkezem

Startoljon velünk a karriered, szerezz versenyképes tudást a bankszektorban!

2023. május 1-től a Magyar Bankholding tagbankjainak egyesülésével a hazai bankszektor meghatározó bankjává és munkáltatójává válunk. Idén első alkalommal indítjuk el frissdiplomás programunkat, ahol a legrátermettebb jelentkezők már MBH Bank munkatársként kezdhetik meg a programot.

Ha vonz a bankszektor, kitartó vagy, inspirál a változatosság, nem a problémát látod, hanem a megoldást keresed és személyes fejlődésed mellett csapatban is jól működsz, jelentkezz 1 éves START+ programunkra és ismerd meg a választott területet!

Plusz faktor a programunkban:

 • Az ország egyik legnagyobb pénzintézeténél kezdheted a pályafutásodat.
 • A program 1 éve alatt, a választott üzleti területen belül 4 különböző területet ismersz majd meg.
 • A programban személyes mentorod kísér és támogat, és persze a START+ csapatra is számíthatsz!
 • Negyedévente top vezetőink hallgatják meg az elért eredményeidet. Munkádat elismerjük, értékeljük és akár negyedévente fizetésemeléssel honoráljuk!
 • Minden szükséges eszközt biztosítunk ahhoz, hogy hatékonyan és akár rugalmasan építhesd karriered. Laptopot, mobiltelefont biztosítunk és a rugalmas, hibrid munkavégzést is támogatjuk. Sőt, a programban, akár részmunkaidős keretben is részt vehetsz.
 • Versenyképes pályakezdő bérezésre és cafeteria juttatásra számíthatsz. Kollégaként részt vehetsz munkavállalói programjainkon, tagja lehetsz Sport Egyesületünknek, részt vállalhatsz önkéntes CSR és fenntarthatósági programjainkon, és egy igazán inspiráló közösség tagjává válhatsz!
 • Fontos számodra a szakmai és egyéni kompetenciáid fejlődése, számunkra pedig, hogy magabiztosan és kiegyensúlyozottan tudj teljesíteni a programban, ezért kifejezetten pályakezdőkre szabott éves képzési csomaggal is támogatunk.
 • A program végén kölcsönös elégedettség esetén teljes munkaidős állást ajánlunk számodra!

Jelentkezés feltétele:

A következő 1 évben végzel vagy az elmúlt 1 évben végeztél, azaz alap vagy mester diplomádat 2021. december és 2023. júliusa között szerzed vagy szerezted meg.

Jelentkezési határidő – 2023. május 14.

 1. A jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és egy rövid telefonos interjúval kezdünk.
 2. Ha az első szűrőn továbbjutsz, játékosított online kompetencia teszt kitöltésére kérünk.
 3. A tesztet sikeresen teljesítők csoportos kiválasztási napon vesznek majd részt.
 4. Ha benne leszel a START+ csapatban, szerződést írunk alá a nyár elején, élményekkel teli nyaralást kívánunk és szeptemberben várunk első munkanapodon!

Az alábbi üzleti területekre várjuk jelentkezésedet:

 • Jog
 • Lakossági üzletág
 • Vállalati üzletág
 • Agrár üzletág
 • Kockázatkezelés
 • Operáció
 • Pénzügy - kontrolling

Vigyázz, kész, START+!

Jelentkezz még ma meghirdetett területeinkre!

Ha még egyetemen tanulsz és inkább gyakornokként helyezkednél el, akkor nézz szét nyitott gyakornoki pozícióink között és csatlakozz a közel 400 fős gyakornoki programunkhoz