VideoBank Fiókok és ATM-ekKérj időpontot! TeleBank06 80 350 350 Írj nekünk! Árfolyamok

Mobilfizetés

Fizess az MBH Bank Appal (korábban MKB)!

Ha eddig az MKB Mobilalkalmazást használtad, vagy 2022. április 1. után lettél lakossági Prémium vagy Private Banking, illetve mikro-, kis- vagy középvállalati ügyfelünk.

Add hozzá ingyenesen a Mobilfizetéshez kedvenc Mastercard típusú kártyádat az MBH Bank Appban (korábban MKB), és mostantól használd vásárlásra, vagy készpénz-felvételre Androidos okostelefonodat.

mobilfizetes3_tablet_32px.png

Segítünk eligazodni!

Milyen esetben válaszd az MBH Bank App (korábban MKB) keretében nyújtott Mobilfizetést?

  • Ha az MBH Netbank (korábban MKB), előző nevén MKB NetBANKár szolgáltatásra szerződtél, ami az alkalmazás előfeltétele. (A szolgáltatás megnevezését az igénylési szerződésen találod.)
  • Ha a számlaszámod első 3 számjegye 103. (A számlaszámot a számlakivonaton és a szerződésben találod.)
  • Ha a számlaszámod első 3 számjegye 103 és 2022. április 1. után nyitottad az első mikro-, kis-, vagy középvállalati számládat, vagy lettél lakossági Private Banking vagy Prémium ügyfél.
  • Ha 2022. április 1. után betéti- vagy hitelkártyát igényeltél, és a kártyaszámod 533418, 540719, 540720, 542436 vagy 547337 számokkal kezdődik.

Kapcsolódó digitális szolgáltatásaink

Bankolás mobilról

Az MBH Bank Appal és az MBH Bank Appal (korábban MKB) akár útközben, mobilról is bankolhatsz.

Online bankolás

Az MBH Netbank, az MBH Netbank (korábban MKB), a Vállalati Netbank (korábban MKB) és a Digitális fiók segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheted a pénzügyeket.

Összes digitális szolgáltatás